fbq
Ex-rakas raivona: Jere Karalahti ei ole maksanut elatusmaksuja senttiäkään suoraan! | Seiska
Uutiset
03.12.2016 11:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jere Karalahti
Ex-rakas raivona: Jere Karalahti ei ole maksanut elatusmaksuja senttiäkään suoraan!
Uutiset
03.12.2016 11:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukiekkoilija Jere Karalahti, 41, ja ex-vaimo Susanna ovat päässet sopuun pariskunnan yhteistä Ronja-tytärtä koskevassa elatusapukiistassa. Oikeus vahvisti äskettäin sovinnon, jonka mukaan Jere maksaa tästä eteenpäin Ronjalle elatusapua 450 euroa kuukaudessa. Silti hän kierrättää yhä elatusmaksujaan ulosoton kautta. 

Vielä viime vuonna Jerellä oli ulosotossa yli 10 000 euroa. Tuoreiden marraskuussa päivättyjen ulsottotietojen mukaan Jere on maksanut kaiken muun paitsi elatusapumaksut, joita häneltä karhuaa sekä ex-vaimo Susanna että Valko-Venäjällä syntyneen Stella-tyttären äiti Oksana

Kaikki ulosoton kautta

Susanna karhuaa Jereltä yhä yli 1 200 euron edestä maksamattomia elatusapuja. Yhteensä Susanna on hakenut Jereltä maksamattomia elatusapuja yli 28 000 euron edestä. Niistä Jere on ulosoton kautta maksanut noin 27 000 euroa.

Oksana puolestaan viestii Seiskalle, ettei hän ole saanut Jereltä senttiäkään elatusmaksuja suoraan, vaan kaikki on mennyt ulosoton kautta. Tähän mennessä Oksana on saanut Jereltä yli 3 400 euroa rästissä olevia elatusmaksuja ja odottaa ulosottomieheltä yhä noin 200 euron summaa.