fbq
Kotimaa
24.09.2021 15:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media
Sonja ja Miikka
Unelmaparin yllätysero! TIS-Sonjan avoliitto Miikan kanssa päättyy: "Elämässä on tapahtunut isoja muutoksia"
Kotimaa
24.09.2021 15:41
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Nelonen Media

Sonja Issakainen ja Jonne "Elämänpeli" Sahanen osallistuivat Temptation Island Suomeen pariskuntana sarjan kolmannella kaudella. Sonja kuitenkin ihastui kuvausten aikana sinkkuna mukana olleeseen Miikkaan, eikä heidän suhteensa jäänyt lomaromanssin tasolle. Kaksikko muutti yhteen heti kuvausten päätyttyä, ja asuivat Lahdessa vuonna 2017.

Lue myös: Sonjan sydän särkyy Temptation Islandilla: Jonnen sormet viuhuvat vieraissa pöksyissä - useasti!

Vielä vuoden 2020 elokuussa parin onni kukoisti, ja Sonja paljasti tuolloin Instagram-tilillään, että hän ja Miikka olivat muuttaneet Lissaboniin.

Muutettiin Portugaliin. Ihan hullu fiilis, että nyt voidaan oikeesti kutsua tätä paikkaa kodiksi, ja että molempien yksi suurimmista unelmista toteutui, Sonja kirjoitti julkaisunsa yhteyteen reilu vuosi sitten.

Lue myös: Temptation Island -Sonjan ja Miikan romanssi roihahti: Avoliitto heti kuvausten jälkeen! 

Nyt pariskunnan yhteiskuvat on kuitenkin poistettu sosiaalisesta mediasta. Sonja avautuikin erostaan Instagramin tarinat-osiossa.

- Elämässä on tapahtunut isoja muutoksia. Päädyttiin nyt kesän aikana Miikan kanssa eroon, Sonja kertoo.

Lokakuussa muutto

Sonja kertoo, että pari asuu syyskuun loppuun vielä yhdessä, sillä vuokra oli jo maksettu etukäteen.

Lue myös: Paljastus: Temptation Island -kyyhkyläiset lähtivät lemmenlomalle kuvausten jälkeen - ottivat samanlaiset tatuoinnit!

- Lokakuussa muutetaan omiin osoitteisiin. Ollaan päästy elämissämme eteenpäin, ja muutto omiin asuntoihin auttaa tietenkin vielä enemmän, että päästään keskittymään omien elämiemme luomiseen täysillä.

Sonja kertoo myös, että hänellä meni pitkään, ennen kuin kertoi erostaan edes ystävilleen. Sen takia hän on ollut vaitonainen asiasta myös some-seuraajilleen. Pariskunnalla on yhteinen Milo-koira, joka muuttaa eron myötä toistaiseksi Sonjan kanssa uuteen kotiin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »