Ovatko nämä Temptation Island -historian kännisimmät treffit ikinä? Varattu Jussi ja sinkku-Inkku hörppivät pontikkaa kuin mehua: "Niin meidän näköiset treffit kuin olla ja voi!"

Telkkari | 13.10.2020 21:44

Temptation Island Suomen viidennessä jaksossa Jonnan kanssa seurusteleva Jussi lähtee treffeille sinkku-Inkun kanssa. 

Lue myös: Sokkikäänne: Yksi pari jättää Temptation Island Suomen täysin yllättäen - varo juonipaljastusta! "Ei tunnu järkevältä jäädä tänne"

Treffeillä he pääsevät maistelemaan pontikkaa mansikoiden kera. 

- Kyllähän noi kirkkaat on mulle aika tuttu käsite. Ei ehkä ihan pontikka niinkään, mutta otetaan sekin siihen varastoon. Saadaan hyvät pohjat illan bileisiin, Jussi toteaa iloisesti. 

- Aika pehmeä, Jussi toteaa viinan mausta.

Inkun ilmeen perusteella pontikka on hänen makuun kenties pikkasen liian väkevää. 

Jussi tarjoilee Inkulle heti toisen shotin perään. 

- Tää kainuulainen konsepti on mielestäni tosi hyvä. Pirun hyvää pontikkaa ja pirun hyviä mansikoita. Niin meidän näköiset treffit kuin olla ja voi, Jussi toteaa.

Lue myös: Jussi järkyttyy pahanpäiväisesti kumppaninsa Jonnan käsiseksivideosta Temptation Islandin iltanuotiolla: "En pysty antamaan anteeksi"

Jussi ja Inkku
Keskiviikon jaksossa maistellaan pontikkaa!

Kaksikko hörppii tarjolla olevaa pontikkaa kuin mehua ja molempien silmissä alkaa näkyä viinasta irtoava ilo treffien edetessä. Kameroille kaksikko puhuu hyväntuulisina iho kiiltäen ja silmät punoittaen.

Onkin mahdollista, että Jussi ja Inkun treffit ovat Temptation Island Suomen historian kännisimmät, jos treffejä olisi mahdollista vertailla treffikumppanien veren alkoholipitoisuudella.

Huumorintaju yhdistää

Maistelutuokion jälkeen Jussi ja Inkku siirtyvät ulos piknikille. Suomen sateinen kesä ei ole parin mieleen, mutta onneksi kaksikko nauttii toistensa seurasta.

- Mua rupee melkein itkettämään tämä sää, Inkku naurahtaa.

Jussi toteaa, että hänellä ja Inkulla on hyvä yhteinen huumorintaju. 

- En osaa sitä sanoiksi laittaa ollenkaan, mutta sanotaan pari lausetta vuorotellen ja molemmat nauraa. Kai se jostain kertoo!

TIS8
Jussi pitelee "ei niin herrasmaisesti" sateenvarjoa vain itsensä yllä. 

"Huijattu olo"

Inkku kysyy Jussilta miten tämä suhtautuu Jonnan käyttäytymiseen naisten saarella. 

- On aika huijattu olo jos sanotaan, että kaikki on hyvin ja näin. Kyllä Jonna on sitä mieltä että hän ainakin suoriutuu tästä hyvin, ja että ei ole mitään ongelmaa. Enemmän hän sanoi siitä, että minä täällä tulen jotain tekemään, Jussi sanoo.

- Eipä sekään ole ihan nappiin mennyt, Jussi naurahtaa.

Inkku kysyy, kaduttaako Jussia mikään, mitä hän on saarella tehnyt.

- No ei oikeastaan, Jussi toteaa.

Jussi myöntää suoraan, että rajat ovat menneet rikki.

- Olen tavallaan pettynyt siihen, että menin rikkomaan rajoja. En olisi uskonut että täältä olisi löytynyt semmoinen ihminen, joka aiheuttaisi sen, että lähden astumaan meidän rajojen yli.

Inkku kertoo kameralle tunteistaan Jussia kohtaan hieman sanoissaan sekoillen. 

- Treffit, eiku vittu Jussi siis on niin helvetin hyvää treffiseuraa, sen takia koska Jussi on ihan samantyylinen kuin minä. Jussille maistuu toi alkoholi ihan samanlailla kuin minulle. Ja Jussi on fiksua seuraa.

Lue myös: Kamerat kuvaavat kiihkeän seksisession Temptation Islandissa! Varattu Jonna heiluttaa peittoa sinkku-Tinon kanssa: "Jatka, jatka, jatka..." - kuva!

TIS8
Inkku toteaa treffeillä, että alkoholi on yksi asioista jotka yhdistää heitä.

Houkutuksia

Jussi kertoo jännittävänsä illan bileitä. 

- Jos tulee otettua liikaa, Jussi miettii.

Lue myös: Ovatko nämä kiusallisimmat treffit ikinä Temptation Island Suomessa?! Varatun Amalian jäykkä käytös sinkku-Jopea kohtaan ihmetyttää

Inkku kysyy, ovatko houkutukset hänelle liian kovat.

- Ehkä vähän, mutta ei liian kovat. 

Jussi kertoo pitävänsä Inkkua houkutuksena. 

- Mutta Inkku ei ole tullut tänne rikkomaan kenenkään parisuhdetta tarkoituksella. Hän haluaa tsempata minua, että jaksan olla täällä loppuun asti. Vaikka mun videot olisi ihan mitä tahansa. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!