Varattu Jenna ja sinkku Lenni poskipusuttelivat Temptation Islandin avausbileissä - poikaystävä Juuson reaktio yllättää: "Kyllähän siinä tuli itsekin pussailtua sitä Tiinaa, tai siis..."

Telkkari | 01.10.2020 11:22

Temptation Island Suomen kahdeksannen kauden tänään torstaina nähtävässä toisessa jaksossa varatut kokoontuvat ensimmäistä kertaa iltanuotion äärelle. 

Lue myös: Temptation Islandissa estotonta toimintaa heti avausjaksossa: varattu TIS-Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkku-Jonin edessä makuuhuoneessa - Jonin reaktio näkyyn kertoo kaiken! Kuvat! 

Jennan kanssa seurusteleva Juuso kertoo olevansa jännittynyt ensimmäisestä iltanuotiosta.

- Aluksi ei jännittänyt ollenkaan, mutta nyt viimeisen kolmen tunnin aikana on ollut semmoinen tajuttoman kova jännitys koko ajan.

- Jännitys mahtaa johtua siitä, että olen kehitellyt omia uhkakuvioita päässäni. 

Juuso kertoo haluavansa päästä mustasukkaisuuden tunteista eroon. Miehen mukaan sekä hänellä että Jennalla on myös itsetunto-ongelmia.

- Toivottavasti tästä reissusta on apua noihin ongelmiin, Sami toteaa.

Lue myös: Temptation Island Suomi uudistui rajulla tavalla - yllätyssääntö ravistelee varattujen tunteita: "Jännittävää!"

Poskipusuja jo ensimmäisenä iltana

Juuso katsoo ensimmäisen iltanuotiovideon. Videolla hän näkee, miten Jenna viihtyy sinkku-Lennin kanssa. Illan aikana he juovat runsaasti shotteja yhdessä. Video päättyy siihen, että Jenna kertoo kameralle, miten hänellä on hämärä muistikuva poskipususta Lennin kanssa. 

- Jenna viihtyy vissiin tuon joensuunlaisen Lennin kanssa ihan hyvin. Kyllä tuossa tietynlainen mustasukkaisuus herää, Juuso kertoo.

- En ole välttämättä kovin vaikuttunut tuon Lennin aikeista. Että mitä se tuolla oikein hakee? Jäi vähän hämärä fiilis siitä.

Lue myös: Temptation Island Suomen avausjakso hätkähdyttää: Jonnan ja Jussin hyytävät välit paljastuvat hyvästelyn aikana - "Siinähän pilaat oman maineesi!"

Lenni kehuu ahkerasti Jennaa videolla. Sami toteaa Jennan nauttivan huomiosta. Juontaja kyselee, jos kehujen saaminen muilta on sitä, mitä Juuso ja Jenna ovat lähteneet tältä reissulta hakemaan.

- Osittain kyllä. Onhan se kivaa, että Jenna saa kehuja.

Jennan poskipusu ei Juusoa kuitenkaan haittaa.

- Kyllähän siinä tuli itsekin pussailtua sitä Tiinaa, tai siis annoin poskipusun siinä juomapelissä, Juuso sanoo. 

- Eli onko puntit tasan, Sami kysyy.

- Kyllä, Juuso naurahtaa.

TIS 8
Juuso pohdiskelee parisuhde-asioita iltanuotion äärellä ensimmäistä kertaa.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!