Katso videot!

Roiseja seksipaljastuksia tehneen ex-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin uusi aluevaltaus: kehittää innoissaan kädentaitojaan - ”Se voi räjähtää milloin vain”

Uutiset | 30.10.2020 22:49

Alkuvuodesta nyrkkeilyuransa lopettanut Eva Wahlström, 39, julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän kehittää kädentaitojaan täysin uuden lajin parissa.

Pätkässä Eva on lasinpuhalluspajalla ja ahkeroi hehkuvan kuuman lasin parissa. Tuttu Juttu Show'ssa roiseja seksipaljastuksia tehnyt ex-nyrkkeilijä hehkuttaa päivityksessään, kuinka hienoa materiaalia lasi hänestä on. 

- Lasi on kuumana nestemäistä, ja vähän vähemmän kuumana taipuisaa sekä sitkeää kuin vanha purkka. Jos lasiin jää jännite, se voi räjähtää milloin vain, Eva kertoo.

Lue myös: Eva Wahlströmiltä ja aviomies-Niklakselta roiseja seksipaljastuksia Tuttu Juttu Show'ssa: Työntekijä keskeytti "ankkuroitumisen" kylpylän altaassa - fanit yllättivät kesken konepeltiparittelun! 

Hänellä on hyvin kuumat paikat 1200-asteisen uunin ääressä, kun hän omaa lasiteostaan lämmittää. 

- Tuntuu siltä kuin kädet olisivat palaneet auringossa. Koko paja on kuuma kuin sauna. Ensimmäinen päivän aikana opin sen, että mihinkään ei kannata koskea, ellei halua palojälkiä. Tai sanotaanko niin, että jos maikka käskee olla koskematta, niin kannattaa ehkä olla koskematta.

Eva viittaa tekstissään siihen, mitä hän videolla vastaa opettajalleen. Opettaja kysyy videon lopussa, että polttiko Eva itseään lasin hehkuvan kuumaan lasiin? 

- Pikkaisen, Eva naurahtaa mentorilleen.

Entinen nyrkkeilijä paljastaa julkaisussaan, että hän tulee viettämään lasinpuhalluspajalla seuraavat kuusi viikkoa. 

Lue myös: Eva Wahlström elämästään nyrkkeilyuransa päättymisen jälkeen: ”On ollut aikaa pohtia elämäntilannetta!”

Lue myös: Eva Wahlströmin Niklas-rakas paljastaa: Tämä on suhteessamme parasta! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mulla on aina ollu sellainen sisäinen draivi että haluan tehdä ja kokea, mennä kovalla vauhdilla eteenpäin ja ennen kaikkea, mulla on aina ollu kyky puristaa ittestäni kaikki irti. Se on tietysti ollut myös vaaraksi itselleni, koska myös kipsattuna, leikattuna, veritulpissa, aliravittuna, ylirasittuneena jne olen pystyny suorittamaan. Ei hyvä lainkaan, mutta draivista olen tykännyt. Se on ollu MUA. Olen aina kyennyt luoda oikeat olosuhteet itselleni, hoitanu asiat niin että ne järjestyy - vaikka väkisin. Olen 15-v saakka urheillut päivittäin, paitsi lepopäivinä, myös nyt kun lopetin nyrkkeilyn. Laji vaan vaihtui. Jopa odottaessani Leonia urheilin synnytykseen saakka. Ja sit yhtäkkiä kun tulin raskaaks tällä kertaa, musta ei ollu enää mihinkään. Draivi katosi täysin. Lamaannuin väsymyksestä ja välillä on ollu päiviä että on ollut ylipääsemätöntä päästä esim suihkuun. En oo jaksanu hoitaa duuneja, en juuri treenata, en nähdä ihmisiä. Se ei taas ole mua. Eilen olin allapäin ja itkunen. Ymmärrän että mun tehtävä on kasvattaa vauvaa ja se on tärkeintä, mutta silti musta vaan tuntui, etten enää kuulu mihinkään. En enää nyrkkeile, en oo jaksanu sirkustella, en oo jaksanu tankoilla, koulua olen käynyt etänä siinä missä muut luokkalaiset on ollut yhdessä, ja maalaillu olen tietysti yksikseni. Kyllä mä tiedän et olot ja ajatukset menee ohi jne, mutta eilen olin epätyypillisen itsesäälissä. Kun tuntuu paskalta, se tuntuu paskalta vaikka ei oliskaan totta, ja sillä selvä. Niku sanoi kyllä, etten ole ulkopuolinen, että hänen kanssa olen sisäpuolinen. Kiitos siitä. Mun perhe on muutenkin huikee.❤ Ja sit tänään, tättärää! Eka päivä kohta 4 kuukauteen oksentamatta. Otin ilon irti ja kävin Ripan kanssa Rusalla, ja taas yhtäkkiä tuntui et oon osana jotain. Emmä tiedä mitä, ehkä vaan osana menneisyyttä, mutta yhtäkkiä jumpan jälkeen ilo, toivo ja luovuus taas heräs. Ihan kun joku olis painanu jotai nappia mussa ja olisin tullut kuntoon. Ehkä nyrkkeily vaan on niin iso osa mua, että ilman sitä osa musta kuolee. Että vaikken enää kaipaa kilpaurheilua, tarvitsen nyrkkeilyä, vaikka vaan harrastuksena. En edes tiedä. Toivotaan että tämä siedettävämpi olo on nouseva trendi. 🤗

A post shared by eva wahlström (@eva_wahlstrom) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!