fbq
Telkkari
26.10.2021 08:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi sinkkumiehet
Mitä komistuksia! Katso kuvat Temptation Island Suomen juhlakauden tulikuumista sinkkumiehistä: "Naiset on kuin lumihiutaleita: kauniita, uniikkeja ja yhdellä kosketuksella märkiä"
Telkkari
26.10.2021 08:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen 10. kauden miessinkut julkistettiin tänään tiistaina (26.10.). Tämän kauden tulikuumat sinkut viettelevät varattuja Espanjan Aurinkorannikolla, Marbellassa. Juontajana nähdään rakastettu grillimestari Sami Kuronen

Suosikkisarja alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 24.11. klo 21.

Tässä ovat Temptation Island Suomen juhlakauden miessinkut

Temptation island suomi Jami

Jami, 26, Vantaa

”Mä lyön vetoo, et voin koskea sun napaan ilman käsii. Sisältä päin.”

Jami rakastaa aitoja ihmisiä. Hänelle on tärkeää, että ihmiset tutustuvat häneen sisimpäänsä tatuointien ja ulkokuoren sijaan. Temppareihin Jami aikoo tuoda oman itsensä siitä mitään säästelemättä. Vaikka Jami osaa olla räväkkä ja äänekäs, hän ei tuomitse ketään ja osaa pyytää myös anteeksi. Aluksi ujo Jami lukee hyvin ihmisiä ja tilanteita ja on valmis avartamaan omaa maailmaansa.

Itsetutkiskelua ja treenausta harrastava Jami tykkää siivota ja tulevaisuuden haaveena olisi elättää itsensä OnlyFansin avulla ulkomailla. Tätä lähihoitajaopiskelijaa on jo pitkään kutsuttu Temppari-Jamiksi, ennen kuin on siellä vielä ollutkaan.

Jamin Instagram: @thicc.jami

Temptation island suomi Jere

Jere, 21, Nummela

”Ennen Nummela oli tunnettu Anssi Kelasta, jatkossa se on mun melasta”

Jeren ei ole vielä toistaiseksi tarvinnut vietellä ketään. Ulkonäköä on riittänyt kerryttämään parisuhteita ja monenlaisia säätöjä. Kestohymyn omaava Jere ärsyttää muita pukeutumisellaan ja hän analysoi mielellään ihmisiä ympärillään. Hän on omalaatuinen, mutta sopeutuvainen ihminen. Jere puhuu mieluummin tuntemattomille, kuin hautautuu oman kännykkänsä syövereihin. Paidan alta löytyy harvinainen kasipäkki, eikä mies pysähdy elämässään helposti.

Jere ihastuu nopeasti eikä yksinolo olo hänelle helppoa. Takertuvainen hän ei koe olevansa, mutta häntä on varsin haasteellista oppia kunnolla tuntemaan. Kotona Jereä odottaa suloinen lemmikki vuohi.

Jeren Instagram: @jerevainiooo

Temptation island suomi Kalle

Kalle, 22, Jyväskylä

”Mä oon Kalle, mulle on ihan sama tuuks sä päälle vai alle”

Suomen rehellisin autokauppias Kalle on luonteeltaan huoleton pelimies, joka tykkää kauniista naisista ja nopeista autoista. Jääkiekkoa ja frisbeegolfia harrastava Kalle on pelaaja, joka ei tyhjästä maalista vedä ohi. Villiä sinkkuelämää viettävältä Kallelta flirttailu sujuu ja Tinder käy kuumana. Kalle elää täysillä jokaisen päivän ja lähtee kaikkeen mukaan.

Miehen rankka työ vaatii rankat huvit ja viinaa onnistuu juoda myös nenän kautta.

Tosirakkaus ei ole Kallen kohdalle vielä sattunut, mutta säätöjä senkin edestä. Yrittämisen hän aloitti jo nuorena ja miehen menestyksenhalu on todella kova.

Kallen Instagram: @kilu321

Temptation island suomi Jonatan

Jonatan, 25, Tampere

”Mä oon hauska heppu ja mul on hyvä peppu”

Jonatan on käytöstavat omaava kuuntelija, jolla on sydän paikallaan. Hän osaa puhua ja kehua kauniisti. Uudessa porukassa Jonatan tarkkailee tilannetta aikansa, mutta lämpenee nopeasti. Jonathan ei jätä tilaisuutta käyttämättä, kun on mahdollisuus tehdä vaikutus kiinnostavaan naiseen.

