Katso kuva!

Superhottia! Povipommi Iida Ketolan tötsöttimet eivät pysy veden alla - kylpykuva!

Hotnow | 15.02.2021 13:01

Tosi-tv-tähti ja yrittäjä Iida Ketola-Korppila, 31, julkaisi vähäpukeisen peseytymiskuvan itsestään Instagram-seuraajiensa iloksi.

Kuvassa Iida nauttii vaahtokylvystä täysin rinnoin ja kirjoittikin kuvatekstissään englanniksi voivansa hyvin.

Iida on mitä ilmeisimmin ottanut kuvan itse, jolloin hän on joutunut nousemaan hieman pystyyn. Näin ollen, myös vaaleaverikön rinnat ovat nousseet vesirajan yläpuolelle. Pienet vaahdot peittävät kuitenkin kriittisimmät osat, jolloin kuva on Instagramin sääntöjen mukainen.

Vaahdon alta paljastuu sometähden paljasta vartaloa sekä tatuointi, jossa näkyy hymyilevältä vaikuttava puolikuu. Iidan seuraajat kommentoivat julkaisua suurimmaksi osaksi sydänsilmäemojeilla sekä tuliemojeilla.

- Upee nainen, kehui eräs kommentoijista.

Lue myös: Kosto on suloinen: melkoinen järkäle keskeytti Iida Ketola-Korppilan stringipeppukuvaukset - katso

Instagramin tarinaosion perusteella Iida on viettänyt hemmottelupäivää miehensä Renne Korppilan kanssa eilen (14.2.) helsinkiläisessä hotellissa.

Muokattu klo 13.28: Iidan julkaisema tulikuuma oli sittenkin liikaa Instagramille. Iida julkaisi tarinaosiossaan Instagram-kuvapalvelun lähettämän yksityisviestin.

- Julkaisusi on yhteisösääntöjemme vastainen. Julkaisu poistettiin, sillä se rikkoi sääntöjämme (yhteisösäännöt, seksin myynti aikuisille). Tutustu sääntöihimme ja noudata niitä, niin voit ehkäistä tilisi poiston, viestissä luki.

Taannoin myös kohukaunotar Sofia Belórfin hekumallinen kylpykuva oli liikaa Instagram-kuvapalvelulle. Sofia keksi keinon julkaista pesukuva poistamisesta huolimatta.

Lue myös: Tämä Sofia Belórfin alastonkuva oli liikaa Instagramille, poistettiin somesta välittömästi

Lue myös: Superkuuma Iida Ketola hurmaa alusvaatteissaan: ”Upea peppu sulla” – katso sensuelli kuva!

Näitä kuvia Instagram ei ole poistanut!

Vaikka Iidan tänään julkaisema kuvapäivitys oli liikaa Instagramille, tässä kaunottaren aiemmin julkaisemia vähäpukeisia kuvia itsestään.

Ystävänpäivän kunniaksi Iida mietti aiemmassa julkaisussaan myös omia ystävyyssuhteitaan ja vuorovaikutuksen tärkeyttä. Iida julkaisi pitkän kirjoituksen Instagram-päivityksessään.

- Ihmissuhde kuulostaa paperilla niin kauheen helpolta, mut sit käytännössä se on välillä jotenkin kauheen vaikeeta. Muistetaan että puhelimet toimii molempiin suuntiin, kenellekkään ei voi koskaan liikaa näyttää välittävänsä (jos tunne on edes vähän molemminpuolinen), aika on parasta mitä toiselle voi antaa (toisto vie viestin paremmin perille), kuunteleminen on usein tärkeämpää kuin puhuminen, hän mietti kuvatekstissään.

Lue myös: Uhkean Iida Ketola-Korppilan sensuelli alusvaatekuva värisyttää: someseuraajat utelivat seksuaalisuudesta - katso kuva!

Iidan elämässä korona-aika on uudelleen lämmittänyt vanhoja ihmissuhteita.

- Hauskaa myös, että viimeisen vuoden aikana mun elämään on tullut paljon ihmisiä takaisin, jotka jossain vaiheessa on välimatkojen, tai jonkun muun syyn takia kadonnut. Ja tässä kun oon sattuneesta syystä pohtinut paljon myös kuolemaa, niin haluan että kun joskus poistun, mut muistetaan vähän liian pitkistä halauksista. Antakaa siis, ystävät hyvät, näille halauksille tilaa.

Lue tästä Iidan ystävänpäiväjulkaisu kokonaisuudessaan.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!