fbq
Hotnow
15.05.2020 20:04
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, TikTok
erna husko
Kuntosalikissa Erna Huskon mullistavat takamusliikkeet häkellyttävät TikTokissa - kruunattiin sovelluksen peppukuningattareksi! Katso videot!
Hotnow
15.05.2020 20:04
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, TikTok

Aikaisemmin Fitnessmalli-kilpailussa finaaliin asti yltänyt seksipommi Erna Husko, 21, on nainen, joka on omistanut elämänsä terveelliselle ruokavaliolle ja tiukoille pepputreeneille.

Erna on urheillut melkein koko elämänsä. Nykyään eritoten pyöreästä pepustaan tunnettu Erna on ahkera kuntosalikissa, joka on julkaissut myös oman pakaratreeniohjelman ja lisäksi hän heiluttaa säännöllisesti peppuaan nuorten suosimassa TikTok-sovelluksessa.

Kiinalainen lyhytvideosovellus kohosi viime vuonna maailman ladatuimpien sovellusten listalle. Se tunnetaan länsimaissa nimellä TikTok ja Kiinassa nimellä Douyin. 

Lue myös: Fitnessmalli-kisan finalisti julkaisi pepustaan ennen ja jälkeen -kuvat - someraivo puhkesi: ”Oletko tosissasi?”

@ernahuskoo

When they say you can’t- PROVE THEM WRONG BABE❤️🤚🏽IG:ernahusko ##foryou ##foryoupage ##fyp ##fup ##tiktokfinland ##ernahuskoworkouts ##workout ##gym ##viral

♬ original sound - missmikkib

TikTokin tunnetuin pepunheiluttaja

Takamuksensa esittelemisestä tunnettu Erna on valloittanut Suomen TikTok-skenen ja hänellä on jo melkein 800 000 seuraajaa sovelluksessa. Melkein tarkalleen kuudesosa Suomen väestöstä.

Ernan seuraajat eivät kuitenkaan kaikki ole suomalaisia, vaan joukosta löytyy myös sekä Ernan kotimaan Viron kansalaisia että ihmisiä eri puolilta planeettaa, jotka kaikki odottavat kuola suunpielessä uusia videoita.

Niitä ei kuitenkaan tarvitse odottaa pitkään, sillä Erna julkaisee melkein päivittäin uuden lyhytvideon, missä pääroolissa on hänen pyöreä takamuksensa, kuten aina.

Lue myös: Aki Linnanahde hassuttelee nuorten TikTok-sovelluksessa - Jo yli 10000 seuraajaa!

Trendihaaste peppu edellä

TikTokin peppukuningattareksi kruunattu Erna jättää hädin tuskin mitään varaa mielikuvitukselle videoillaan. Oheisessa TikTok-videossa Erna osallistuu niin sanottuun trendiin ja haasteeseen, missä kuuluu nousta lattialta käyttämättä käsiä.

Ernalla on tietenkin oma twistinsä. Hän menee peppu edellä.

Lue myös: Aku Hirviniemi on nuorten suosikki TikTokissa - Katso hauskat sketsivideot!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »