fbq
Uutiset
09.11.2020 19:35
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, lukijan kuvat
Amalia ja Aarne
Kestikö tämän TIS-parin suhde houkutuksen? TIS-Amalia ja Aarne iloisina jouluostoksilla - paparazzikuvat!
Uutiset
09.11.2020 19:35
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, lukijan kuvat

Tällä kaudella jyväskyläläiset Amalia, 20, ja Aarne, 20, ovat mukana varattuna pariskuntana Temptation Island Suomen kahdeksannella kaudella. Tällä hetkellä kausi on vielä kesken ja katsojat jännittävät, ketkä pariskunnista lähtevät yhdessä viettelyksen saarelta kotiin ja ketkä erikseen. 

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi viime lauantaina Amalian ja Aarnen yhdessä eräässä Jyväskylän ostoskeskuksessa. 

- Amalia ja Aarne olivat yhdessä jouluostoksilla. He keskustelivat eri joulukoristeista ja pohdiskelivat, mitkä sopisivat heidän kotiinsa.

- He käyttäytyivät kuin pari, eikä tunnelma ollut lainkaan kiusallinen. He nauttivat smoothiet ja kävivät eräässä halpiskaupassa, Seiskalle kuiskaillaan. 

Lue myös: Temptation Island Suomi: Amalia murtuu kyyneliin iltanuotiolla - Sami Kuronen kyseenalaistaa: "Oletteko sittenkään niin samanlaisia Aarnen kanssa?"

Onnellinen pari jouluostoksilla?

Lukijan kuva
Katsojat joutuvat vielä vähän aikaa jännittämään, lähtevätkö Amalia ja Aarne kotiin viettelysten saarelta yhdessä vai erikseen.

Lue myös: Ovatko nämä kiusallisimmat treffit ikinä Temptation Island Suomessa?! Varatun Amalian jäykkä käytös sinkku-Jopea kohtaan ihmetyttää 

Lukijan kuva
Seiskan lukija nappasi kuvat temppariparista viime lauantaina.

Aarnen ja Amalian matka viettelysten saarella

Aarne ja Amalia vaikuttivat kauden alussa melko rauhalliselta pariskunnalta. Molemmat ottivat alkuun reilusti etäisyyttä sinkuista ja menivät nukkumaan ajoissa bileiden aikana. 

Tämän kauden viime viikon jaksoissa Aarne on kuitenkin tullut ulos kuorestaan, joka hämmensi Amaliaa iltanuotiolla. Aarne on lähtenyt mukaan bilettämään ja halaili avoimesti sinkkunaisia. Hän päätyi illan lopuksi myös nukkumaan Anniinan viereen. 

Ohjelman juontaja Sami Kuronen kyseli viime iltanuotiolla, miksi Aarnen uusin video ei enää naurattanut Amaliaa. 

- Aiemmin Aarne käyttäytyi samalla tavalla kuin hän käyttäytyy myös minun kanssani. Siitä tuli hyvä mieli. Ja nyt kun hän ei ole oma itsensä ja on yhtäkkiä päässyt ulos jostain kuoresta mistä en edes tiennyt, että hän haluaisi tulla ulos. Se yllätti, että mitä siellä on tapahtunut, Amalia pohdiskeli.

- Oletteko sittenkään niin samanlaisia? Sami kyseli.

- En tiedä, Amalia vastasi.

Saa nähdä, miten parin matka saarella päättyy. Tällä hetkellä heidän suhde vaikuttaa kuitenkin olevan melko vakaalla pohjalla.