Turvajärjestelmät tunteva Jonatan tarjoaisi naiselle turvallisen ja kuuntelevan olkapään. Hän tukee ystäviään silloinkin, kun he eivät edes itse ymmärrä apua tarvitsevansa. Temppareihin Jonatan lähtee hakemaan uusia ystäviä ja toivoo itse oppivansa olemaan avoimempi.

Sinkkumarkkinoilla Jonathan on ollut puoli vuotta ja hänen arjen rientoihinsa kuuluu ruoanlaitto, moottoripyöräily ja frisbeegolf. Tulevaisuudessa Jonatan haaveilee omasta kissasta.

Jonathanin Instagram: @jonatannygard

Temptation island suomi Arttu

Arttu, 25, Turku

”Mä rikon sänkyjä, mut en sydämiä”

Maanrakentaja Artun sydäntä lähellä on urheilu, tanssiminen ja naisten viettely. Hän lähtee Temppareihin jättäen aivot narikkaan kolmeksi viikoksi. Juoda ja juhlia voi, mutta treeniä ei sovi unohtaa. Arttu on rento, symppis ja rämäpää, mutta eritoten keskustelija. Hänen sporttinen ja avoin itsevarmuus sytyttää naisen kuin naisen.

Elämässään jo kertaalleen kihloihin asti ehtinyt Arttu osaa olla hyvin rakastava ja välittävä ihminen. Hän on kokenut kaikenlaisia fiiliksiä omissakin suhteissaan ja tunnistaa tunteen, kun luottamus hajoaa.

Pohjoisen metsistä kotoisin oleva Arttu on valmis auringon lämpöön ja valoon. Hän ei etsi nyt rakkautta eikä tulevaisuuden perhehaaveilla ole vielä kiire.

Artun Instagram: @arttunikunlassi

Temptation island suomi marlon

Marlon, 21, Lappeenranta

”Mä oon täst porukast nuorin ja tää kaveri täs on aika pommi”

Tämä letkeä sinkkumies on säästynyt naishuolilta jo puolisen vuotta. Marlon pärjää elämässään huumorilla ja kuluttaa aikaansa urheilemalla ja salilla. Marlonin suonissa virtaava brasilialainen veri sävyttää hänen persoonaansa ja elämänasennetta.

Naisia Marlon on oppinut vetelemään oikeista naruista. Naisessa hän arvostaa rentoutta, huumoria ja kauniita silmiä. Nainen hurmataankin loppujen lopuksi katseella.

Tulevaisuudessa Marlon aikoo yhä enemmän urheilla, tehdä musiikkia ja nauttia.

Marlon Instagram: @lucasmiamis

Temptation island suomi Kristian

Kristian, 29, Tampere

"En oo pelannut lätkää enää moneen vuoteen, mutta edelleen vedetään liian pitkällä mailalla… No ei vitsivitsi, junnumaila"

Kristianin vierellä voi tuntea olonsa turvalliseksi. Hän on miellyttämishaluinen seuramies ja vartija. Vapaa-ajallaan lenkkeilyä ja amerikkalaista jalkapalloa harrastava Kristian ehtii myös pysähtyä haaveilemaan siitä oikeasta.

Saksassa asti lätkää pelannut Kristian tietää millaista on olla erossa puolisostaan. Naisessa hän arvostaa huumoria, urheilullisuutta ja viettelevää katsetta.

Naiselle Kristian haluaa aidosti ilmaista omaa kiinnostustaan ja pohtia yhteisiä mielenkiinnon kohteita. Pyrin siihen, että kaikilla ympärilläni olisi hyvä olla.

Kristianin Instagram: @heis_a

Temptation island suomi Tino

Tino, 24, Jyväskylä

”Meitsi on Tino. Mä oon, mitä mä syön eli mä oon pussyboy”

Tino on rento ja huoleton kaveri, jolta suodatin puuttuu. Hän vihaa vakavia ihmisiä, eikä kokkina pelkää elämän tulisiakaan mausteita.

