fbq
Telkkari
26.10.2021 08:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi sinkkunaiset sinkut
Tässä ovat Temptation Island Suomen juhlakauden naissinkut! "Mulle miehiä ja viinaa yhdistää yksi asia: Mä nielen viimeiseen pisaraan" - katso kuumat bikinikuvat Aurinkorannikolta!
Telkkari
26.10.2021 08:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen 10. kauden näyttävät naissinkut esiteltiin tänään tiistaina (26.10.). Tällä kertaa sinkut viettelevät varattuja Espanjan Aurinkorannikolla, Marbellassa. Rakastettu grillimestari Sami Kuronen juontaa luonnollisesti tämänkin Tempparit-kauden. 

Suosikkisarja alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 24.11. klo 21.

Tässä ovat Temptation Island Suomen upeat naissinkut 

Temptation island suomi Elisa

Elisa, 22, Turku

"Kuulin et kaipasitte toimintaa, joten täs ois Elisan viihdepaketti kattavalla tarjonnalla”

Tämä tradenomiopiskelija on mukana testaamassa juhlakauden parisuhteita todellisella bilefiiliksellä. Myyjän töiden ohella Elisa ehtii vapaa-ajallaan myös salille ja twerkkaamaan. Musiikki herättää Elisan kehon henkiin, kuin nappia painamalla, eikä hänen seurassaan kenenkään pylly pysy penkissä.

Alle vuoden sinkkuna viihtynyt Elisa vie miehen huomion ulkonäöllään, mutta itsevarmuus, flirtti ja pilke silmäkulmassa on kuitenkin se juttu.

Elisa on tullut hakemaan ikimuistoisia kokemuksia kiikkustuoliin, mutta on valmis haastamaan myös itseään. Villiä sinkkuelämää viettävä Elisa ei häpeile näyttää herkempää ja syvällisempää puoltaan. Elisaan onkin helppo tukeutua, sillä hän ei hevillä hätkähdä näkemäänsä, tai kuulemaansa.

Ellan Instagram: @eelisayy

Temptation island suomi Sini

Sini, 22, Kerava

"Opiskelen sairaanhoitajaksi ja anatomia ei ollut vahvin osaamisalueeni, joten voitais vähän kerrata sitä."

Sini lähtee leikkiin mukaan unohtumattomat muistot mielessä ja toivoo löytävänsä uusia puolia myös itsestään. Häntä kihelmöi itsevarmat ja huumorintajuiset miehet ja tatuoineista tulee vain plussaa.

Sini haaveilee rakkaudesta, mutta hänellä ei ole aavistustakaan, miten mies isketään, sillä elämästään Sini on nauttinut aina sinkkuna. Hän luottaa siihen, että samankaltaiset persoonat vetävät kyllä luonnollisesti toisiaan puoleensa.

Hoivaavan luonteen lisäksi Siniltä löytyy myös temperamenttisempi puoli, mutta muille hän jaksaa aina olla ystävällinen. Spontaanille päälle sattuessaan, hän saattaa jäädä jumiin ostoskoriin, tai laulaa eläkeläispappojen kanssa vessassa aamu kuuteen.

Nähtäväksi jää, onko Sinin nauru hauskempi, kuin hänen kertomansa jutut.

Sinin Instagram: @sinikaarinaa

Temptation island suomi Essi

Essi, 23, Kajaani

”Te varatut olette varmaan tehneet paljon lupauksia kumppaneillenne ennen tänne tuloa, mutta lupaukset ovat niin kuin immenkalvoja, ne on tehty rikottaviksi.”

Essi on rehellisten miesten nainen, jota ei yhden illan jutut sytytä. Pari vuotta sinkkuna viihtynyt korkeakouluopiskelija on viettänyt jonkin aikaa rauhaiseloa ja on nyt pakannut laukkunsa erittäin täyteen tempparienergiaa. Hän aikoo tuoda kauteen iloa ja positiivisuutta, sekä tarjota olkapään sitä tarvitseville.

Piirtäminen, valokuvaus ja musiikki ovat tärkeitä herkälle ja empatiakykyiselle Essille.

