Hllwd

Johnny Depp avautui päihdeongelmastaan oikeussalissa: Aloin käyttää huumeita 11-vuotiaana!

18.07.2020 23:04

Mustaan bandanahuiviin sonnustautunut näyttelijä Johnny Depp, 57, marssi viime viikolla oikeuteen Lontoossa. Alkamassa oli oikeudenkäynti brittiläistä The Sun -juorulehteä vastaan. Pirates of the Caribbean -elokuvien tähti vaati lehteä tilille otsikoista, joissa häntä syytetään vaimonhakkaajaksi.

The Sun on vedonnut käsittelyssä siihen, että todisteet Johnnyn väkivallasta ovat niin vahvoja, että juttu voitiin julkaista. Johnny on kiistänyt pahoinpidelleensä ex-vaimoaan Amber Heardia, 34.

Avioliitto Amber Heardin kanssa päättyi lyhyeen.
Avioliitto Amber Heardin kanssa päättyi lyhyeen.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin myrskyisästä avioliitosta paljastui oikeussalissa erikoinen kakka-asia: Näyttelijä vitsaili jättävänsä pökäleen vaimonsa kiusaksi, löysi itse ulostetta sängystään!

Muisti mennyt

Johnnylta kysyttiin salissa, onko hänellä päihteiden vuoksi vaikeuksia muistaa, mitä on tullut tehtyä. Hän myönsi, että hänen muistinsa on saattanut mennä.

– Ihmiseksi, joka on ollut aika itsetuhoinen elämänsä aikana, olen melko onnekas, että pääni edelleen toimii, Johnny vastasi.

Näyttelijä myös kertoi, että hänellä on ollut ongelmia jo lapsesta asti päihteidenkäytön kanssa.

– Olin noin 11-vuotias, kun äidilläni oli tapana pyytää minua hakemaan hänelle rauhoittavia. Tajusin pillereiden rauhoittavan hänen hermojaan, joten toin äidille lääkkeet ja otin myös itse yhden. Siitä alkoi huumeidenkäyttöni, hän kertoi oikeudessa.

Johnny on taistellut itseään vapaaksi vakavasta päihderiippuvuudesta.
Johnny on taistellut itseään vapaaksi vakavasta päihderiippuvuudesta.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin käsittämätön avioeroriita: tällaisia ovat väkivaltaisen suhteen monet syytökset - oikeudessa jälleen vuosien jälkeen!

Exä puolusti

Lisäksi pinnalla on ollut Johnnyn tatuointi ex-kumppanistaan, näyttelijä Winona Ryderista. Johnny on väitteiden mukaan lyönyt Amberia, joka vitsaili rakkaustatuoinnista.

– Tuo ei ole totta, niin ei tapahtunut… En lyönyt häntä, hän vastasi syytteeseen.

Winona on puolestaan kertonut, että hän ei usko, että Johnny olisi voinut olla suhteessa väkivaltainen.

Pariskunta tapasi Rommipäiväkirja-elokuvaa tehdessään vuonna 2011 ja avioitui vuonna 2015.
Pariskunta tapasi Rommipäiväkirja-elokuvaa tehdessään vuonna 2011 ja avioitui vuonna 2015.

Lue myös: Johnny Depp iski upean venäläiskaunottaren – yli 30 vuoden ikäero!

Selkkaus sängyssä

Oikeudenkäynnissä pinnalle nousivat suhteeseen liittyneet jätökset. Johnny kertoi uskovansa, että hänen ex-vaimonsa Amber tai joku tämän kavereista olisi ulostanut Hollywood-tähden sänkyyn. Amber on kertonut pökäleiden olleen harmiton pila.

Johnnyn oikeusavustaja kertoi, että ex-vaimo syytti pökäleistä pariskunnan koiraa. Kakkakikkareet olivat Johnnyn mukaan viimeinen pisara. Tapaus sattui Amberin syntymäpäiväjuhlien aikaan vuonna 2016, mistä seurasi pikainen ero.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press ja Gk Films
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!