Yöt ovat tuskaa täynnä! Entinen nyrkkeilymestari Eva Wahlström avoimena vaikeasta raskaudestaan: "Olen oksentanut 250 päivää putkeen"

Kotimaa | 25.02.2021 18:30

Entinen mestarinyrkkeilijä Eva Wahlström, 40, paljasti syyskuussa ilouutisen, että hän odottaa lasta miehensä Niklas Räsäsen, 34, kanssa. Onnellisesta uutisesta huolimatta hän on avautunut raskautensa vaikeuksista Instagramissa.

Nyt hän kertoo sovelluksessa, kuinka hänen arkensa on muuttunut siunatussa tilassa ollessaan.

- Siinä missä aiemmin toivotimme toisillemme hyvää yötä, perhe nykyään toivottaa minulle "tsemppiä", kun on aika mennä nukkumaan. Kuten olen aiemmin kertonut, tämä raskaus on ollut tosi vaikea, Eva kertoo.

Lue myös: Tiesitkö tätä mestarinyrkkeilijästä? Eva Wahlströmin haku Aalto-yliopistoon laukaisi tunteikkaan reaktion: ”Tuli ihan kauhea itku” 

Perheen kannustusviestit yötä varten tulevat tarpeeseen.

Evalla on ollut raskauden alusta asti voimakasta pahoinvointia, minkä takia hän on oksentanut arvionsa mukaan yli kahdeksan kuukautta putkeen.

Sen lisäksi että ollut paha olo alusta saakka ja oon jatkuvasti oksentanut (aika maraton oksennella 250 päivää putkeen) oon varsinkin öisin kärsinyt kauheasta kutinasta, Eva kirjoittaa Instagram-tilillään.

Kutinan hän kuvailee tuntuvan samalta kuin makaisi nokkospuskassa, joka on täynnä kusiaisia. 

Öisiin kärsimyksiin kuuluvat vielä kovat kivut käsissä.

- On kai aika yleistä, että raskaus aiheuttaa käsien puutumista turvotuksen myötä. Minulla on paljon vanhoja vammoja käsissä, jotka vielä pahentavat tilannetta. Nukun jääpussit käsissäni tai välillä yritän nukkua pöntöllä istuen niin, että kädet ovat kylmävesihanan alla. Päivät menevät aika sumussa, Eva kertoo Instagram-tilillään.

Lue myös: No nyt! Eva Wahlström pelehtii intiimissä otoksessa rinta paljaana lumihangessa - kuva! 

Entinen nyrkkeilytähti ei halua valittaa, koska hänestä raskauden jälkeinen palkinto on parasta, mitä maailmassa voi saada. 

- Tiedostan että moni vauvasta haaveileva vaihtaisi paikkaa kanssani milloin vaan, joten tsemppaan kaikesta huolimatta ok mielellä. 

Päivityksellään Eva haluaakin kertoa, ettei sosiaalisesta mediasta näe koko totuutta hänen elämästään. 

- Olen myös väsynyt, saamaton ja välillä alavireinen. Odotan aikaa, että jaksaisin olla oma itseni taas.

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Evalla on kuitenkin jo yksi lapsi aikaisemmasta suhteesta. 

Avoimena voinnistaan

Eva kertoi vuoden alussa hyvin avoimesti, miten hankalaa hänellä on ollut raskauden aikana. Tuolloin hän paljasti, ettei aina tunnista itseään raskauden aikana. 

Lue lisää: Eva Wahlström avoimena raskaudestaan – muistuttaa samalla tärkeästä asiasta: ”Oli päiviä, jolloin en päässyt suihkuun saakka” 

- Alkuraskauden aikana oli päiviä, jolloin en edes päässyt suihkuun saakka. Aiemmin sisäinen ääni olisi piiskannu ja moittinut minua laiskuudesta ja saamattomuudesta. Nyt se sanoo, että oletpa kova kun lepäät. Että sinun tehtävä on kasvattaa vauvaa, vaikka hauikset vähän löystyisikin, Eva muistutti. 

Lue myös: Roiseja seksipaljastuksia tehneen ex-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin uusi aluevaltaus: kehittää innoissaan kädentaitojaan - ”Se voi räjähtää milloin vain” 


Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Ari Lahti, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!