Hän haaveilee kumppanista, jota ei tarvitsisi vietellä, vaan joka löytäisi luonnollisesti tiensä hänen vierelleen. Puhelias ja sosiaalinen Essi on varma, että reissu tuo mukanaan ystäviä ja yllättäviäkin kokemuksia.

Essin Instagram: @essiakoi

Temptation island suomi Kia

Kia, 22, Kotka

”Mä oon Kia, vähä niinku se automerkki, eli tutustu ja koe.”

Taitoluistelutaustaiselle Kialle ei tylsyys sovi. Mies isketään pienellä flirtillä, hymyllä ja kärsivällisyydellä. Kia tietää, ettei naisen sovi olla liian tyrkky tai negatiivinen. Mieskään ei tosin saisi olla tylsä tai omaan napaan tuijottava. Villejä biletarinoita Kialta löytyy monia, mutta hän odottaa nyt reissunpäältä niitä mieleenpainuvimpia.

Kia viihtyy ja osaa olla itsekseenkin, mutta huumorintajuinen, itsevarma ja aivot omaava mies saa naisen äkkiä haaveilemaan yhteisestä elämästä. Kia myöntää, että hänen herkkä ja temperamenttinen luonne tuo sinkkuelämään helposti tunteita ja sekasortoa.

Kian elämän tyytyväisyyden takeina olisi oma perhe ja työ, johon ei kyllästy.

Kian Instagram: @kiasuurtalo

Temptation island suomi Jasmine

Jasmine, 21, Tampere

”Moi mä oon Jassu ja tässä mä nyt oon. Mitkä oli ne kaks muuta toivomusta?"

Jassu etsii tällä hetkellä lähinnä itseään. Myyjän töiden ohella hän kirjoittaa omaa kirjaansa ja etenee elämässään nyt ura edellä, eli enemmän tunteella, kuin järjellä. Ei voi sanoa varmaksi mistä hänet huomenna löytää.

Vuoden sinkkuna viihtynyt Jasmine syttyy fiksuista miehistä. Hän ei ole porukan äänekkäin, mutta usein asioista eniten perillä.

Jasmine janoaa syvällisiä keskusteluja ja rakastaa herättää ajatuksia ihmisissä. Vaikka juttutuokiot piipahtavat syvissäkin vesissä, Jassu osaa myös juhlia. Hän on kiltti hyvässä ja pahassa.

Jasmine on ihminen, joka antaa mieluiten kaikkensa, kuin kaikille. Hän ei löydä ideoita miesten nielemiseen, sillä he seuraavat häntä kyllä muutenkin.

Jasminen Instagram: @jjasminealexa

Temptation island suomi Vanessa

Vanessa, 26, Järvenpää

”Mä tulin tänne bailaa ja hakee teiltä mailaa.”

Yllytyshullulla Vanessalla riittää rempseyttä ja kroppaa. Tämä fitnessurheilija on tarvittaessa voitontahtoinen ja heittäytymiskykyinen. Lähihoitajaopiskelijana hän viihtyy ihmisten seurassa ja on hyvin sosiaalinen persoona.

Tummatukkaisten herrasmiesten seurassa Vanessa lähtee liikenteeseen kauniilla hymyllä, katsekontaktilla ja itsevarmuudella. Eli flirttiä peliin, sillä se oikea on vielä tuolla jossain.

Parhaana iskurepliikkinä Vanessalla toimii seksikäs ilme. Temppareihin hän aikoo tuoda huumoria ja naurua, ja on innolla mukana luomassa ikimuistoisia hetkiä. Herkkä Vanessa ajattelee ihmisistä vain hyvää, mutta tietää että ulkokuori usein pettää ja silloin saa helposti nokkiinsa.

Vanessan haave on rakkaus, sekä kasvaa uralla, urheilijana, että äitinä.

Vanessan Instagram: @vanessaeveliiina_

Temptation island suomi annika

Annika, 24, Kempele

”Moikka, mä oon Annika. Mulle miehiä ja viinaa yhdistää yksi asia: mä nielen viimeiseen pisaraan.”

