Maajussi-Stefano

Maajussi-Stefano paljastaa morsianehdokkaalleen henkilökohtaisen parisuhdetragediansa: ”Se oli iso shokki”

Telkkari | 24.03.2021 21:31

Maajussille morsian maailmalla -ohjelma on edennyt farmiviikkovalintoihin asti. Torstaisen (25.3.) jakson alkuun katsotaan vielä, kuinka sujuvat ryhmätreffit lopuilta morsianehdokkailta. Suomalaista kumppania etsivät sarjassa Stefano Libanonista, Mustafa Turkista, Matthew Kanadasta ja Roy niin ikään Kanadasta.

Huom: Sisältää juonipaljastuksia!

Yllättyy remontoivasta naisesta

Libanonin Beirutissa asustava Stefano vei morsianehdokkaansa Levin laskettelurinteisiin ryhmätreffeillä. Uusimmassa jaksossa koko porukka on ehtinyt jo sisätiloihin lämmittelemään, kun Stefano vie morsianehdokkaistaan Hennan sivummalle juttelemaan. Stefano haluaa tietää, mitä Henna tekee vapaa-ajallaan. Henna kertoo remontoivansa taloaan, mikä tulee Stefanolle yllätyksenä.

- Eli sisustat ja sen sellaista? Stefano kysyy ihmetellen.

- Maalaan seiniä ja tapetoin, Henna vastaa.

Lue myös: Maajussi-Stefanon tunteet kuumenevat morsianehdokkaansa somelöydöstä: "Tekeekö se minusta huonon ihmisen?"

Stefano kertoo myöhemmin kameralle, että Hennan harrastus muistuttaa maajussia hänen äidistään.

- Henna on täynnä yllätyksiä.

Maajussi-Stefano

Kertoo oman tarinansa

Henna haluaa tietää Stefanosta henkilökohtaisempia asioita ja kysyy tältä, minkälaisia suhteita Libanonilaisella maajussilla on ollut.

- Sitten meidän täytyy mennä ajassa taaksepäin, sanotaanko seitsemän vuotta. Eräs nainen rakastui minuun ja sai minut rakastumaan itseensä. Minun ollessa valmis vakavampaan sitoutumiseen, kuten avioliittoon, me emme voineetkaan enää olla yhdessä. Tämä johtui siitä, että minä olen kristitty, eikä hän voinut mennä naimisiin kristityn kanssa. Se oli iso shokki. Jälkeenpäin minä vain räjähdin. Minusta tuli aivan villi ja biletin koko ajan, Stefano avautuu rehellisesti.

Vitsi ei uppoa

Henna epäilee bileputken johtuneen pettymyksestä, mutta Stefano korjaa väitteen sanoen, että halusi mennä elämässä eteenpäin.

- Uskon siihen, että naisen voi korvata vain toisella naisella. Muuten viettää kymmenen vuotta elämästä lukien kirjoja, maajussi täräyttää.

- Tai remontoimalla, Henna naureskelee.

Myöhemmin Stefano ihmettelee Hennan naureskelua kameralle. Maajussin on vaikea ymmärtää, miksi sinkkunainen on mieluummin kotonaan kuin viihteellä etsimässä rakkautta.

- Miksei hän käy ulkona? Hän on kuitenkin ollut sinkkuna. Miksei hän lähde tyttökavereineen ulos bilettämään, drinkeille, treffeille? En tiedä, onko se tämä Suomen sää, mikä tekee näin ihmisille, Stefano hämmästelee.

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin.

Lue myös: Maajussi-Mustafan kysymykset ja pussausehdotukset hämmentävät morsianehdokkaita: "Se oli vähän liikaa"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!