fbq
Kotimaa
29.08.2022 15:33
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Renne Korppila
Renne Korppila rakastui - julkaisi kuvan uudesta kullastaan!
Kotimaa
29.08.2022 15:33
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Entinen radiojuontaja Renne Korppila, 46, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Lue myös: Podcast: Renne Korppila ottaa tiukasti kantaa Teemu Selänteen Twitter-kohuun: ”Kaksi kurapersettä”

Treenattu komistus julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa tuoreen lemmittynsä kanssa.

Elämäntaiteilijapariskunta purjelaivalla, Renne kirjoittaa kuvatekstissään.

Selfiessä pariskunta poseeraa aurinkolasit päässä purjeveneellä. Tumma kaunotar on pukeutunut kukkakuvioiseen yläosaa ja hänen nenäänsä koristaa samanlainen lävistys kuin Rennen ex-tyttöystävällä Iida Ketolalla.

Renne sen sijaan on pistänyt ylleen eläimellisen leopardikuosisen paidan.

Rennen uusi rakas ei ole julkisuudesta tuttu henkilö. Nainen on julkaissut omalla Instagram-tilillään useita kuvia Rennestä.

Lue myös: Avioeropaljastus somessa! Tuore sinkku Iida Ketola ei etsi treffiseuraa: "Olen erittäin iloisessa tilanteessa"

Renne erosi kampaamoyrittäjä Iida Ketolasta viime vuoden keväällä.

Iidan mukaan hänen ja Rennen arvomaailmat eivät enää kohdanneet ja he olivat kasvaneet erilleen. Molemmat totesivat, että he olivat tehneet eropäätöksen yhdessä.

WE DIVORCED. Tänään on meidän viides ja viimeinen hääpäivä. Haetaan virallista eroa nyt, kun ollaan saatu kerrottua kaikille ystäville ja läheisille face-to-face, ettei tarvi sitten läheisten lukea lehdistä. Lol. Oltiin vuosia hyvä match, kunnes ei enää oltu. On ollu sydäntäsärkevää ja tuskaista seurata kuinka meidän elämät ja arvomaailmat on kulkenu niin eri suuntiin, niin kovalla paineella, ettei siinä oo voinu ku valmistautua irtipäästämiseen, Iida kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Lue myös: Oudot pahoinpitelykäräjät: Eronneet Iida Ketola ja Renne Korppila ratkovat rajua kapakkatappelua oikeudessa - syytettyjen penkillä Rennen lisäksi viisi miestä

On jopa koomista kuinka paljon sitä eroa on vuosien aikana pelännyt, ja nyt kun se tapahtui, on vaan tosi levollinen ja odottava fiilis tulevasta! Mun elämä on muuttunut ja tulee muuttumaan (ISOI JUTTUI TULOS!!!!!) niin paljon, et tähän yks avioero on paitsi välttämättömyys, myös vahvasti uuden alku. Rohkeita, omannäköisiä askeleita meille molemmille! Soitellaan mut eri bändeissä! Iida päätti kirjoituksensa.

Iida on Rennelle yksi elämän tärkeimmistä ihmisistä.

Yksi luku elämässä saapuu päätökseensä. Minä ja Iida haemme avioeroa. Mutta älkää surko tai säälikö, tämä on hyvä asia, joka tapahtuu yhteisymmärryksessä. Kuljimme hienon matkan. Siihen mahtui paljon ikimuistoisen upeita kokemuksia ja kasvua. Ja lopulta myös kasvaminen erilleen. Sen hyväksyminen oli lopulta helpotus. Nyt jatkamme eri suuntiin. Uskon että me molemmat löydämme uuden onnen. Ja mikään ei muuta sitä että olet yksi elämänmatkani tärkeimmistä ihmisistä, Renne totesi omassa julkaisussaan.

Lue myös: Podcast-tähti Renne Korppila sai tuomiot kolmesta pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta - edessä vankeusrangaistus