fbq
Telkkari
18.10.2021 12:18
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi TIS-Amalia TIS-Aarne
Erohuhut vellovat! TIS-Amalia etsii uutta asuntoa - onko suhde Aarnen kanssa tullut päätökseen?!
Telkkari
18.10.2021 12:18
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Amalia Rissanen ja Aarne nähtiin Temptation Island Suomen kahdeksannella tuotantokaudella. 

Jyväskyläläinen nuori pari selätti tuolloin viettelysten saaren houkutukset, ja he jatkoivat yhteistä elämäänsä avoliitossa ohjelman jälkeen.

Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että pariskunnalla olisi ryppyjä rakkaudessa.

Seiskalle on viime aikoina tihkunut vinkkejä siitä, että Amalia etsii uutta asuntoa Tampereelta. Amalian ilmoituksesta saa kuvan, että hän hakee asuntoa yksin koiransa kanssa. Ilmoitus on julkaistu lokakuun alussa.

Lue myös: Seiskan selvitys paljastaa! TIS-Karimilla runsaasti velkarästejä: jätti vuokrat ja luottolaskut maksamatta - häätö uhkaa

Lisäksi tosi-tv-tähti on Instagram-tilillään maininnut käyvänsä tällä hetkellä läpi rankkaa elämänvaihetta. Hän on usein purkanut tunteitaan videotarinassaan, paljastamatta kuitenkin mistä on kyse.

Arkistovideo: Amalia ja Aarne kertovat kokemuksistaan Temptation Islandilla

Seiska tavoitti Amalian, joka ei ollut juttutuulella.

Tietojemme mukaan etsit asuntoa Tampereelta. Haetko asuntoa yksin vai Aarnen kanssa?

- En kommentoi tähän nyt mitään, Amalia totesi.

Oletko edelleen yhdessä Aarnen kanssa vai oletteko eronneet?

- En halua kommentoida tähänkään mitään, Amalia vastasi. 

Aarne ja Amalia mukana uudessa tosi-tv-ohjelmassa?

Seiskan tietojen mukaan Amalia ja Aarne saattaisivat myös olla mukana Discoveryn uudessa Singletown-sarjassa, joka selittäisi nuoren naisen salaperäisyyden. Uuden sarjan on määrä alkaa marraskuussa.

Uuden tosi-tv-sarjan formaatti muistuttaa laajalti Temptation Islandia. Discovery kuvailee sivuillaan ohjelmaa seuraavin sanoin:

- Viisi paria laittaa hetkeksi parisuhteensa paussille ja sukeltaa deittailun kutkuttavaan maailmaan Helsingin ytimeen. Hyvästeltyään kumppaninsa Singletownin uudet asukkaat muuttavat luksusasuntoihin kaupungin parhaille pelipaikoille. Kesäinen Helsinki tarjoaa parastaan, kun parit pääsevät maistamaan sinkkuelämää kaupungin upeimmissa lokaatioissa.

Lue myös: Unelmaparin yllätysero! TIS-Sonjan avoliitto Miikan kanssa päättyy: "Elämässä on tapahtunut isoja muutoksia"

- Luvassa on mielettömiä juhlia kattojen yllä, huikeita aktiviteetteja maalla ja merellä, unohtumattomia treffejä trendikkäimmissä paikoissa ja uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. Kesän kokemukset ja muistot lämmittävät sydäntä ja mieltä vielä pitkälle talveen. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan. Kun illat alkavat viilentyä ja kesä on lopuillaan on päätösten aika. Palaavatko parit yhteen kun paussi on ohi, vai viekö sinkkuelämä voiton?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Amalia (@amaiida_) jakama julkaisu

Pariskunnan matka Temptation Islandilla

Temppareissa Aarne ja Amalia eivät olleet kaikkien katsojien mieleen.

Kaksikon matka saarella oli todella rauhallinen, eikä heille syntynyt juurikaan vaikeita tilanteita.

Amalia ei kokenut pystyneensä avautumaan sinkkumiehille ohjelman alussa lainkaan. Hän oli yleensä naisten saarella se, joka meni ensimmäisenä nukkumaan bileiden aikana.

Lopulta hän lähentyi sinkku-Veikan sekä sinkku-Pyryn kanssa, mutta Amalian mukaan hän ei ikinä edes tuntenut ihastumisen tunteita saarella. Amalia vei Veikan unelmatreffeille, ja ilta oli kaksikolle melko kiusallinen. 

Lue myös: Kaikkien aikojen tuskallisimmat TIS-unelmatreffit? Amalia ei viihdy sinkku-Veikan seurassa ja täräyttää suorat sanat: "On pakko myöntää, että..."

Amalia on ohjelman ilmestymisen jälkeen avautunut Temppareiden negatiivisista vaikutuksista häneen. 

Lue myös: TIS-Amalian rehellinen avautuminen Temptation Islandista - ohjelman negatiiviset vaikutukset yllättivät: "Tempparit pilasi itsetuntoni"

Myös Aarne sai kritiikkiä ohjelman alussa. Hänkin suhtautui sinkkunaisiin varautuneesti, mutta kauden puolessavälissä tapahtui iso muutos, kun Aarnesta kuoriutui "Bile-Arska". Amalia yllättyi iltanuotiolla nähtyään Aarnen vauhdikkaan menon miesten saarella, mutta totesi lopulta, ettei Aarne ollut tehnyt mitään anteeksiantamatonta.

Sinkku-Viola ja sinkku-Anniina ihastuivat Aarneen saarella, ja siitä kehittyi melkoinen kolmiodraama. Lopulta Aarne päätti viedä Anniinan 24 tuntia kestäville unelmatreffeille, ja Viola lähti pettyneenä kotiin saarelta.

Viola on tänä vuonna mukana Miss Tampere -kilpailussa.

ILTANUOTION LOPPUTULOS EI YLLÄTTÄNYT KATSOJIA

Pariskunnan viimeinen iltanuotio oli melko rauhallinen. Amalia ja Aarne eivät lopulta suostuneet vastaamaan kaikkiin juontaja Sami Kurosen esittämiin kysymyksiin, ja he lähtivät saarelta pariskuntana. 

Lue myös: Tyrmistyttävä käänne TIS-iltanuotiolla: Amalia ja Aarne äityivät pilkkaamaan Sami Kurosta ja kieltäytyivät puhumasta haasteistaan - jakso sai ansaitsemansa lopun

Seiskan lukija bongasi kaksikon yhdessä jo ennen ohjelman loppumista, joten parisuhteen jatkuminen ei tullut isona yllätyksenä katsojille.

Lue myös: Kestikö tämän TIS-parin suhde houkutuksen? TIS-Amalia ja Aarne iloisina jouluostoksilla - paparazzikuvat!