fbqVau! Peppukuningatar Erna Husko läväytti huikeat ennen ja jälkeen -alusvaatekuvat someen: "En voi muuta kuin olla ylpeä" - katso! | Seiska
Katso kuvat!
Kuvituskuva

Vau! Peppukuningatar Erna Husko läväytti huikeat ennen ja jälkeen -alusvaatekuvat someen: "En voi muuta kuin olla ylpeä" - katso!

Paljasta Pintaa | 23.02.2021 12:02

Sometähti ja personal trainer Erna Husko julkaisi seuraajiensa iloksi huikeita alusvaatekuvia Instagram-tilillään eilen maanantaina (22.2.). 

Erna julkaisi yhteensä kuusi alusvaatekuvaa, joissa hän poseeraa alusvaatteissa sekä edestä että takaa. 

Lue myös: Herranjestas, mikä vartalo! Martina Aitolehti latasi itsestään ennen ja jälkeen -alusvaatekuvat: "En oo koskaan jännittänyt näin paljon"

Sometähti kertoo noudattaneensa tiettyä ruokavaliota sekä treeniohjelmaa, jonka tuloksia hän haluaa esitellä myös seuraajilleen. Erna näyttää molemmissa versioissa upealta. 

3..2..1... LETS GO! MUN 4:viikon muutos tulee tässä! #28dayfatburningchallenge nyt taputeltu ja en voi muutakun olla YLPEÄ! 60% noudatin ohjeiden mukaan- 4,7KG!, Erna hehkuttaa julkaisussaan.

Kaikki ennen ja jälkeen -kuvat näet klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

Lue lisää: Kuntosalikissa Erna Huskon mullistavat takamusliikkeet häkellyttävät TikTokissa - kruunattiin sovelluksen peppukuningattareksi! Katso videot! 

Lisää Ernan upeita kuvia Instagramissa 

Lue myös: Peppukaunotar Erna Huskon kuvat saavat hieraisemaan silmiä - luonnonkauniit kumpareet loistavat kaikessa kauneudessaan! 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Rex Features, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!