fbq
Telkkari
15.10.2020 11:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Lance ja Viivi
Temptation Islandin Viivi ja Lance erosivat – Lancelta tyly ilmoitus murtuneelle Viiville junassa heti TIS-kuvausten jälkeen!
Telkkari
15.10.2020 11:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen kesken jättäneet Viivi ja Lance erosivat pian kameroiden sammuttua.

Viivi ja Lance testasivat parisuhdettaan Temptation Island Suomessa toistamiseen, mutta tällä kertaa heidän taipaleensa jäi lyhyeksi. Viivi nimittäin päätti jättää leikin kesken jo toisen iltanuotion jälkeen.

Tilanteesta murtunut Viivi kertoi päätöksestään juontaja Sami Kuroselle, ja sen jälkeen hän kohtasi miesten saarella olleen Lancen.

Lue lisää: Sokkikäänne: Viivi ja Lance jättivät Temptation Island Suomen täysin yllättäen - "Ei tunnu järkevältä jäädä tänne"

Tyly ilmoitus junassa

Heidän lähdettyään kuvauksista kotiin ilmoitti Lance murtuneelle Viiville suunnitelmansa tylysti.

- Lance ilmoitti junassa, ettei hän tule kotiin. Hän lähti kavereidensa kanssa mökille, ja sen jälkeen hän kertoi, ettei halua jatkaa suhdetta, Viivi kertoi Seiskalle puhelimitse.

Viivi yritti mennä elämässään eteenpäin, kunnes Lance otti häneen yhteyttä.

- Lance halusikin jatkaa suhdetta. Koko homma oli sellaista on-off-peliä jonkin aikaa. Lopulta päädyimme eroon, ja ero on edelleen totta. Ero oli enemmän Lancen päätös. Olin niin kiinni hänessä, että yritin vain nähdä mahdollisuuksia ja valoa tunnelin päässä. Nyt voin hyvin, ja ero oli mielestäni ainoa oikea ratkaisu.

Lue myös: Ohhoh! Temptation Islandille palannut varattu Lance suutelee bileissä estoitta sinkkunaista - järkyttyykö Viivi jälleen iltanuotiolla? "Sieltä tuli kielimoukkua!"

 

Menneisyyden haamut piinasivat

Viivi kävi tällä viikolla Seiskan TIS-Iltarovion vieraana, ja uudessa jaksossa hän kertoo tarkemmin toisen Temptation Island Suomi -matkansa päättymisestä.

- Olen miettinyt jälkikäteen sitä, kun saarella on sellaisessa kuplassa. Kun menin ohjelmaan uudestaan, tiesin mitä tapahtuu. Varmasti alitajuntaisesti painoi se, että viimeksi kolmannen iltanuotion jälkeen Lancella lähti laukalle. En vain pystynyt rentoutumaan siellä. Ensimmäisellä kerralla oli untuvikkona ja vähän sinisilmäisenä, eikä tiennyt mitä kaikkia kauheuksia voi tapahtua. Se ehkä suojeli minua silloin ja piti mukana loppuun asti.

- Nyt laitoin vaakalaudalle, haluanko säilyttää mielenterveyteni vai jäänkö saarelle. Kun pääsin pois, tuli helpottunut olo. Siitäkin tiesin, että lähtö oli oikea ratkaisu.

Katso Viivin rehellinen ja avoin TIS-Iltarovio-jakso: