fbq
Telkkari
15.10.2020 14:44
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jonna
Pettämisgongi kilahtaa Temptation Islandilla - Jonna raivostuu ja haukkuu kumppaniaan Jussia alatyylisesti: "Lihapullana sekoilee, s***anan läski!"
Telkkari
15.10.2020 14:44
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen kuudennessa jaksossa juontaja Sami Kuronen vierailee aamun koittaessa naisten saarella.

Varatut naiset ja sinkkumiehet saavat ensin kuulla ikävät uutiset. Viivi ja Lance päättivät viime jaksossa jättää leikin kesken, mutta se ei ole vielä paljastunut viettelyksen saarella oleville. 

- Viivi ei ole tulossa takaisin, Sami ilmoittaa.

Lue lisää: Temptation Islandin Viivi ja Lance erosivat – Lancelta tyly ilmoitus murtuneelle Viiville junassa heti TIS-kuvausten jälkeen!

Kaikki harmittelevat asiaa, mutta varatun Amalian mukaan koko porukka kunnioittaa Viivin päätöstä.

- Kyllä kaikille tuli vähän huono fiilis siitä, mutta tuemme kaikki hänen päätöstään. Haluamme vaan, että hänellä ja Lancella on hyvä olla, Amalia sanoo.

 

TIS 8
Sami kertoo kaikille, että Viivin päätös lähteä kesken kuvausten on lopullinen. 

Hyviä ja huonoja uutisia

Sami lohduttaa porukkaa siitä, että usein ryhmän pienetessä yleensä myös tunnelma paranee. 

- Toivotaan, että teidänkin kohdalla käy niin, Sami lohduttaa.

Hän paljastaa myös hieman iloisemman uutisen heille.

- Pääsette ryhmätreffeille! Lähdette koko jengi täältä saarelta jossain vaiheessa pois. Ja teidän tekeminen tänään on Megazone. 

Kaikki hurraavat innokkaasti. Lopulta varatuille naisille tulee kuitenkin ikävä yllätys, kun gongi yllättäen kilahtaa. Molempiin leireihin tuotu on gongi on uusi juonenkäänne tämänvuotisessa Temptation Islandissa, sillä se kilahtaa aina, jos toisella puolella on petetty tai muuten rikottu rajoja.

- Tuo gongihan taas soi, Jonna osasi sitä, odottaa jo. Hän on sitä mieltä että se tulee soimaan joka toinen päivä Jussin vuoksi. Minäkin ehkä myös epäilen sitä samaa, Amalia naurahtaa. 

Lue myös: "Live-porno näkyy!" Varattu TIS-Jussi ja sinkku-Inkku intoutuvat intiimiin sessioon porealtaassa Temptation Islandissa: muut sinkut katsovat puuhia vierestä - kuvat!

Jonna raivostuu yllättäen gongin soitosta. Hän haukkuu Jussia sinkkumiesten ja muiden varattujen naisten kuullen erittäin julmasti. 

- Vitun vittu! Kyllä minä haluaisin uskoa Jussista hyvää, mutta kun se ei osoita mitenkään sitä, että se olisi hyvä. 

- Mutta kun Jussi siellä vaan lihapullana sekoilee jotain omaansa, niin siinähän se sekoilee. Saatanan läski, Jonna huudahtaa ja poistuu paikalta. 

Lue myös: Jussi järkyttyy pahanpäiväisesti kumppaninsa Jonnan käsiseksivideosta Temptation Islandin iltanuotiolla: "En pysty antamaan anteeksi"

Lue myös: Ovatko nämä Temptation Island -historian kännisimmät treffit ikinä? Varattu Jussi ja sinkku-Inkku hörppivät pontikkaa kuin mehua: "Niin meidän näköiset treffit kuin olla ja voi!"

Jonna
Jonna on menettänyt toivonsa Jussin suhteen.