fbq
Ulkomaat
22.03.2021 21:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Johnny Depp
Murtautujat vierailevat Johnny Deppin kotona ahkerasti - Viimeisin vierailija teki itselleen drinkin ja meni suihkuun
Ulkomaat
22.03.2021 21:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Monilahjakkaana tunnetun Johnny Deppin (oik. John Christopher ”Johnny” Depp II), 57, koti Hollywoodin kukkuloilla on ilmeisen suosittu murtokohde. Tammikuussa poliisi pidätti naisen, joka oli ryöstöaikeissa Johnnyn kartanossa. TMZ-uutissivuston viranomaislähteiden mukaan viime torstai oli niin ikään vilkas vierailupäivä tähtinäyttelijän kotona. 

Lue myös: Raju takaisku! Johnny Depp hävisi taistelun brittilehdelle – oikeudenkäynti maksoi yli 5,5 miljoonaa!

Naapuria karkuun Johnnyn pihalle

Torstaina näyttelijän naapurit soittivat poliiseille, kun huomasivat omalla takapihallaan kodittoman näköisen miehen. Uima-altaan vierellä aikaansa viettänyt mies lähti pakoon naapureiden kohdattua tunkeilijan. Naapurit kertoivat poliiseille, että mies hyppäsi aidan yli Johnnyn pihan puolelle heidän yritettyään hätistää tunkeilijaa omalta pihaltaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Murtautuja otti kylvyn

Lue myös: Johnny Depp avautui päihdeongelmastaan oikeussalissa: Aloin käyttää huumeita 11-vuotiaana!

Hieman myöhemmin poliisi sai uuden hälytyksen Johnnyn kotoa. Tällä kertaa esimerkiksi Saksikäsi Edward -elokuvasta tutun Johnnyn oma turvajärjestelmä oli laukaissut hälytyksen, sillä tunkeutuja oli päässyt livahtamaan Johnnyn kotiin sisälle asti.

TMZ:n lähteiden mukaan poliisien saapuessa asunnolle sisälle tunkeutunut mies oli suihkussa yhdessä Johnnyn hulppean huvilan kylpyhuoneista. Kieltäytyessään tulemasta ulos kylpyhuoneesta poliisien oli potkaistava kylpyhuoneen ovi sisälle saadakseen pidätettyä tunkeutujan. Mies oli kylpyhetken piristykseksi myös löytänyt Johnnyn viinakätkön ja tehnyt sieltä itselleen juhlavan drinkin. Nyt miestä odottaa syytteet murron lisäksi vandalismista, sillä murtautujan harteille jää myös korvata rikkoutunut kylpyhuoneen ovi.

Likaistakin likaisempi avioero

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin käsittämätön avioeroriita: tällaisia ovat väkivaltaisen suhteen monet syytökset - oikeudessa jälleen vuosien jälkeen!

Johnny itse on ollut viime vuosina esillä mediassa ex-vaimonsa Amber Heardin, 34, kanssa käymänsä oikeustaistelun vuoksi. Toisiaan pahoinpitelyistä ja kunnianloukkauksista syyttäneen ex-avioparin oikeudenkäyntisotaa on puitu jo vuosia, eikä lopullisen ratkaisun odoteta tulevan lähiaikoina.

Johnny Depp
Mielenosoittajia viime viikolla Lontoon oikeustalon edustalla.

Viimeisimpänä todistusaineistona Johnnyn asianajajat ovat esittäneet, ettei Amber lahjoittanut avioerossa saamaansa 7 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen, vaikka näin oli sovittu. Asianajajat kuitenkin täsmensivät, että itse lahjoituksen puutteella ei ole merkitystä oikeudenkäynnin kannalta. Asianajajien mukaan kyseessä on ainoastaan todiste Amberin tavasta maalata itsestään puhtoisempaa julkisuuskuvaa kuin mihin todellisuudessa olisi aihetta.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin myrskyisästä avioliitosta paljastui oikeussalissa erikoinen kakka-asia: Näyttelijä vitsaili jättävänsä pökäleen vaimonsa kiusaksi, löysi itse ulostetta sängystään!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »