Katso kuva!

No nyt! Eva Wahlström pelehtii intiimissä otoksessa rinta paljaana lumihangessa - kuva!

Uutiset | 27.01.2021 15:59

Entinen mestarinyrkkeilijä Eva Wahlström, 40, ja hänen nyrkkeilijäkumppaninsa Niklas Räsänen, 34, ihastuttavat rakkaudentäyteisessä, vähäpukeisessa lumihankikuvassa.

Raskaana oleva Eva istuu kuvassa puolisonsa sylissä ja hehkuttaa kullalleen rakkauttaan. 

Seitsemäs vuosi menossa ja edelleen hulluna tähän mieheen (sydän), Eva hihkuu Instagramissa julkaistun kuvan yhteydessä.

Lue myös: Eva Wahlström avoimena raskaudestaan – muistuttaa samalla tärkeästä asiasta: ”Oli päiviä, jolloin en päässyt suihkuun saakka”

Intiimissä kuvassa Evalla on yllään vain kuviollinen alaosa. Kaksikko vaikuttaisi lähteneen lumikylpyyn suoraan saunasta, sillä Eva on kirjoittanut aihetunnisteeksi "päiväsauna".

Naimisissa rakastavaiset ovat olleet neljä vuotta. Uusioarkea elävällä kaksikolla on molemmilla pojat aiemmista suhteistaan.

Lue myös: Eva Wahlströmiltä ja aviomies-Niklakselta rohkeita seksipaljastuksia Tuttu Juttu Show'ssa: Työntekijä keskeytti "ankkuroitumisen" kylpylän altaassa - fanit yllättivät kesken konepeltiparittelun!

Kunto kohdillaan

Eva on pitänyt kunnostaan huolta myös raskauden loppupuolella. Kaunottaren edellisessä Instagram-julkaisussa hän vielä jaksoi kuntoilla täysin rinnoin.

Vielä mennään vaikka aika etupainotteisesti, ikiliikkuja naureskeli kuvatekstissään.

Lue myös: Nyrkkeilijästä psykoterapeutiksi?! Eva Wahlström pohtii uusia uravaihtoehtoja

Roiseja paljastuksia televisiossa

Nyrkkeilijäpariskunta Eva ja Niklas vierailivat taannoin myös suomalaisten rakastamassa Tuttu Juttu Show -parisuhdeohjelmassa. 

Tuolloin Niklas kertoi, että he nukkuvat Evan kanssa eri makuuhuoneissa. Eva kuitenkin paljasti, mikä on ollut yllättävin paikka, missä avioparin rakkaus on saanut fyysisen täyttymyksensä. 

- Tulee mieleen useampikin paikka, Eva nauroi tuolloin.

Lue myös: Eva Wahlström elämästään nyrkkeilyuransa päättymisen jälkeen: ”On ollut aikaa pohtia elämäntilannetta!” 

Evan hilpeys ei ottanut laantuakseen, kun hän hihitti vedet silmissä. Naurun laannuttua Eva paljasti useita tilanteita. 

eva ja niklas

- Sanon top 3. Ensimmäinen. Flamingo Spassa on sellainen mutakylpy, ja se on erittäin haastava, kun se heiluu. Toinen oli sellainen tilanne, kun kylpylä oli kiinni ja olimme siellä altaassa ankkuroituneet toisiimme. Sitten siihen viereen tuli se tyyppi, jonka pitää tyhjentää ne altaan. Hän sanoi, että tämä paikka on menossa kiinni. Emme kuitenkaan pystyneet poistumaan, Eva nauroi. 

- Kolmas on niin uskomaton juttu. Me olemme kesäisin aina kilpailleet tuolla Savonlinnassa, ja olimme aika vastarakastuneita. Kotimatkalla tuli himoja ja tarpeita, ja mietimme, mihin tästä menisimme. Löysimme sellaisen pienen metsätien, joka oli täysin tyhjä autio. Siinä oli pieni ranta ja olimme matkalla jo hieman riisuneet vaatteita. Nojasin siinä siihen autoon, ja jostain paikalle tulee pieni perhe. He sanovat, että katsokaa, meidän nyrkkeilijät täällä metsässä, Eva paljasti nauraen.

Lue myös: Kasvaako nyrkkeilijäpariskunta Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen uusioperhe? ”Emme ole sulkeneet pois yhteisiä lapsia!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!