fbq
Kotimaa
19.08.2021 16:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi Karim
TIS-Karim keskellä 22 000 euron velkahelvettiä: Rästissä elatusavut, autokoululasku ja jopa 11 parkkisakkoa!
Kotimaa
19.08.2021 16:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Seiska uutisoi eilen, että Temptation Island Suomesta julkisuuteen noussut Karim, 22, on hoidellut talousasioitaan hyvin leväperäisesti.

Lue myös: Seiskan selvitys paljastaa! TIS-Karimilla runsaasti velkarästejä: jätti vuokrat ja luottolaskut maksamatta - häätö uhkaa

Seiskan lisäselvityksessä paljastui, että Karim on keskellä todellista velkahelvettiä. Tosi-tv-kasvolla on nimittäin kasassa mojova ulosottorekisteri.

TIS-könsikkään seitsemänsivuisen ulosottorekisterin mukaan häneltä on kaikkiaan yli 22 000 euron edestä ulosottoasioita. Valtaosa jutuista ei ole kuitenkaan tällä hetkellä vireillä, sillä Karim on todettu useaan kertaan varattomaksi.

Asiakirjoista selviää, ettei Karim ole maksanut esimerkiksi lukuisia pysäköintivirhemaksuja, elatusmaksuja eikä vakuutusmaksuja. Lisäksi papereista löytyy tonnien saatavia, rikosuhrimaksuja ja muun muassa maksamatta jääneet autokoululaskut.

Karim on kunnostautunut erityisesti parkkisakkojen kerääjänä. Hänellä on ulosotossa kaikkiaan 11 maksamatonta parkkisakkoa.

Temptation island suomi TIS Karim
Temppareista tutulla Karimilla on taloudellisia ongelmia.

Lisää velkomusasioita

Seiska kertoi eilen, että pian Espanjaan muuttavalla Karimilla on velkomusasioitakin vireillä Helsingin käräjäoikeudessa.

Käräjäoikeudesta vahvistettiin Seiskalle, että Karim on jättänyt vuokransa maksamatta useaan kertaan. Helsingin kaupunki perii Karimilta satojen eurojen edestä maksamattomia velkoja.  

Lue myös: Paratiisihotelli Suomi -tähdellä järkyttäviä taloussotkuja: 17-sivuinen ulosottorekisteri paljastaa 49 000 euron rästit!

Käräjäoikeuden asiakirjoista kävi ilmi, että Karim on muuttanut Itä-Helsingissä sijaitsevaan vuokra-asuntoon viime vuoden lopulla. Hänelle on kertynyt vuokrarästejä jo yli 2 300 euron edestä.

Asiakirjojen mukaan Helsingin kaupunki on purkanut vuokrasopimuksen ja vaatii Karimia poistumaan asunnosta häädön uhalla. Asia on käräjäoikeudessa vielä kesken, joten tosi-tv-tähti joutuu myös maksamaan käsittelyn aikana erääntyvät vuokrat korkoineen. 

Lue myös: TIS-Josku avasi sanaisen arkkunsa shokkierostaan TIS-Karimista: "Alkaa kyllästyttää se, että mun pitäisi olla hiljaa"

Asian käsittelyä vaikeuttaa se, ettei Helsingin kaupungilla ole tiedossa Karimin nykyistä asuinpaikkaa. Tosi-tv-könsikäs kertoi kaupungin viranomaisille muuttavansa töiden perässä väliaikaisesti Espanjan Barcelonaan.

Lisäksi Helsingin käräjäoikeuden toimittamista asiakirjoista ilmenee, että Karimilta peritään myös muita velkoja. 

19. heinäkuuta vireille tulleen velkomusasian mukaan tosi-tv-tähteä vaaditaan maksamaan yli 3 400 euroa luottofirmalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »