Tiesitkö tätä mestarinyrkkeilijästä? Eva Wahlströmin haku Aalto-yliopistoon laukaisi tunteikkaan reaktion: ”Tuli ihan kauhea itku”

Uutiset | 16.02.2021 18:30

Entinen mestarinyrkkeilijä Eva Wahlström, 40, muistelee, miten elämä on häntä heitellyt vuosien varrella. Hän paljastaa sosiaalisessa mediassa, mikä sai luovan urheilijan aikoinaan hakemaan korkeakouluun. 

- Muistan kun hain Aaltoon ensimmäisen kerran aika kauan sitten. Silloin minun lantiossani ja jaloissani olevat niveltulehdukset olivat pahimmillaan, enkä pystynyt urheilemaan tai juuri harrastamaan minkäänlaista liikuntaa, Eva muisteli Instagram-tilillään.

Lue myös: No nyt! Eva Wahlström pelehtii intiimissä otoksessa rinta paljaana lumihangessa - kuva! 

Liikunnan jääminen elämässä oli Evalle erittäin rankka paikka. Raskaasta kokemuksesta huolimatta hän pääsi hakuprosessissa haastatteluun asti, vaikka siellä hän ei enää pystynyt pidättelemään tunteitaan.  

- Haastattelussa multa kysyttiin, miksi haen kouluun. Muistan, että tuli ihan kauhea itku, ja sitten vastasin itkun keskellä, että ellen pysty liikkumaan, minun täytyy luoda. No sain urheilla vielä paljonkin, kuten edelleenkin teen mutta nautin myös luomisesta hirvittävän paljon.

Hän opiskeli Aalto-yliopistosssa sisustusarkkitehtuuria ja huonekalusuunnittelua ja valmistui taiteen kandidaatiksi vuonna 2018. 

Kiitollinen

Eva on hyvin kiitollinen, ettei hänen tarvinnut tulehduksen takia lopettaa liikuntaa. Hänellä on elämässään paljon asioita, joista hän on hyvin onnellinen. Entinen nyrkkeilijä on iloinnut Instagram-tilillään myös raskaudestaan, josta hän kertoi ensimmäisen kerran viime syyskuussa. 

Lue myös: Eva Wahlström avoimena raskaudestaan – muistuttaa samalla tärkeästä asiasta: ”Oli päiviä, jolloin en päässyt suihkuun saakka” 

Vauvan saaminen rakkaan miehensä Niklas Räsäsen, 34, kanssa on Evan elämän kohokohtia, vaikka hänellä on ollut raskauden aikana vaikeuksia. Niistä huolimatta hän löysi raskaudestaan hyviäkin puolia.

-  Se ei ole itsestäänselvyys tässä iässä ja tällaisen uran jälkeen. Mutta sitä sanottua täytyy todeta, että on kyllä ollut vaikea raskaus, jopa minulle joka on tottunut olemaan kovilla. Parasta mitä keksin tästä raskaudesta on se, ettei tarvitse vetää vatsaa sisään.

Lue myös: Roiseja seksipaljastuksia tehneen ex-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin uusi aluevaltaus: kehittää innoissaan kädentaitojaan - ”Se voi räjähtää milloin vain” 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Matti Matikainen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!