”Tiedätkö mistä mun paita on tehty? Poikaystävämateriaalista”.

Tino iskee naisia hymyllä ja rentulla luonteellaan. Hänen keskustelutaitonsa ovat kunnossa ja uteliaana persoonana onnistuu onkimaan paljon tietoa seuralaisensa elämänarvoista mielenkiinnon kohteisiin.

Suora ja temperamenttinen Tino on myös hyvä kuuntelija ja nauttii ihmisten jakamista ajatuksista ja elämänkokemuksista.

Tino haaveilee omasta koirasta ja asunnosta ulkomailla.

Tinon Instagram: @tinoriihela

Temptation island suomi Juuso

Juuso, 25, Tampere

”En tykkää leikkiä piilosta, koska kivoja mimmejä on vaikea löytää”

Tämä ajoneuvotekniikan insinööri pystyy juomaan tölkin neljässä sekunnissa ja pudottamaan painoa 40 kg kahdessa vuodessa. Vuoden sinkkuna pyörinyt huumorintajuinen hurmuri on omasta mielestään hauska ja kavereiden mielestä silloin tällöin. Juuson filtteri on usein hukassa, mutta huumoria hengittämällä noustaan myös elämän pettymyksistä.

Naisen Juuso hurmaa herrasmiesmäisellä itsevarmuudella ja komeudella. Tulevaisuuteen on piirretty taulu farmari-Volvosta, nelihenkisestä perheestä ja kultaisesta noutajasta.

Juuson Instagram: @juusoturunen

Temptation island suomi Jimi

Jimi, 22, Tampere

”Meikä on aika sanavalmis jätkä, mutta pikkuhiljaa tuntuu, ettei tästä reissusta selviä pelkästään puhumalla”

Jimi aikoo erottua Temppareissa tummilla piirteillään ja komeilla kiharoillaan. Hän lähestyy naista herrasmiesmäisesti jutustelemalla ja näyttäen kiinnostustaan pienin elein ja kosketuksin. Tarvittaessa nainen hurmataan ruoalla. Kahdeksan minuutin makaronit seitsemässä minuutissa onkin tämän ravintolatyöntekijän bravuuri. Jimi ei pelkää puhua kenellekään ja pitää kohteliaisuutta valttikorttina elämässä.

Jimi on joka tilanteen spontaani positiivari eikä elämää tule ottaa liian vakavasti. Hänen seurassaan ei tylsää hetkeä tule. Kavereiden jo vuosia yllyttämä Jimi sortui viimein pakkaamaan laukkunsa kohti Temptation Islandin aurinkoa.

Jimin Instagram: @jimimikael

Temptation island suomi Aro

Aro, 23, Lahti

"Naiset on kuin lumihiutaleita, kauniita, uniikkeja ja yhdellä kosketuksella märkiä."

Mukaansatempaava Aro höpöttelee työkseen puhelimessa. Hän on todellinen fiiliksen nostattaja, joka nauttii kylmistä juomista ja kauniista naisista. Koripallokentillä viihtyvä tumma ja tulinen Aro hurmaa naisen ruskeilla nappisilmillään ja huumorilla.

Tältä herrasmiesalfalta löytyy itsevarmuutta, mutta luodinkestävän kuoren alta paljastuu pehmeä nallekarhu, joka osaa myös kuunnella. Aro kulkee aina posivibat matkassa ja hän osaa keskustella syntyjä syviäkin peilaamalla omiin kokemuksiinsa.

Aron mukaan stressi ei tapa, vaan vahvistaa ihmismielen. Temppareista hän lähtee hakemaan uusia erilaisia persoonia ystävikseen ja juhlien viihdyttäjä uskoo olevansa viimeisimpänä hereillä. Kauden kiintiölahtelainen Aro on ainoa lapsi ja mammanpoika, nyt sinkku ja unelmakumppaniehdokas.

Miehekäs Aro saapuu naisten villalle yllätyssinkkuna jaksossa 4.

Aron Instagram: @arosharef

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin 24.11. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Seuraavan viikon jaksot ovat katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikon jakson tv-esityksen jälkeen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »