fbq
Telkkari
08.04.2021 21:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3
Maajussi-Roy
Maajussi-Roy heittää romanttisen vaiheen silmään yksilötreffeillä - puhuu jo yhteenmuutosta: "Haluaisitko sinä minut tänne?"
Telkkari
08.04.2021 21:30
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: MTV3

Keskustelua herättänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt jo farmiviikoille asti. Ohjelmassa suomalaista puolisoa etsivät Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään myös Kanadasta.

Edeltävän jakson varsinaisesta yllätyksestä vastasi Stefano, joka oli päättänyt olla kutsumatta yhtäkään morsianehdokkaista farmiviikolle. Ennen kuin Stefano ehti kuitenkaan paljastaa tuntojaan kumppaniehdokkaille, pyysi Salla saada puheenvuoroa.

- Me olemme keskustelleet keskenämme, ja olemme pahoillamme, mutta meistä tuntuu, ettet ole täällä oikeista syistä. Samoista syistä, joiden takia me olemme täällä. Joten tässä vaiheessa haluamme toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja turvallista matkaa kotiin, Salla täräytti katsellen silminnähden hämmästynyttä Stefanoa.

Tästä juonenkäänteestä johtuen jaksossa seurataan vain Mustafan, Matthew’n ja Royn treffejä maajussien kotimaissa heidän omilla maatiloillaan. Tämän illan jaksossa nähdään yksilötreffit.

Lue myös: Ennennäkemätön jymypommi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa! Maajussi-Stefano täräyttää Vappu Pimiälle varsinaisen uutisen - sinkkunaisilta vielä jäätävämpi ilmoitus!

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia!

Silminnähden ihastunut Sanna

Kanadalainen Roy vei morsianehdokkaistaan Katin ja Terhin tutustumaan Suomi-Eesti-majaan, jossa naiset pääsivät maajussin tädin sekä muutaman muun suomensukuisen naisen kanssa paistamaan pullaa. Samaan aikaan Roy lähti yksilötreffeille Sannan kanssa. Sanna ja Roy kävivät tutustumassa paikalliseen suomalaiseen yhteisöön ja katselemassa vanhoja suomalaisten omistuksissa olleita rakennuksia. Lopulta Roylla ja Sannalla oli hetki aikaa jutustella kahdestaan.

- Oli oikeeati lämmin, hyvä hetki, orastavasta ihastuksestaan avoimesti puhunut Sanna kertoo kameralle leveästi hymyillen.

Maajussi-Roy Sanna
Roy ja Sanna. Kuva: MTV

Kahdenkeskeisessä keskustelussaan parivaljakko otti puheeksi Sannan mahdollisen muuton Kanadaan.

- Kuten kirjeessänikin kirjoitin, voin asua missä vain sydämeni on. Toistaiseksi, mitä olen tätä paikkakuntaa nähnyt, niin tämähän on kiva paikka, Sanna kertoo.

- Niin on. Tämä on mukava pieni kylä, mutta muutos olisi iso, varoittaa Roy.

- Haluaisitko sinä minut tänne? Sanna täräyttää suoran kysymyksen.

Lue myös: Perheestä haaveilevan Maajussi-Matthew’n morsianehdokas pudottaa pommin ryhmätreffeillä: ”Se ei ole reilua ketään kohtaan”

- Se voisi olla hauskaa, Roy vastaa hetken pohdiskeltuaan.

- On aina eri asia lähteä matkalle kuin muuttaa, joten asiat pitää osata laittaa perspektiiviin, Roy perustelee.

Romanttinen päiväkävely

Keskusteltuaan Sannan muutosta rapakon taakse, maajussi vie morsianehdokkaansa lounaalle. Kävellessään lounaspaikalle Roy tarttuu Sannaa kädestä. 

- Kyllähän siinä sitten käsi käteen meni. Olihan se aika semmoista romanttista päiväkävelyä, ja hetken pääsimme todella lähemmäksi toisiamme, ihastuneen oloinen Sanna kertaa kävelyhetkeä kameralle.

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

Parivaljakon lounashetki sujuu mukavasti viinilasillisten äärellä, pienen flirtin kera. Ruoka-annosten saavuttua pöytään, Sanna kysyy Royltä, voisiko tämä kuvitella muuttavansa puolisonsa kotimaahan, vai onko asia yksiselitteisesti niin, että puolison on muutettava Kanadaan.

- En tiedä. Se oli oikein mukava matka mennä Suomeen takaisin, se oli juuri niin kuin olisin tullut kotiin. Mukava tunne, Roy sanoo.

- Eli ehkä se sinunkin koti voi olla siellä, missä se sydän on? Sanna kysyy toiveikkaana.

- Niinkin voi varmasti tapahtua, Roy vastaa naureskellen.

Maajussi-Roy Sanna

Myöhemmin haastattelussa Sanna kertoo pohtineensa asiaa kauemmin.

- Itse sain nyt ehkä sanottua ne sellaiset asiat, mitä halusin sanoa, vaikken vastausta ihan suoraan saanutkaan. Ei ainakaan harmita, että olisi jäänyt sanomatta.

Lue myös: Maajussi-Stefanon tunteet kuumenevat morsianehdokkaansa somelöydöstä: "Tekeekö se minusta huonon ihmisen?"

Roy kertoo kameralle jälkikäteen, että on tyytyväinen, että hänellä ja Sannalla oli muutama romanttinen hetki treffeillään.

- Treffeillä sinun on elettävä hetkessä, sillä hyvät treffit voi helposti pilata sillä että nostat pöydälle seuraavat 50 vuotta.

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »