Ohoh, grillimestari Sami Kuroselta jääkylmä piikki Temptation Islandilla peittoa heiluttaneelle Jonnalle: "Välillä on hyvä katsoa peiliin"

Telkkari | 15.10.2020 17:43

Temptation Island Suomen kuudennessa jaksossa torstai-iltana Jussin kanssa seurusteleva Jonna istuu viimeisellä paikalla iltanuotion ääressä.

Varo juonipaljastusta! Älä lue tämän pidemmälle, jos et halua tietää iltanuotion tapahtumista etukäteen!

Juontaja Sami Kuronen kysyy aluksi Jonnan odotuksista kumppaninsa Jussin videoon. 

- Mitä luulet, miten on tarina jatkunut? Sami kysyy.

- Varmaan aika huonosti eli samalla tavalla, miten aikaisemmin. Ehkä voisi jopa luulla, että pahemminkin, koska jo siitä ensimmäisestä videosta asiat ovat menneet pahempaan suuntaan. Niin luulisi, että Jussi on laittanut nyt sitten ihan "nextille levelille", Jonna pohtii. 

- Eikös niin, että silmät saa laittaa kiinni, jos siellä on jotain pahaa? hän kysyy vielä lopuksi.

Sami toteaa, että toki voi.

Lue myös: Ovatko nämä Temptation Island -historian kännisimmät treffit ikinä? Varattu Jussi ja sinkku-Inkku hörppivät pontikkaa kuin mehua: "Niin meidän näköiset treffit kuin olla ja voi!"

Jonna katsoo videon ja näkee miten Jussi kiehnää sinkku-Inkussa kiinni. Jussi toteaa kuitenkin videolla tehneensä aikaisempina päivinä väärin, ja että hän katuu tekojaan. 

- En minäkään haluaisi nähdä samanlaisia asioita toiselta puolelta saarta kuin mitä minä olen itse tehnyt täällä. Ei ne ole ollut mitenkään meidän rajan mukaiset, Jussi toteaa videolla. 

Lue myös: Pettämisgongi kilahtaa Temptation Islandilla - Jonna raivostuu ja haukkuu kumppaniaan Jussia alatyylisesti: "Lihapullana sekoilee, s***anan läski!"

Jonna
Jonna kuulee videolla, miten Jussi katuu tekojaan viettelysten saarella.

Epävarmuutta ilmassa

Lopulta Jonnan mielestä illan video oli hyvä. 

- Jussi oli itsekin tajunnut, että se on aluksi tehnyt tosi väärin. Ja se ei olisi saanut tehdä noin. Mutta en ymmärrä, että miksi hän on minulle niin vihainen, kun hän on itse tehnyt sitä kaksi kertaa. Minä olen yhden kerran hairahtanut.

- Mutta hyvä, että hän on ymmärtänyt, koska ajattelin, että onko se joku psykopaatti ja eikö sillä ole tunteita! Miten hän pystyi toimimaan noin kaksi kertaa putkeen, kun hän näki ekan videon multa ja se oli tosi hyvä? 

Lue myös: Temptation Islandissa estotonta toimintaa heti avausjaksossa: varattu TIS-Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkku-Jonin edessä makuuhuoneessa - Jonin reaktio näkyyn kertoo kaiken! Kuvat!

Sami kyselee Jonnalta, josko hänen ja Jussin parisuhde on vielä pelastettavissa.

- En oikein tiedä, kun en itsekään tiedä, että haluanko olla Jussin kanssa. Enemmän häneltä tulee vain huonoja fiiliksiä. 

Sami kysyy Jussin käyttäytymisestä ja siitä, miten Jussi edelleen puhuu itsestään varattuna miehenä.

- Jussi sanoo haluavansa kunnioittaa sinua, mutta se käytös siellä ei ihan siltä näytä, Sami näpäyttää.

- Jos tuo on hänen mielestään kunnioittavaa käytöstä, niin olkoon sitten sitä mieltä, Jonna vastaa.

Lue myös: Temptation Islandin Viivi ja Lance erosivat – Lancelta tyly ilmoitus murtuneelle Viiville junassa heti TIS-kuvausten jälkeen!

Jonna iltanuotiolla
Jonna pohdiskelee parisuhdettaan iltanuotion äärellä

Grillimestari iskee taas

Sami utelee myös, kannattaisiko parin keskustella enemmän rajoista, jos he aikovat jatkaa yhdessä.

- No ehkä meidän kannattaisi, ja mielestäni Jussin pitäisi käydä puhumassa jollekin terapeutille. Koska Jussin toiminta on jatkunut noin niin kauan kuin olen hänet tuntenut. Ja edellisten kumppaneiden kanssa sama homma.

Lue myös: Varattu Jenna ja sinkku Lenni poskipusuttelivat Temptation Islandin avausbileissä - poikaystävä Juuson reaktio yllättää: "Kyllähän siinä tuli itsekin pussailtua sitä Tiinaa, tai siis..."

Samin mielestä Jonna on ilmaissut epäluottamuksensa Jussia kohtaan melko suoraan ja vahvasti. 

- Voisiko siinä olla yksi syy, että sillä vahvalla epäluottamuksella sä ajat Jussia vaan koko ajan kauemmas? Sami kysyy.

Jonnan mielestä syyttely voisi olla mahdollinen syy Jussin käytökseen.

- Joo, mietin itsekin tuota. Mutta eihän sen kuuluisi mennä noin, Jonna sanoo.

- Nuo ovat just niitä mahdollisia kehitysten paikkoja. Välillä on hyvä katsoa peiliin, Sami toteaa Jonnalle lopuksi.

Lue myös: "Live-porno näkyy!" Varattu TIS-Jussi ja sinkku-Inkku intoutuvat intiimiin sessioon porealtaassa Temptation Islandissa: muut sinkut katsovat puuhia vierestä - kuvat!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!