Mystinen Annika valloittaa sydämiä taiteen ja tarot-korttien keinoin. Tämä lempeä ja seikkaperäinen baarimikko pysähtyy varmasti kuuntelemaan ja pohtimaan syvällisiä. Hän luovii myös TikTok-videoiden ja Youtuben maailmassa. Näyttelijän ura kiinnostaisi, sillä Annikan intohimo on luoda maailmaan jotain uutta ja upeaa.

Temptation Islandiin Annika on valmistautunut avoimin mielin vastaanottamaan sen, mitä ihmisillä on hänelle annettavana.

Tatuoinnit, maiharit ja lävistykset kääntävät herkästi Annikan pään, mutta leuhkat ja itsekeskeiset ihmiset saavat jäädä omaan arvoonsa.
Kaunis kohtelu viehättää tätä sinkkunaista eniten eikä Annika pidä tärkeänä, onko elämässä sinkku vai varattu, kunhan jonkun kanssa voi tapella mitä tänään syötäisiin.

Annikan Instagram: @annikaeveliinas

Temptation island suomi Juulia

Juulia, 24, Ilmajoki

”Oman hevosen jouduin jättämään kotiin, joten löytyiskö täältä hellää orii?”

Juulia on räiskyvä, avoin ja iso persoona. Hän lähtee avoimin mielin ja ennakkoluulottomasti Temppareihin sekoittamaan pakkaa. 

Apulaisravintolapäällikön arki on kiireistä, ystävät ja lemmikit mukaan lukien, mutta jotain sutinaakin ehtii silloin tällöin kehittyä. Puolisen vuotta sinkkuna viihtynyt Juulia ei kaipaa miestä nyt rinnalleen, mutta luottaa siihen, että hänen itsevarmuutensa ja paskat jutut uppoavat aikanaan vielä siihen oikeaan.

Juulian urahaaveena on valmistua nykyisistä opinnoista klinikkaeläinhoitajaksi.

Juulian Instagram: @jjuulia_katariina

Temptation island suomi Elisabeth

Elisabeth, 20, Tampere

”Moi mä oon Ellu. Multa hävis kanat, mut löytyyks teilt munat?”

Rehellinen ja ulospäinsuuntautunut parturi-kampaaja Elisabeth yllättää monet avoimuudellaan. Hän tulee toimeen ihmisten kanssa iästä riippumatta.

Elisabeth viehättyy itsestään huolta pitävistä miehistä, jotka kantavat itsensä hyvin ja tietävät, mitä elämältään haluavat. Toki spontaanisuus ja huumori ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Parisuhteessa Elisabeth ei ole ollut, mutta lupaa, että jos häneen saa rakennettua yhteyden, niin varmasti yllättyy.

Tulevaisuudelta Elisabeth toivoo ihania ihmisiä ympärilleen, matkoja, muistoja ja kokemuksia. Haaveena on tottakai myös rakkaus.

Elisabethin Instagram: @elisabethseer_

Temptation island suomi Roosa

Roosa, 18, Laukaa

”Kerran ollaan tänne lempimään karattu, mitä järkee olla reissun jälkeen enää varattu?”

Tämä isot tunteet omaava hoivanainen saa pilvetkin siirtymään auringon tieltä. Roosaa on siunattu puhelahjoilla ja menevillä flirttailutaidoilla. Hän lähtee mielenkiinnolla selvittämään, millä tavoin varatut miehet ovat vietävissä.
Itsensä hän mielellään yllättää piirteillä, jotka tulee esiin hänen koomikko ulkokuorensa alta.

Temperamenttisen ja suoran Roosan matkassa koheltamiselta ei voi välttyä. Roosa on alkuvuodesta eronnut neljän vuoden suhteestaan, ja nyt on aika vaihtaa isompaa bilevaihdetta silmään. Roosa haaveilee toki rakkaudesta, mutta ei aio stressata itseään aiheella.

Roosan Instagram: @roosajuulia_

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin 24.11. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Seuraavan viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikon jakson tv-esityksen jälkeen.