fbq
Telkkari
02.12.2020 15:25
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
Kaikkien aikojen tuskallisimmat TIS-unelmatreffit? Amalia ei viihdy sinkku-Veikan seurassa ja täräyttää suorat sanat: "On pakko myöntää, että..."
Telkkari
02.12.2020 15:25
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa nähdään Amalian ja Veikan 24-tuntia kestävät unelmatreffit. 

Kaksikon välinen tunnelma on hieman kiusallinen, sillä Amalia ilmaisee jatkuvasti sen, miten hän viihtyisi paremmin romanttisissa puitteissa kumppaninsa Aarnen kanssa.

- Oi katso hei, mitä meillä täällä on... Ruusuja ja vähän juomaa, Amalia sanoo Veikalle heidän saapuessaan majoitukselleen.

Amalia tekee hyvin selväksi, että olisi mielummin yöpymässä Aarnen kanssa. 

- Mun tämä mielestä on aika symppis paikka, se on oikeasti aika romanttinen, ja semmoinen kaunis näköala. Ja siellä oli ruusuja meille, ja skumppaa ja vaikka mitä. Kyllä se huone on tosi kiva. Mutta tottakai mä sit sanoin Veikalle siinä, että äh olisipa Aarne täällä! Amalia naurahtaa.

Lue myös: Jännittävä käänne Temptation Islandin unelmatreffivalinnoissa - Sami Kuronen näpäyttää vauhtiin päässyttä jäykkis-Aarnea: "Kolmen kimppaa ei pääse harrastamaan!"

TIS

"En tunne oloani hyväksi"

Amalia kertoo myös tuntevansa olonsa epämukavaksi Veikan seurassa. 

- Itse asiassa on pakko myöntää, että on ehkä vähän kiusallista olla vieraan miehen kanssa jossain romanttisessa paikassa. Jotenkin en tunne oloani siinä hyväksi. Mutta sitten, kun aletaan vitsailla Veikan kanssa, niin ei se varmaan ole enää niin kiusallista kuin mitä voisi olla, Amalia sanoo.

- Voi olla, että Amaliaa jännittää se, että on kuitenkin vieras mies täällä hänen kanssaan ja yön yli ollaan kahdestaan. Vähän skumppaa, niin kyllä siitä hyvää tulee, Veikka toteaa. 

Lue myös: Bilevaihteen löytänyt jäykkis-Aarne aiheuttaa kolmiodraaman Temptation Islandissa: sinkkukaunottaret taistelevat huomiosta - Amalia-rakas hämmentyy: "Tuli niin paha mieli"

TIS
Tilaa Seiskan uutiskirje! »