fbq
Kotimaa
02.08.2022 15:26
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto
Renne Korppila ja Teemu Selänne
Podcast: Renne Korppila ottaa tiukasti kantaa Teemu Selänteen Twitter-kohuun: ”Kaksi kurapersettä”
Kotimaa
02.08.2022 15:26
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto

Entinen radiojuontaja Renne Korppila juontaa toimittaja-kirjailija Teemu ”Pastori” Potapoffin kanssa Otetaan yhdet -podcastia.

Podcastin uusimmassa jaksossa Renne ja Pastori keskustelevat Teemu Selänteen ympärillä vellovasta Twitter-kohusta.

Lue myös: Mitä tapahtui ex-radiojuontaja Renne Korppilalle? Miehen päivittynyt tyyli hämmentää - kalapuikkoviikset ja ökykaapu

Renne Korppila
Renne muistetaan esimerkiksi radiokanava NRJ:n Aamupojat-ohjelmasta. Lisäksi hän oli aiemmin naimisissa Iida Ketolan kanssa.

Teemu laukoi viime viikolla Twitter-tilillään karkeaa kieltä jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvosen suuntaan.

Lue myös: Teemu Selänne suuttui Twitterissä: "Harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa..."

Saaga alkoi siitä, että Petteri otti aluksi kantaa urheilumanagerina tunnetun Aleksi Valavuoren Twitter-kommenttiin.

Lusikkansa soppaan työnsi tässä vaiheessa Teemu, joka kertoi mielipiteensä jääkiekkoasiantuntijasta.

- Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut @PetteriSihvonen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa,niin pelaajana,niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana, Teemu kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Teemu ja Sirpa Selänne riitelivät yökerhon jonossa - "Kiihkeän kuuloista"

Teemu Selänne
Seiska uutisoi sunnuntaina (31.7.) Teemun ja tämän Sirpa-vaimon riidelleen kiihkeästi yökerhon jonossa viime viikonloppuna.
Vala ja Sihvo
Aleksi ja Petteri ovat olleet tukkanuottasilla jo pitkään.

”Kaksi kurapersettä”

Julkisuudessa on keskusteltu siitä, onko esikuvanakin pidetyn Teemun soveliasta laukoa sosiaalisessa mediassa räikeää tekstiä.

Nyt Renne ja hänen juontokaverinsa Pastori keskustelevat Teemun viestittelystä Petterin kanssa. Renne naureskelee aluksi sille, että Teemu on saattanut ”pienessä hönössä” aloittaa Twitter-väittelynsä. Myöhemmin Renne kuitenkin vakavoituu ja antaa kielenkantansa laulaa.

- Onhan se aivan vitun selvää, että Selänteen puhuessa jääkiekosta Sihvonen ei ole kukaan tai mitään. Vitun taikinapallo, mene jääkaappiin takaisin kohoamaan, Renne laukoo Petterin suuntaan.

Renne kuitenkin sanoo, että hänen mielestään Teemu hävisi Twitter-kahinassa. Rennen mielestä Teemu on ”jotakin”, kun taas Petteri sitä ei ole. 

- Teemu on tuolla kommentoimassa kahden kuraperseen väittelyä. Noh, jos sulla on kuraperse frendinä, niin sellaista sattuu kaikille. Siinä kohtaa sä olet hävinnyt, kun vastaat tällaiseen pienessä hönössä, ja vieläpä paskalla äidinkielellä (oli lukihäiriö tai ei).

Lue myös: Varkaita! Aleksi Valavuorea odotti järkyttävä näky studiolla - Teemu Selänteen arvokas pelipaita vietiin

Lisäksi Rennen juontokaveri Pastori lähettää terveisensä Aleksin ja Petterin suuntaan.

- Menkää lyömään toisianne nenään, Pastori tylyttää.

Lue myös: Teemu "Pastori" Potapoff tuli isäksi 48-vuotiaana, vaikka ei alun perin halunnut: "Olenko onnellinen? Hetkittäin"

Pastori Potapoff
Otetaan yhdet -podcastissa kuullaan Rennen lisäksi hänen ystävää Teemu "Pastori" Potapoffia, joka on mies usean kirjan takana.