Maajussi-Stefano

Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Telkkari | 25.03.2021 15:46

Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt MTV3-kanavalla farmiviikkovalintoihin asti. Tänään torstaina (25.3.) nähtävän jakson alkuun katsotaan vielä, kuinka sujuvat ryhmätreffit lopuilta morsianehdokkailta. Suomalaista kumppania etsivät sarjassa Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta. Ryhmätreffien päätteeksi on aika valita, ketkä morsianehdokkaista lähtevät maajussien mukana näiden maatiloille omiin kotimaihinsa. 

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Motiivit puhuttavat

Libanonilainen Stefano on erikoisessa roolissa, sillä liki jokainen miehen morsianehdokkaista on epäillyt maajussin osallistuneen ohjelmaan vääristä syistä. Morsiankandidaateista moni onkin tullut siihen tulokseen, ettei Stefano ole vielä valmis sitoutumaan. Ennen farmiviikolle tehtäviä valintoja juontaja Vappu Pimiä kyselee maajussin omia tuntemuksia ohjelmasta.

- Onko sinulla ollut yhtään romanttista kemiaa yhdenkään naisen kanssa täällä?

- Valitettavasti ei, Stefano vastaa mietteliäänä.

Lue myös: Maajussi-Stefanon tunteet kuumenevat morsianehdokkaansa somelöydöstä: "Tekeekö se minusta huonon ihmisen?"

Pudottaa jymypommin

Stefano kertoo Vapulle, että hänellä on paljonkin yhteistä osan morsianehdokkaiden kanssa. Siitä huolimatta kipinä puuttuu.

- He ovat mahtavia ihmisiä, ja pidän heistä todella. Minusta ei vain tunnu siltä, että yksikään heistä olisi tarkoitettu minulle kumppaniksi tällä haastavalla matkalla, maajussi muotoilee.

Maajussi-Stefano

Vappu haluaa tietää, kuinka Stefano haluaa edetä farmiviikkovalintojen kanssa tilanteen huomioiden.

- Haluatko kutsua jotkut heistä farmiviikolle, vaikkei sinulla ole romanttista kemiaa heidän kanssaan?

- En usko. Ei tällä kertaa. En halua hukata heidän, enkä kenenkään muun aikaa, Stefano vastaa.

Jäätävä vastaisku

Morsianehdokkaat saapuvat Vapun ja Stefanon luokse valintojen tekemistä varten. Vappu ja Stefano tietävät, että libanonilainen maajussi ei ole kutsumassa morsianehdokkaitaan maatilalleen. Vappu aloittaa kertomalla, että seuraavaksi vuorossa on valintojen tekeminen. Ennen kuin Vappu pääsee ensimmäistä lausetta pidemmälle, avaa morsianehdokkaista Salla suunsa.

- Vappu, olen pahoillani, mutta voinko sanoa jotakin?

Maajussi-Stefano Maria
Stefano keskusteli viime jaksossa Marian kanssa sitoutumisesta.

Hämmästynyt Vappu vastaa myöntävästi pyyntöön ja Salla jatkaa:

- Me olemme keskustelleet keskenämme, ja olemme pahoillamme, mutta meistä tuntuu, ettet ole täällä oikeista syistä. Samoista syistä, joiden takia me olemme täällä. Joten tässä vaiheessa haluamme toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja turvallista matkaa kotiin, Salla täräyttää katsellen silminnähden hämmästynyttä Stefanoa.

Toivoi samaa lopputulosta

Sinkkunaiset kertovat, että huomasivat keskenään jutellessaan jokaisen ajattelevan Stefanosta samalla tavalla. Morsianehdokkaiden mielestä maajussin kommentit olivat ristiriitaisia, eikä halua vakavaan sitoutumiseen näyttänyt löytyvän.

- En voi sanoa, että satavarmasti arvasin tämän tapahtuvan. Omalla tavallani toivoin kyllä sitä, Stefano tilittää kameralle.

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

Morsianehdokkaat perustelevat yhteispäätöstään Vapulle ja Stefanolle näiden kuunnellessa hämmästyneenä Maajussille morsian -sarjassa ennennäkemätöntä juonenkäännettä. Kun sanottavat on sanottu, antaa Stefano vielä yhden ison ryhmähalauksen morsianehdokkailleen.

- Jossain kohtaa olin jo ihan, että huh. Etsin kyllä samaa asiaa kuin he, mutta etsin jotain intohimoisempaa, Stefano puolustautuu lopuksi.

Katso myös: Uudet Maajussit tulevat! Katso tästä esittelyt uusista rakkautta etsivistä Maajussille morsian -ohjelman maajusseista

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!