fbq
Rikos
28.10.2021 16:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi TIS-Jami
TIS-Jamin hurja rikostausta paljastui - huumausainerikos, rattijuopumuksia ja törkeä pahoinpitely: "Se on minun taakse jäänyttä elämää"
Rikos
28.10.2021 16:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Seiskan selvityksen mukaan Temptation Island Suomen 10. kaudella nähtävällä Jami Majasella, 26, on huomattava rikostausta. Majasen kontolla on ainakin huumausainerikos, rattijuopumus, pahoinpitely ja ryöstön yritys.

Väkivaltaa

Vuonna 2014 Tuusulan käräjäoikeus katsoi Majasen syylliseksi päijäthämäläisellä leirintäalueella vuosikymmenen alussa tapahtuneeseen törkeään pahoinpitelyyn.

Seurauksena törkeästä pahoinpitelystä oli runsaan vuoden vankeustuomio, sillä rikoksen tekoaikaan tempparisinkulla oli päällä aiemman tuomion koeaika. 

Majanen oli nimittäin alaikäisenä osallistunut ryöstöön Keravalla, josta seurasi valvontarangaistus ja ehdollista. Ryöstössä oli kyse siitä, että TIS-könsikäs ja kaksi hänen kaveriaan kävivät kolmannen henkilön kimppuun ja veivät tältä omaisuutta. 

Lue myös: TIS-Karim keskellä 22 000 euron velkahelvettiä: Rästissä elatusavut, autokoululasku ja jopa 11 parkkisakkoa!

Vuonna 2018 Majaselle luettiin tuomio vanhasta pahoinpitelyjutusta. Oikeuden papereiden mukaan Majanen oli osallisena tappelunujakoissa, joista syytteen sai myös kolme muuta miestä.

Majanen sai käräjiltä kuusi kuukautta ehdollista ja hän joutui maksamaan pahoinpitelyn uhrille muiden tuomittujen kanssa yhteisvastuullisesti 1000 euroa. 

TIS-Jami

Huumerattis

Majaselle on suorastaan ropissut tuomioita. Hänen kontoltaan löytyy aiemmin kerrottujen lisäksi rattijuopumus, kortitta ajo, varkaus ja näpistys. 

Lue myös: Tässä ovat Temptation Island Suomen juhlakauden naissinkut! "Mulle miehiä ja viinaa yhdistää yksi asia: Mä nielen viimeiseen pisaraan" - katso kuumat bikinikuvat Aurinkorannikolta!

Rattijuopumustuomiosta vuodelta 2017 käy ilmi, että miehen huumetesti oli antanut positiivisen tuloksen kannabikselle ja kahdelle lääkeaineelle.

Miehellä on pieniä omaisuusrikoksia tilillään. Hän on muun muassa varastanut puhelimen eräältä naishenkilöltä. Käry kävi myös, kun Majanen yritti pölliä olutta järvenpääläisestä ruokakaupasta tunkemalla tölkkejä reppuunsa.

Käräjillä vuonna 2017 seurauksena oli sakkoa. Tosi-tv-tähti myös määrättiin maksamaan 799 euroa anastetusta puhelimesta sekä varastetuista oluista 48,92 euroa.

Huumerikos

Vuonna 2018 Majanen sai tuomion huumausainerikoksesta. Helsingin käräjäoikeus katsoi toteen näytetyksi, että Majasella ja hänen toverillaan oli vuotta aiemmin hallussa 24.4 grammaa metamfetamiinia. Rikoksesta seurasi 90 tuntia yhdyskuntapalvelua. 

Yhden päivän saldo

Vuonna 2018 tosi-tv-tähti tuomittiin vielä kolmesta eri rikoksesta, jotka hän teki yhden päivän aikana.

Oikeus katsoi miehen syylliseksi rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Hän oli ajanut satasen alueella 143 km/h nopeudella ilman ajokorttia ja alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Lue myös: Erohuhut vellovat! TIS-Amalia etsii uutta asuntoa - onko suhde Aarnen kanssa tullut päätökseen?!

Hän itse ei saapunut paikalle oikeudenkäyntiin. TIS-könsikkäälle napsahti lopulta kuitenkin 45 päiväsakkoa, josta hänen tuloillaan maksettavaa tuli 480 euroa. Luonnollisesti seurauksena oli myös pitkä ajokielto. 

Lue myös: Mitä komistuksia! Katso kuvat Temptation Island Suomen juhlakauden tulikuumista sinkkumiehistä: "Naiset on kuin lumihiutaleita: kauniita, uniikkeja ja yhdellä kosketuksella märkiä"

TIS-Jami

Näin tuottaja kommentoi osallistujien rikostaustaa

Seiska tavoitti TIS-tuottajan, Ilari Wirtasen kommentoimaan osallistujien rikostaustoja. Hän totesi, ettei tuotantoyhtiö kommentoi näitä asioita mitenkään.

Oletteko tarkistaneet osallistujien rikostaustoja ennen ohjelman kuvauksia?

- Emme kommentoi tällaisia asioita, Wirtanen totesi asiallisesti.

Miten suhtaudutte vaaratilanteisiin kuvauksissa, mitä jos kuvausten aikana tapahtuisi jotain vakavaa?

- Kameramme kuvaavat villoilla vuorokauden ympäri. Kuvaukset ovat aina turvallinen tila osallistujille. Meillä on koko ajan henkilökuntaa paikalla, tuottaja lisäsi.

Arkistovideo: Tuottaja Ilari Wirtanen kertoo Temppareiden tuotannosta

Majanen: Olin koditon narkomaani

Seiskan toimittaja jututti myös Majasta, joka totesi rikostaustan olevan osa hänen rankempaa taustaansa.

- Kolme vuotta sitten olin vielä koditon narkomaani. Noi jutut vain kuuluvat siihen elämään, Majanen sanoi.

Majasen mukaan rötökset ovat nyt historiaa.

- Se on minun taakse jäänyttä elämää, TIS-sinkku kertoi.

Lue myös: Mitä komistuksia! Katso kuvat Temptation Island Suomen juhlakauden tulikuumista sinkkumiehistä: "Naiset on kuin lumihiutaleita: kauniita, uniikkeja ja yhdellä kosketuksella märkiä"

Temptation island suomi sinkkumiehet
Tämän kauden TIS-sinkkumiehet.