fbq
Paljasta Pintaa
23.03.2021 14:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
aop pakarat
Paljaat pakarat pilkistävät pinnan alta! Peppukuningatar Erna Husko hekumallisen kauniina – katso kuuma kylpykuva
Paljasta Pintaa
23.03.2021 14:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Sometähti ja personal trainer Erna Husko kaipaa aamuihinsa luksusta. Pyöreiksi treenatuista pakaroistaan tunnettu Instagram-malli julkaisi sosiaalisessa mediassa kaipailevan päivityksen, jossa hän haikailee aamuisesta kylvystä kauniissa maisemissa.   

- Kunpa jokainen viikko voisi alkaa näin... Todellisuus tästä päivästä onkin, että minulla on päällä kolme paitaa ja toppatakki. Ehkä kesä pian tulee, ja voin unohtaa kerrospukeutumisen, Erna toivoo kuvatekstissään. 

Lue myös: Vau! Peppukuningatar Erna Husko läväytti huikeat ennen ja jälkeen -alusvaatekuvat someen: "En voi muuta kuin olla ylpeä" - katso!

Kuvassa näkyvät maisemat ovat kyllä todella upeita vaaleiden kumpareidensa kanssa, joita pitkin laskettelisi mielellään useampaan kertaan. Otoksen huomiota herättävin asia on silti lähes alaston urheileva vaaleaverikkö, joka makaa kylvyssä niin, että hänen pakaransa pilkistävät pinnan alta. 

Luksusmaisessa ammeessa loikoileva Erna vaikuttaakin nauttivan pesuhetkestään, sillä hän hymyilee niin esteettisen näköisesti. 

Pakarat edellä

Ernan lukuisissa Instagram-kuvissa on yksi selkeä teema, kun niitä hieman tarkastelee. Sometähti on julkaisuissaan lähes aina selin tai asettautunut niin, että hänen pyöreä pyrstönsä näkyy jostain kuvakulmasta. 

Lue myös: Peppukaunotar Erna Huskon kuvat saavat hieraisemaan silmiä - luonnonkauniit kumpareet loistavat kaikessa kauneudessaan! 

Saman voit havaita itsekin alla olevista kuvista. 

Lue lisää: Kuntosalikissa Erna Huskon mullistavat takamusliikkeet häkellyttävät TikTokissa - kruunattiin sovelluksen peppukuningattareksi! Katso videot! 

Lue myös: Vaikeroiva kastautuminen! Pakaraposeerausten perikuvan Erna Huskon housut läpimärkinä – peppukaunotar treenaa terveellistä elämäntapaa! 

Lue myös: Superhottia! Povipommi Iida Ketolan tötsöttimet eivät pysy veden alla - kylpykuva! 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »