fbqNanna Karalahden sokkipaljastus blogissaan: Minä ja Jere eroamme! | Seiska
Nanna ja Jere Karalahti

Nanna Karalahden sokkipaljastus blogissaan: Minä ja Jere eroamme!

Uutiset | 19.04.2017 10:42

Fitness-kaunotar Nanna Karalahti ja jääkiekkoilija Jere Karalahti eroavat.

Enteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valheessa"

Nanna paljastaa asian blogissaan. Hän halusi kertoa asiasta omilla ehdoillaan, ilman ylimääräistä spekulointia. Nanna ja Jere avioituivat kesällä 2015.

Me eroamme Jeren kanssa. Teimme päätöksen yhdessä eikä asiaan liity draamaa. Uskon, että molemmat meistä sekä Jax olemme onnellisempia tästä ratkaisusta kuin siitä, että olisimme kaikki kolme saman katon alla. Silloin kun yhteiset unelmat eivät kohtaa, on parempi laittaa pillit pussiin ja antaa uusien ovien avautua. Me olemme oppineet toisiltamme paljon ja käänsimme kaikki kortit ennen lopullista päätöstä, Nanna kirjoitti.

Nannan mukaan he kasvattavat alle vuoden ikäisen Jax-poikansa yhdessä. Avioerohakemusta ei ole vielä jätetty.

Emme tule kommentoimaan tätä asiaa enää myöhemmin.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Ex-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen!Ex-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen!
Nanna Karalahti myöntää: Jere on aina elänyt pienessä valheessa!Nanna Karalahti myöntää: Jere on aina elänyt pienessä valheessa!
Jere Karalahti kommentoi eroa: tunteikas viesti Nannalle!Jere Karalahti kommentoi eroa: tunteikas viesti Nannalle!
Nanna Karalahti julkaisi suloisen perhekuvan: Tää on niin parasta!Nanna Karalahti julkaisi suloisen perhekuvan: Tää on niin parasta!
Jere Karalahti rehellisenä kamppailuistaan: Kärsin yhä riippuvuuksista! Jere Karalahti rehellisenä kamppailuistaan: Kärsin yhä riippuvuuksista!
Ex-rakas raivona: Jere Karalahti ei ole maksanut elatusmaksuja senttiäkään suoraan!Ex-rakas raivona: Jere Karalahti ei ole maksanut elatusmaksuja senttiäkään suora...
Jere ja Nanna Karalahden omaisuus jakoon – ei avioehtoa!Jere ja Nanna Karalahden omaisuus jakoon – ei avioehtoa!
Eroavat Jere ja Nanna Karalahti avioituivat vain kaksi vuotta sitten - katso kuvat unelmahäistä!Eroavat Jere ja Nanna Karalahti avioituivat vain kaksi vuotta sitten - katso kuv...
Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!
Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - salakuvat!Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - sal...
Miten käy Jax-pojan elatuksen - ex-vaimo odottaa yhä Jere Karalahden elatusapua!Miten käy Jax-pojan elatuksen - ex-vaimo odottaa yhä Jere Karalahden elatusapua!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!