fbq
Hllwd
08.07.2020 20:44
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All over press
Johnny Depp
Johnny Deppin ja Amber Heardin myrskyisästä avioliitosta paljastui oikeussalissa erikoinen kakka-asia: Näyttelijä vitsaili jättävänsä pökäleen vaimonsa kiusaksi, löysi itse ulostetta sängystään!
Hllwd
08.07.2020 20:44
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All over press

Näyttelijä Johnny Depp, 57, ajaa oikeusjuttua brittiläistä lehtikustantaja News Group Newspapersia vastaan. Syynä on The Sun -lehdessä olleet jutut Johnnyn väitetystä väkivaltaisuudesta entistä vaimoaan, Amber Heardia, 34, kohtaan. Näyttelijöiden liitto kesti vuodet 2015-2017. 

Amber

Näyttelijä Amber Heard Royal High Courtissa Lontoossa. 

Ex-avioparin välillä vallitsee pitkän väännön jälkeen saavutettu sovitteluratkaisu. On selvää, että Amberin kertoma Johnnyn väkivaltaisuudesta oli monilta osin kyseenalainen, mutta väkivaltaisen käytöksen alusta loppuun kiistänyt Johnny joutui silti maksamaan exälleen tuntuvia korvauksia. 

Vaikka näyttelijää ei tuomittu mistään, Brittilehti The Sun kirjoitti erokohun ollessa kuumimmillaan Johnny Deppiin olevan  "vaimonhakkaaja". Tähti katsoo, että julkaisun on maksettava miljoonakorvaukset maineen aiheettomasta lokaamisesta. Juttua käsitellään nyt heinäkuussa, Lontoon Royal High Courtissa (hovioikeus).

DeppNäyttelijä oikeustalolla Lontoossa 8.7.

Kakkajutut

Salissa Johnny Depp ja hänen lakimiehensä joutuivat vastaamaan aineistoon, jolla lehti pyrkii perustelemaan uutisointiaan. Lehden intressissä on osoittaa, että Depp todella oli väkivaltainen ja uhkaava, kuten ex-vaimo on julkisesti väittänyt. Oikeussalissa Lontoossa luettiin keskiviikkona yhtenä aihetodisteena viestinvaihtoa Deppin ja tämän silloisen assistentin välillä.

Oikeudessa näyttelijältä kysyttiin, oliko tämä vitsaillut alaiselleen, että hän aikoo jättää pökäleensä Amber Heardin oven eteen, jotta tämä astuisi siihen. Deppin puolustus ei kiistänyt viestiä, mutta kyseessä oli "lapsellinen huumori". 

Muusta viestinvaihdosta, jota oikeus kävi läpi ilmeni, että avioliiton loppupuolella Johnny löysi sängystään kakkaa!

Näyttelijän oikeusavustajien mukaan "Tuolloin (vuonna 2016) hän viimeistään ymmärsi, että avioliitto pitää päättää. Asiat kulminoituivat Amberin ja tämän ystävien käytöksestä heidän asunnollaan syntymäpäiväjuhlien aikaan ja niiden jälkeen.

Kakka sängyssä oli todennäköisesti lemmikkikoiran tekosia, mutta alun perin Johnny oli luullut, että joku Amberin ystävistä saattoi laittaa pökäleen sänkyyn.  

Oikeudessa käsiteltiin myös kovia väitteitä kotiväkivallasta, joista oli kirjoitettu lehdissä. Näyttelijältä esimerkiksi tivattiin, oliko hän läimäyttänyt vaimoaan siksi, että tämä oli arvostellut hänen tatuointiaan. Tämänkin, uutiseksi aikanaan päätyneen väitteen, hän kiisti. 

Lähteet: Daily Star, Harpers Bazaar, BBC.