fbq"Päivässä viisi tai kuusi kertaa ei riitä!" Maajussi-Mustafa epäilee morsianehdokkaansa haluja: "Maarit jaksaa ehkä kerran" | Seiska
Telkkari
08.04.2021 20:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3
Maajussi-Mustafa
"Päivässä viisi tai kuusi kertaa ei riitä!" Maajussi-Mustafa epäilee morsianehdokkaansa haluja: "Maarit jaksaa ehkä kerran"
Telkkari
08.04.2021 20:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt MTV3-kanavalla jo farmiviikoille asti. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Edeltävän jakson varsinaisesta yllätyksestä vastasi Stefano, joka oli päättänyt olla kutsumatta yhtäkään morsianehdokkaista farmiviikolle. Ennen kuin Stefano ehti kuitenkaan paljastaa tuntojaan kumppaniehdokkaille, pyysi Salla saada puheenvuoroa.

- Me olemme keskustelleet keskenämme, ja olemme pahoillamme, mutta meistä tuntuu, ettet ole täällä oikeista syistä. Samoista syistä, joiden takia me olemme täällä. Joten tässä vaiheessa haluamme toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja turvallista matkaa kotiin, Salla täräytti katsellen silminnähden hämmästynyttä Stefanoa.

Lue myös: Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Tästä juonenkäänteestä johtuen jaksossa seurataan vain Mustafan, Matthew’n ja Royn treffejä maajussien kotimaissa heidän omilla maatiloillaan. 

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Miehen pitää olla vanhempi

Turkkilainen Mustafa ”Musti”, 42, vie morsianehdokkaistaan Maaritin, 55, paikalliseen kylpylään hemmotteluhoitoihin, sillä Maarit oli aiemmin valittanut kipeytyneitä lihaksiaan ja toivonut pääsevänsä hierontaan. Morsianehdokkaista Sanna ja Piia jäävät sillä aikaan kitkemään rikkaruohoja Mustin tilalle.

Maaritin ja Mustin päästessä kylpylään hemmotteluhoitoihin, kertoo maajussi kameralle ennen hemmotteluhoitojen alkua, että miettii ainoastaan parivaljakon ikäeroa.

- Meillä on kaikki hyvin Maaritin kanssa, mutta vain yksi kysymys merkitsee: ikä. Minulla on siitä kokemusta, joten varmaan vain se ikä häiritsee. Jos olisin tuntenut Maaritin kymmenen vuotta sitten, olisin heti mennyt naimisiin, Musti avaa epäilyjään.

Maajussi-Mustafa Maarit

Ennen kuin maajussi pääsee hemmoteltavaksi Maaritin kanssa, hän kertoo vielä kameralle syyn, miksi ikä on hänelle ongelma.

- Olen skorpioni. Päivässä viisi, kuusi kertaa ei riitä. Maarit jaksaa ehkä kerran, en tiedä, mies pohdiskelee.

- Minun mielestäni miehen pitäisi olla vanhempi, niin minä ajattelen elämästä.

Lue myös: Maajussi-Stefanon tunteet kuumenevat morsianehdokkaansa somelöydöstä: "Tekeekö se minusta huonon ihmisen?"

Loppuelämän yllätyslahja

Myöhemmin Mustafa kertoo, että hänen treffinsä ovat aina yllätys, sillä Alanyassa on aina tekemistä. Yllättäen mies kuitenkin intoutuu kommentoimaan treffikumppaninsa tatuointeja.

- Maarit, sulla on niin rumia tatuointeja joka puolella, Mustafa sanoo ja parivaljakko repeää yhdessä rempseään nauruun.

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

Yllättäen Mustafa haluaa tarjota Maaritille mahdollisuuden uuden tatuoinnin ottamiseen. 

- Sitten tiedät, mikä on tatuointi. Ihan mitä vain johonkin, missä on tilaa, Mustafa lataa ja tekee ehdotuksen:

- Vaikka minun kuvani, mies vitsailee.

Maajussi-Mustafa Maarit

Yllättynyt ja ilahtunut Maarit tarttuu tarjoukseen.

- Ensinnäkin sehän on loppuelämän lahja ja mielikuvituksellinen lahja sinänsä, että ei tulis mieleen että, annetaanpa kaverille lahjaksi tatuointi. 

Maarit kertoo tatuointilahjan nostaneen pintaan myös muita kuin kaverillisia tunteita Mustafaa kohtaan.

- Tämän päivän perusteella voisin sanoa, että tunteet ovat lämmenneet jonkin verran, että enää ei ole kaveri vaan on jonkun verran enemmän. Täytyy sanoa, että tum-tum-tum, tuntuu jo, Maarit kertoo ja viittilöi kädellään sydämen sykettä.

Lue myös: Maajussi-Stefano paljastaa morsianehdokkaalleen henkilökohtaisen parisuhdetragediansa: ”Se oli iso shokki”

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.