fbq
Hotnow
11.01.2021 21:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Takapuoli
Peppukaunotar Erna Huskon kuvat saavat hieraisemaan silmiä - luonnonkauniit kumpareet loistavat kaikessa kauneudessaan!
Hotnow
11.01.2021 21:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Peppuposeerausten perikuva, personal trainer Erna Husko julkaisi Instagram-tilillään kahden kuvan päivityksen, jossa hän poseeraa pakarat paljaina. 

Kaunottaren julkaisusta päätellen hän on parhaillaan lomailemassa Suomessa, sillä hänen taustallaan loistavat luonnon maisemat näyttävät kotimaamme pohjoisosalta. Maisemat ovat selkeästi myös fitnesskaunottaren mieleen, sillä kuvatekstissään hän kutsuu paikkaa paratiisiksi. 

- Tähän, kun aamulla heräsin. Piti muutaman kerran hieraista silmiä, onko unta vai ei...  Mikään ei voita tätä näkymää, Erna kertoo.

Lue myös: Vaikeroiva kastautuminen! Pakaraposeerausten perikuvan Erna Huskon housut läpimärkinä – peppukaunotar treenaa terveellistä elämäntapaa! 

Kuvasarjan molemmissa otoksissa Erna poseeraa hänelle tuttuun tyyliin takamus kohti kameraa. Hän katsoo kuvissa olkansa yli hieman hymyillen, ja jälkimmäisessä otoksessa kaunotar iskee viettelevästi silmää katsojalle.

Pakaraposeerauksia täynnä 

Ernan Instagram-tilistä huomaa, mihin ruumiinosaansa kaunotar on keskittänyt oman salitreeninsä. Hänen urheilullisen kehityskaareensa huippu pyöristyy voimakkaasti takamuksen kohdalla. 

Lue myös:  Kuntosalikissa Erna Huskon mullistavat takamusliikkeet häkellyttävät TikTokissa - kruunattiin sovelluksen peppukuningattareksi! Katso videot! 

Ernan suosituin tapa näyttäytyä sosiaalisessa mediassa onkin takapuoli näkyvillä milloin missäkin asennossa. Usein hän myös kohottaa toisen jalkansa ylemmäs, jotta pakarat näyttävät vieläkin pyöreämmiltä poseerauksissa. 

Lue myös: Luonnon kumpareet kätkevät povipommin: vain Demi Rosen uhkeat rinnat ponnahtavat silmille tuoreessa kuvassa, poseeraa myös kokonaan yläosattomissa - katso

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »