fbq
Kotimaa
03.05.2021 10:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Iida ketola-korppila Renne Korppila
Avioeropaljastus somessa! Tuore sinkku Iida Ketola ei etsi treffiseuraa: "Olen erittäin iloisessa tilanteessa"
Kotimaa
03.05.2021 10:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa nähty kampaamoyrittäjä Iida Ketola, 31, ja podcast-juontaja sekä kuntosaliohjaaja Renne Korppila, 44, eroavat.

Ex-pari kertoi viime lauantaina (1.5.) somessa hakevansa avioeroa. He menivät salaa naimisiin viisi vuotta sitten vappupäivänä vuonna 2016. 

Seiska tavoitti Iidan, joka kertoi olevansa tällä hetkellä iloinen erosta huolimatta.

- En ole liittymässä Tinderiin, enkä tällä hetkellä etsi minkäänlaista kumppania. Olen erittäin iloisessa tilanteessa. Vietettiin hauska ja rento vappu ystävien kesken, Iida kertoi Seiskalle.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Iida Ketola esitteli uuden "lemmikkinsä" Instagramissa: "Ilmeisesti se oli sinne vaan hylätty" - katso kuva!

Avautuivat erosta somessa

Iida ja Renne kertoivat erostaan Instagramissa. Molemmat julkaisivat tunteikkaat kirjoitukset vanhojen yhteiskuvien kera.

Iidan mukaan hänen ja Rennen arvomaailmat eivät enää kohdanneet ja he olivat kasvaneet erilleen. Molemmat totesivat, että he olivat tehneet eropäätöksen yhdessä.

WE DIVORCED. Tänään on meidän viides ja viimeinen hääpäivä. Haetaan virallista eroa nyt, kun ollaan saatu kerrottua kaikille ystäville ja läheisille face-to-face, ettei tarvi sitten läheisten lukea lehdistä. Lol. Oltiin vuosia hyvä match, kunnes ei enää oltu. On ollu sydäntäsärkevää ja tuskaista seurata kuinka meidän elämät ja arvomaailmat on kulkenu niin eri suuntiin, niin kovalla paineella, ettei siinä oo voinu ku valmistautua irtipäästämiseen, Iida kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

- On jopa koomista kuinka paljon sitä eroa on vuosien aikana pelännyt, ja nyt kun se tapahtui, on vaan tosi levollinen ja odottava fiilis tulevasta! Mun elämä on muuttunut ja tulee muuttumaan (ISOI JUTTUI TULOS!!!!!) niin paljon, et tähän yks avioero on paitsi välttämättömyys, myös vahvasti uuden alku. Rohkeita, omannäköisiä askeleita meille molemmille! Soitellaan mut eri bändeissä! Iida päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Mitä?! Kotipuuhastelija Iida Ketola kutoo sukkaa toplessinä - katso kuuma kuva!

Yksi luku elämässä saapuu päätökseensä. Minä ja Iida haemme avioeroa. Mutta älkää surko tai säälikö, tämä on hyvä asia, joka tapahtuu yhteisymmärryksessä. Kuljimme hienon matkan. Siihen mahtui paljon ikimuistoisen upeita kokemuksia ja kasvua. Ja lopulta myös kasvaminen erilleen. Sen hyväksyminen oli lopulta helpotus. Nyt jatkamme eri suuntiin. Uskon että me molemmat löydämme uuden onnen. Ja mikään ei muuta sitä että olet yksi elämänmatkani tärkeimmistä ihmisistä, Renne totesi omassa julkaisussaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »