fbq
Kotimaa
22.09.2021 11:07
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Iida ketola Renne Korppila
Oudot pahoinpitelykäräjät: Eronneet Iida Ketola ja Renne Korppila ratkovat rajua kapakkatappelua oikeudessa - syytettyjen penkillä Rennen lisäksi viisi miestä
Kotimaa
22.09.2021 11:07
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiskan tietojen mukaan tänä vuonna avioerostaan ilmoittaneet kampaamoyrittäjä Iida Ketola, 31, sekä ex-radiojuontaja Renne Korppila, 45, liittyvät erikoiseen pahoinpitelytapaukseen, jota ratkotaan Helsingin käräjäoikeudessa lokakuun lopulla. 

Vyyhtiin liittyy useita henkilöitä. Asianomistajana on ainoastaan Iida ja vastaajina tapauksessa on Rennen lisäksi viisi muuta miestä. 

Syyttäjä Perttu Könösen mukaan epäilty teko on tapahtunut vuonna 2019.

Lue myös: Uusi mies rinnalla! Renne Korppilasta eronnut Iida Ketola rakastui – "Kesä on sujunut tosi hyvin"

Iidan ja Rennen osuus jutussa liittyy rajuun kapakkatappeluun, joka oli tapahtunut yön pikkutunneilla. Könösen mukaan Iida oli yrittänyt mennä tappeluun väliin, jolloin häntä oli lyöty oluttuopilla päähän. 

Syyttäjän mukaan Renneä ei syytetä Iidan pahoinpitelystä, vaan hän oli puolustanut Iidaa tämän saatua oluttuopista päähän. Kaksi muuta nujakkaan osallistunutta olivat menettäneet tajunsa tappelun aikana. 

Tapaukseen liittyy myös epäilty huumausaineen käyttörikos, mutta syyttäjä ei vielä tässä vaiheessa halunnut vahvistaa, ketä epäillään kyseisestä rikoksesta. 

Syyttäjä mainitsee, että kyseessä on laajempi kokonaisuus, jota ratkotaan saman diaarinumeron alla. Renne on myös ollut osallisena jalkapallojoukkueiden välisessä tappelussa.

Könösen mukaan Rennelle vaaditaan ehdollista vankeutta. 

Lue myös: Kaunotar luonnon helmassa! Iida Ketola täytti 31 vuotta: juhlii rauhallisesti uimapuvussa - katso muodokas kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »