Maajussi-Mustafa

Maajussi-Mustafa ja Sanna käyvät kiivaan keskustelun mustasukkaisuudesta - keskustelu kääntyy tyrmäystippoihin ja saunakulttuuriin: "Se oli kyllä aika ratkaiseva tekijä"

Telkkari | 21.04.2021 19:01

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt MTV3-kanavalla jo farmiviikoille asti. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät alun perin Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Stefanon ja hänen morsianehdokkaidensa taival päättyi kuitenkin jo Levin ryhmätreffeihin, kun kipinää ei maajussin ja morsianehdokkaiden välille syttynyt. Tästä juonenkäänteestä johtuen, seurataan jaksossa vain Mustafan, Matthew’n ja Royn treffejä maajussien kotimaissa heidän omilla maatiloillaan.

Lue myös: Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Torstai-illan (22.4.) jaksossa vietetään kolmansia yksilötreffejä, jolloin Mustafan kanssa treffeille lähtee Sanna, Matthew puolestaan vie treffeilleen Suvi-Tuulin ja Roy viettää aikaa Terhin kanssa kahden kesken.

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Yllättyy hyvistä treffeistä

Turkissa Mustafan, eli tuttavallisemmin Mustin, kanssa treffeille lähtee Sanna. Parivaljakko suuntaakin läheisille vuorille ihastelemaan Turkin kauniita maisemia. 

Ryhmätreffeillä Suomen Levillä Mustafa olisi halunnut saada Sannalta suukon, mutta nainen kieltäytyi tomerasti. Viimeviikkoisessa jaksossa Mustafa oli yksilötreffeillä Piian kanssa ja kertoikin treffien jälkeen kuvausryhmälle treffien Piian kanssa olleen parhaimmat. Sannan kanssa treffeillä ollessaan maajussi kertookin yllättyneensä täysin siitä, miten viimeiset yksilötreffit sujuivat.

- Oikeasti Sanna on erinomainen ihminen. Joka sekunti opit tuntemaan häntä enemmän, hän ei anna heti tietoa siitä, kuka hän on. Mutta nyt loppujen lopuksi, minulle tuli shokki oikeasti. 

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

Puhetta mustasukkaisuudesta

Parivaljakko siirtyykin Sannan aloitteesta puhumaan mustasukkaisuudesta. Puolisoehdokas kun haluaa tietää, mitä Mustafa tarkoitti aiemmin kysymällä onko Sanna mustasukkaista sorttia. Sanna pohjustaa kysymystään kertomalla, että vakiintuneessa parisuhteessa pitäisi olla luottamus kunnossa. 

- Ei silloin vehdata muiden miesten tai naisten kanssa. Mutta mulla on paljon ystäviä ja annan pisteet ex-miehelleni siitä, että se antoi mun rauhassa tavata ja hengata niiden miesten kanssa. Koska minuun voi luottaa, Sanna kertoo.

- Keneen minä luotan nyt, en ymmärrä. Esimerkiksi, me olisimme yhdessä, vaimoni saisi mennä viiden miehen kanssa, ystävien, johonkin maahan, tai vuorille tai merelle laivalla. Ja sitten minä luottaisin, että vaimoni tulee takaisin yksin? Mustafa kysyy hämmästyneenä.

Sannan vastatessa myöntävästi maajussin kysymykseen, on Mustafa entistä hämmästyneempi. 

Maajussi-Mustafa Sanna
Mustafa päätti päästää Sannan ratin taakse ja yllättyi. Kuva: MTV3.

Vapauttava keskustelu

Maajussi antaa esimerkiksi tilanteen, jossa viidestä miehestä seurueessa neljä olisivat kunnollisia, mutta viides sujauttaisi huumaavia aineita Sannan juomaan.

- Ei helvetti, siinä vaiheessa, pitäisikö sinun olla mustasukkainen minusta, jos joku huumaa minut ja raiskaa minut? Ei! Sanna tivaa ja näyttää käsielein Mustafalle, kuinka tämän pitäisi kuvitteellista huumaajaa käsitellä.

- Aaa! Mutta alusta alkaen sanoin sinulle, että siellä on joku idiootti, joka saattaa tehdä sinulle näin. Totta kai tulen luoksesi heti, mutta mitä sanoisin sille miehelle? Hän tekee hänen duuniaan, hän on idiootti, Mustafa selittää.

Lue myös: Maajussi-Mustafa ja Piia päätyvät pussailemaan keskellä Turkin kaunista luontoa - vakaviin puheenaiheisiin vaihtanut Mustafa kertoo yllättäen peloistaan - "Siulla on ollut väärä nainen"

Sanna kertoo treffien jälkeen kokeneensa keskustelun mustasukkaisuudesta vapauttavana.

- Kävi ilmi, että jos olisin hänen vaimonsa, niin hän ei haluaisi, että olisin tekemisissä suunnilleen muiden miesten kanssa. Ja se oli kyllä aika ratkaiseva tekijä, Sanna täräyttää.

Erimielisyyttä seksuaalivähemmistöistä

Sanna kertoo, että hänen ajatteluaan muokkaa myös se, että monet hänen miespuolisista ystävistään ovat homoseksuaaleja.

- Kyllä homoillakin toimii joskus, c’moon, Mustafa puolustautuu.

- Minä käyn kuule joinain viikonloppuina viiden homon kanssa saunassa, Sanna täräyttää.

- Menetkö? Mustafa hämmästyy.

- Joka perjantai-ilta.

- Miksi?

- Koska ne on mun ystäviä, Sanna lataa.

Lue myös: "Päivässä viisi tai kuusi kertaa ei riitä!" Maajussi-Mustafa epäilee morsianehdokkaansa haluja: "Maarit jaksaa ehkä kerran"

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstai-iltaisin. 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!