Katso kuva!

Eva Wahlström avoimena raskaudestaan – muistuttaa samalla tärkeästä asiasta: ”Oli päiviä, jolloin en päässyt suihkuun saakka”

Uutiset | 14.01.2021 18:02

Syyskuussa onnellisesta odotuksestaan kertonut ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström, 40, julkaisi hellyttävän kuvan raskausvatsastaan Instagram-tilillään. Kuvan lisäksi entinen nyrkkeilytähti halusi muistuttaa eräästä tärkeästä asiasta myös raskausaikana.

Lue myös: Eva Wahlström paljasti iloisen uutisen - odottaa vauvaa: "Räsästä pukkaa!"

- Välillä on ollu vaikea tunnistaa itteäni, koska mulle on niin ominaista se sisäinen draivi. Eihän se ole mikään Eva Wahlström, joka ei pysty suorittamaan mitä vaan milloin vaan, missä olotilassa tahansa. Ja sit oon tajunnu, että tottakai se on. Et tää on ihan tosi ok, et on päiviä jolloin menee salille ja kääntyy ovella, tai ettei mee salille lainkaan. Että alkuraskauden aikana oli päiviä, jolloin en ees päässy suihkuun saakka. Aiemmin sisäinen ääni olis piiskannu ja moittinu mua laiskuudesta ja saamattomuudesta, nyt se sanoo et ootpa kova kun lepäät. Että sun tehtävä on kasvattaa vauvaa, vaikka hauikset vähän löystyiskin, Eva muistuttaa.

Evan puolison Niklas Räsäsen, 34, syyskuussa julkaistusta Instagram-kuvasta selviää, että pariskunta kutsuu tulevaa lastaan työnimellä Ruben. Uusimmassa Instagram-kuvassaan Eva paljastaa tarinan tämän työnimen takaa.

- Ja Ruben nimestä. Se on siis pelkkä työnimi, jonka oikeastaan Leonin pehmolelu keksi, paljon ennen kun tiedettiin kumpaa sukupuolta vauva on. Jyri-pehmolelu on tuliainen Espanjan treenileiristä ja siitä on tullut tosi tärkeä Leonille. Jyrin kertoman mukaan sen paras ystävä Espanjassa oli Ruben. Se oli siis toinen pehmopossu. Yhtenä päivänä kun Jyri leikki mun mahan kanssa se sanoi, että "Vauva on melkein kuin Ruben". No siitä syntyi nimi Ruben. Myöhemmin ollaan kuultu että nimi myös tarkoittaa Uudistajaa, ja niinhän tää pallero on. 

Leon on Evan poika hänen aiemmasta suhteestaan. Uusioperhearkea rikastuttaa myös Niklaksen Luda-poika hänen aiemmasta suhteestaan.

Lue myös: Eva Wahlströmiltä ja aviomies-Niklakselta roiseja seksipaljastuksia Tuttu Juttu Show'ssa: Työntekijä keskeytti "ankkuroitumisen" kylpylän altaassa - fanit yllättivät kesken konepeltiparittelun!

Eva siteeraa julkaisussaan myös nyrkkeilylegenda Muhammad Alia.

-Niinhän Alikin sanoi, että vaan mestarit uskaltaa levätä.

Nyrkkeilytermejä käyttäen Eva päättää juttunsa kertoen loppuraskauden tuomasta jännityksestä.

- Toivotaan että kaikki menee hyvin loppuun saakka. Aina sitä pelkää et tulee tyrmätyks viimeisessä erässä ja on vaikea iloita ennen kun tuomari nostaa oman käden ylös, mutta luotetaan hyvään.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!