Maajussi-Mustafa

Maajussi-Mustafa ja Piia päätyvät pussailemaan keskellä Turkin kaunista luontoa - vakaviin puheenaiheisiin vaihtanut Mustafa kertoo yllättäen peloistaan - "Siulla on ollut väärä nainen"

Telkkari | 14.04.2021 14:02

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt MTV3-kanavalla jo farmiviikoille asti. Torstai-illan (15.4.) jaksossa ovat vuorossa maajussien toiset yksilötreffit. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Stefanon matka morsiamen etsinnässä tyssäsi jo ennen farmiviikkovalintoja, kun maajussi keskusteli juontaja Vappu Pimiän kanssa hankaluudestaan tehdä päätöksiä farmiviikolle.

- He ovat mahtavia ihmisiä, ja pidän heistä todella. Minusta ei vain tunnu siltä, että yksikään heistä olisi tarkoitettu minulle kumppaniksi tällä haastavalla matkalla, maajussi muotoili.

Yhdessä keskusteltuaan he päättivät, ettei Stefano pyydä morsianehdokkaistaan ketään mukaan maatilalleen Libanoniin. Kaikkien yllätykseksi morsianehdokkaat olivat samaan aikaan tulleet tismalleen samaan lopputulokseen keskusteltuaan ensin keskenään. 

Lue myös: Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Tästä juonenkäänteestä johtuen, seurataan jaksossa vain Mustafan, Matthew’n ja Royn treffejä maajussien kotimaissa heidän omilla maatiloillaan. 

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Pitää morsianehdokasta mustasukkaisena

Turkin Alanyassa Mustafa ”Musti” vie treffeille hiljaisena ja rauhallisena pitämänsä Piian. Parivaljakon treffit suuntautuvat hevostalleille, sillä Musti haluaa viedä Piian ratsastamaan. Ennen treffejä Musti paljastaa kuvausryhmälle mielipiteensä Piiasta.

- Piia on kiva ihminen. Kaikki menee, minulla ei ole mitään ongelmaa hänen kanssaan, mutta hän on mustasukkainen usein. Näen sen silmistä, Musti arvioi.

Piia kertoo myös kameralle tunnelmistaan ennen odotettuja treffejä.

- Ei miust ainakaa itellee oo tullu millään tavalla sellaista tunnetta, että tarvitsisi kilpailla. Kyllä me ollaan siinä aika tasavertaisesti oltu kaikki ja kyllä se Musti meille ihan tasavertaisesti seuraa pitää ihan yhtä paljon, Itä-Suomesta kotoisin oleva Piia puolestaan selventää.

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

Romantiikan nälkä iski

Parivaljakko suuntaakin Mustin lapsuudenystävän hevostilalle, jotta ratsastusretki Alanyan kauniiseen luontoon voi alkaa.

- Tänään on paljon kysymyksiä, mutta ensimmäinen tärkeä asia on, että haluaako hän muuttaa tänne, Mustafa yllättää.

Lue myös: "Päivässä viisi tai kuusi kertaa ei riitä!" Maajussi-Mustafa epäilee morsianehdokkaansa haluja: "Maarit jaksaa ehkä kerran"

- Kyllä siellä vielä vähän sellaisia piirteitä on, mitkä vielä mietityttää. Semmosta naistenmiestä en halua, et kyl mie haluun oman miehen, et en mitään pelimiestä, Piia purkaa tuntojaan kameralle ennen treffejä.

Maajussi-Mustafa Piia
Musti vie Piian ratsastamaan. Kuva: MTV3.

Jo ryhmätreffeillä ollessaan suukkoja vaihdellut parivaljakko intoutuu pussailemaan myös yksilötreffien päätteeksi kauniissa auringonpaisteessa.

- Tämä on ollut meille jo tuttu juttu, Musti naureskelee Piian kanssa.

Syvälliset ruokakeskustelut

Parivaljakko siirtyy treffeillään kokkaamaan itselleen päivällistä. Lammasta grillaava Musti tekee vaikutuksen Piian heidän ollessa kahdestaan.

- Kahestaan ku ollaan, niin kyllä se show-meininki lähtee siitä silloin pois, Piia analysoi.

Lue myös: Maajussi-Stefano paljastaa morsianehdokkaalleen henkilökohtaisen parisuhdetragediansa: ”Se oli iso shokki”

Treffikumppaneiden ollessa kahden kesken, pääsee Mustafakin esittämään mieltään askarruttaneen kysymyksen.

- Oletko joskus ajatellut lähteväsi Suomesta? Asuisit eri maassa tai jotain, Musti kysyy elämänsä ensimmäisellä etelän lomalla olevalta Piialta.

- En ole ajatellut, mutta ei se mahdottomuus olisi, Piia vastaa empimättä.

Maajussi-Mustafa Piia
Mustafa valmistaa romanttisilla treffeillä Piialle lammasta. Kuva: MTV3.

Kaksikko siirtyy päivällispöytään kauniisiin maisemiin ruokailemaan ja keskustelu siirtyykin nopeasti henkeviin aiheisiin. Keskustellessa käydään läpi esimerkiksi molempien ihannekumppaneiden kriteerit ja mitä haaveita heillä on elämästä. Piia kertoo haluavansa hyvän parisuhteen, joka johtaisi kenties avioliittoon. Aiemmin syvällisemmistä aiheista hieman vitsaillut Musti päättää yllättäen kertoa Piialle omasta kokemuksestaan avioliitosta.

- Minä vähän pelkään sitä. 

- Mitä sie pelkäät? Tenttaa Piia.

- Koska aiemmin on kaikki hyvin, olemme ystävällisiä, käymme ulkona. Ihan mitä vain, saa katsoa mihin vain. Jos menee naimisiin, niin ei saa katsoa ja elämä menee sekaisin, Mustafa kertoo eläytyen tarinaansa. 

Piia ihmetteleekin, mikä avioliiton myötä muuttuu. Morsianehdokkaan mielestä samat säännöt pätevät niin parisuhteissa kuin avioliitossa.

- Mutta nyt sinä et omista minua. Jos laitamme nimet paperiin, tulee tällaisia fiiliksiä. Kaikille tulee. ”Ah, nyt minä omistan tämän miehen, nyt se on minun”, Mustafa kuvailee.

- Ei ketään voi omistaa, Piia tietää.

- Sitä minä vähän pelkään, Mustafa paljastaa.

- Sulla on ollut vääränlainen nainen, Piia näpäyttää.

Lue myös: Maajussi-Roy heittää romanttisen vaiheen silmään yksilötreffeillä - puhuu jo yhteenmuutosta: "Haluaisitko sinä minut tänne?"

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!