fbq
Telkkari
30.09.2020 09:09
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jonna ja Jussi
Temptation Islandissa estotonta toimintaa heti avausjaksossa: varattu TIS-Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkku-Jonin edessä makuuhuoneessa - Jonin reaktio näkyyn kertoo kaiken! Kuvat!
Telkkari
30.09.2020 09:09
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen kahdeksas tuotantokausi alkaa tänään keskiviikkona (30.9.) Nelosella. 

Varo juonipaljastuksia! Älä lue eteenpäin, jos et halua tietää avausjakson tapahtumista!

Avausjaksossa vietetään myös kauden ensimmäisiä bileitä. Varattujen naisten saarella meno on melko vauhdikasta.

Lue myös: Rohkeilla kuvilla kohauttanut TIS-sinkku Sonja, 18, valmistautuu syksyn ylioppilaskokeita varten: "Semmoisilla p*skanjauhantataidoilla mennään"

Jussin kanssa seurusteleva Jonna avautuu sinkkumiehille siitä, kuinka Jussi on hänen mielestään se, jonka pitäisi todistaa itsensä viettelysten saarella. 

- Jussi on kussut hommia niin paljon aikaisemmin. 

- Nyt jos oikeasti näen, että se on semmoinen ällöttävä sika siellä saarella, niin se on sitten "bye bitch", Jonna toteaa.

TIS 8

"Ei koneksönii"

Illan aikana Jonna juhlii sinkkumiesten kanssa porealtaassa. 

- Toivon, että Jussi pitää hauskaa miesten saarella, hyvän maun rajoissa. Jussi sanoo aina minulle, että olen niin lapsellinen ja teini! Katso itseäsi ja omaa humalakäyttäytymistäsi, Jonna täräyttää kameralle. 

Lue myös: Oho! TIS -sinkku Tinke ei juonut tippaakaan alkoholia Temptation Islandin kuvauksissa: "En pidä alkoholin mausta!"

Ilta etenee ja Jonna viihtyy jatkuvasti sinkkumiesten seurassa. Iltapalan teon yhteydessä Jonna vetäytyy huoneeseensa sinkku-Jonin kanssa.

Jonna riisuu estoitta kaikki vaatteet paitsi alushousunsa Jonin ollessa samassa huoneessa. Sinkkumiehen reaktio on kuitenkin paljon puhuva, sillä hän peittää päänsä ja silmänsä Jonnan riisuessa.

- Ei ollu erityisesti kenenkään kanssa sellaista koneksönii, vai miten se sanotaan? Koneks, koneksi..., Jonna takeltelee sanoissaan seuraavana aamuna. 

- Ihan hyvät fiilikset. Oli ihan sairaan hauskaa eilen kyllä meillä bileissä.

TIS Jonna
Sinkku-Jonin ilme on paljon puhuva.
Sinkku-Jonin ilme ja elekieli on paljonpuhuva, kun Jonna riisuutuu hänen edessään.