Katso kuvat!

Ennenjulkaisemattomat ryyppykuvat Kimi Räikkösestä: salakuljetti viinaa ulos ravintolasta julkkiskaunottaren kanssa - katso!

Uutiset | 17.08.2018 17:01

Formulatähti Kimi Räikkönen on ollut kuluneella viikolla paljon otsikoissa, kun miehen elämäkertateos, Kari Hotakaisen kirjoittama Tuntematon Kimi Räikkönen julkaistiin. Kirjassa Kimi kertoo avoimesti rankasta alkoholinkäytöstään, joka on varjostanut miehen upeaa uraa. 

Kirjassa Kimi kertoo myös juhlimisestaan maailmantähtien kanssa. Kimi on hyvä ystävä esimerkiksi Guns N' Rosesin keulahahmon Axl Rosen kanssa. Kaksikko ystävystyi, kun Axl tuli eräänä vuonna tervehtimään Kimiä Silverstonen osakilpailun yhteydessä.

LUE LISÄÄ: Kirjapaljastus: Matti-isä kuoli Kimi Räikkösen silmien alla ja raju riita aseista jäi selvittämättä - Kimin elämä oli suistua täysin raiteiltaän: ”Makasin kotona ja itkin!"

LUE LISÄÄ: Uutuuskirjassa jymypaljastuksia Kimi Räikkönen rajusta juhlimisesta: juhlat Guns N’ Rosesin kanssa - allasbileet Bahrainin prinssin luona: ”Kyllä mä olen juonut v*tusti!”

Ryypyttelyä Teatterissa

Seiskan arkistoista löytyi ennenjulkaisemattomia paparazzikuvia kesäkuulta 2010, kun Kimi saapui tukevassa humalassa helsinkiläiseen Teatteri-ravintolaan juhlimaan. Teatterissa oli samana iltana myös Guns N' Rosesin jäseniä, sillä bändillä oli ollut keikka Käpylässä. 

LUE: Uutuuskirja: Näin Kimi Räikkönen ja Minttu-vaimo tapasivat, suhde pelasti Kimin syöksykierteeltä: ystävät olivat jo huolissaan – myös pettäminen loppui!

Kimi lähtee Teatterista

Kimi sai ravintolalta erityiskohtelua, sillä hän poistui yökerhosta takaoven kautta vasta lähempänä kello viittä aamulla. Mukana menossa oli julkkiskaunotar Karina Kivilahti. Kimi seurueineen oli salakuljettanut ravintolasta drinkkejä mukaansa. 

Kimi horjuu

Kimin olemus oli varsin rähjäinen, ja miehellä oli vaikeuksia pysyä pystyssä. Seurueeseen kuului myös vaaleita kaunottaria. 

Kimi taksiin

Humalatilasta huolimatta Kimi näytti olevan varsin hyvällä ja riehakkaalla tuulella. 

LUE: Yllättävä totuus Kimi Räikkösen terveydestä paljastuskirjassa: Tämän takia Kimi ei käytä miljoonien arvoista sponsorikelloa ja raapii itseään median edessä!

Taksiin kimi

Seurue hyppäsi aamun jo valjetessa isoon tilataksiin, ja lähti jatkamaan juhlia Kimin Kaskisaaren talolle. 

Juhli Gunnarien kanssa 2006

Torstaina julkaistussa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjassa kerrotaan puolestaan eräästä Kimin ryyppyretkestä Guns N' Rosesin jäsenien kanssa.

Vuonna 2006 Kimin ystävä ja asiainhoitaja Sami Visa koki melkoisen yllätyksen majaillessaan poikkeuksellisen elämäntilanteensa vuoksi hetken aikaa Kimin Kaskisaaren kämpässä.

LUE MYÖS: Kimi Räikkönen sai armeijasta 20 päivän poistumiskiellon: Tuli umpikännissä kasarmille ja karkasi - "Huojuin seinästä seinään siksakkia!"

– Sami herää tuhtiin kolinaan ja nousee katsomaan, mistä on kyse. Täysin tuntemattomia epäsiistejä, pitkätukkaisia miehiä on valunut sisään merkittävässä juopumustilassa. Yhdellä on päässään Kimin kypärä. Onneksi Sami näkee ala-aulassa myös talon isännän, Kimin, kirjassa kerrotaan.

– Selviää, että rokkarit ovat yhtä kuin Guns N’ Roses ilman Axl Rosea, joka yöpyy Kämp-hotellissa. Sami rauhoittuu, kun Kimi kertoo kutsuneensa yhtyeen iltapalalle, koska bändillä on vielä toinen keikka seuraavana päivänä ja ennen sitä on syytä rentoutua. 

Rokkarit viipyivät talossa seuraavaan iltapäivään, ja lähtivät sitten illan keikalle.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!