Hllwd

Johnny Deppin ja Amber Heardin käsittämätön avioeroriita: tällaisia ovat väkivaltaisen suhteen monet syytökset - oikeudessa jälleen vuosien jälkeen!

09.07.2020 18:11

Näyttelijät Johnny Depp, 57, ja Amber Heard, 34, ovat riidelleet jo vuosia parisuhteensa ja avioliiton aikaisista ongelmista. Nyt he ovat jälleen oikeudessa selvittämässä suhteensa useita väkivaltaisia tapahtumia. 

He osallistuivat molemmat Lontoossa oikeudenkäyntiin, koska Johnny haastoi oikeuteen The Sun -lehden. Hän ei helposti hyväksynyt sitä, kun lehti nimitti häntä vaimonhakkaajaksi.

Johnny depp ja Amber Heard
Molemmat näyttelijät saapuivat oikeuteen suojaamalla kasvonsa huiveilla koronavirustilanteen takia. 

Suhde alkoi

Pariskunta tapasi Rommipäiväkirjat -elokuvan kuvauksissa 2009. Suhde eteni nopeasti, koska he asuivat yhdessä jo seuraavana vuonna.

Naimisiin he kuitenkin menivät vasta helmikuussa 2015. Tuolloin he pitivät pienen seremonian kotinsa suojissa Los Angelesissa. 

Hääonni katosi jo seuraavan vuoden aikana, sillä Amber haki avioeroa toukokuussa 2016. Samaan aikaan hän sai Johnnylle väliaikaisen lähestymiskiellon. Kielto annettiin siksi, koska Amber väitti oikeudessa miehen pahoinpidelleen häntä henkisesti ja fyysisesti. Amberin onnistui uskotella, että Johnny olisi tehnyt pahoinpitelyt yleensä päihteiden vaikutuksen alaisena. Johnny kiisti kaikki syytökset ja puolestaan väitti Amberin keksineen koko tarinan saadakseen avioerosta etukäteen taloudellista tukea. 

Deppin maine kärsi tuolloin kovasti, koska useat kansainväliset lehdet leimasivat hänet väkivaltaiseksi naistenhakkaajaksi. 

Pariskunta kuitenkin sai sovittua riitansa elokuussa 2016 ja avioero astui voimaan puoli vuotta myöhemmin tammikuussa 2017. Johnny maksoi avioerossa ex-vaimolleen 7 miljoonaa dollaria, jotka Amber lahjoitti Los Angelesilaiselle lastensairaalalle. Amber jopa hylkäsi lähestymiskiellon ja he julkaisivat yhteisen lausunnon samaan aikaan. 

- Parisuhteemme oli todella intohimoinen ja ailahteleva mutta aina rakastava. Kumpikaan osapuoli ei tehnyt valheellisia väitteitä taloudellisen edun nimissä. Parisuhteessa ei ollut koskaan tarkoitus aiheuttaa fyysistä tai henkistä vahinkoa kenellekään, heidän lausunnossaan luki. 

Kaikki tuntui hetken olevan selvitetty, vaikka sen jälkeisissä yhteisissä haastatteluissa he kohtelivat toisiaan jäätävän kylmästi. 

Johny depp ja Amber heard
Johnny depp ja Amber Heard onnellisena avioaparina vuonna 2015. 

Riita alkoi taas

Vuoden 2019 alkupuolella Johnny haastoi kuitenkin ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta. Hän vaati tuolloin Amberilta 50 miljoonaa dollaria hänen mustamaalaamisestaan. 

Syytökset perustuivat Amberin kirjoitukseen, joka julkaistiin Washington Post -lehdessä joulukuussa 2018. Kirjoituksessa Amber mainitsee, että hänestä tuli perheväkivallan kasvot vuonna 2017. Nimeltä hän ei kirjoituksessa maininnut Johnnya, mutta viittaukset olivat tuolloin hyvin ilmiselvät.  

Pian Johnny alkoi syyttää, että Amber oli suhteen pahoinpitelijä. Johnnyn mukaan Amberin aloittamat syytökset olivat vain huijausta, ettei totuus naisen väkivaltaisesta luonteesta paljastuisi. Väitteidensä tueksi Johnnyn lakimiehet julkaisivat todisteita Amberin pahoinpitelyistä Johnnya kohtaan. 

Amber kiisti kaikki Johnnyn syytteet ja toisti omat väitteensä muutaman vuoden takaa. Hän pyysi tuomaria tuolloin hylkäämään koko oikeusjutun. Pyyntö kuitenkin evättiin. Nyt asioita puidaan jälleen oikeudenkäynnissä. Tällä kertaa Lontoon hovikoikeudessa.

Johnny depp ja Amber Heard
Johnny Depp ja Amber Heard laskivat maskinsa ja vilkuttivat monille kuvaajille ennen oikeussaliin astumista. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!