Katso kuvat!
janica westerback. Kuva Timo Korhonen

Wau, mitkä muskelit! Bikini fitness -kisoihin tähtäävä BB-Janica kasvaa silmissä – kaunottaren kehitys on uskomaton!

Kotimaa | 05.03.2021 23:01

Vuonna 2011 Suomen Big Brotherin voittanut Janica Westerback o.s. Kortman on treenannut ahkerasti bikini fitness -kisoihin viime marraskuusta lähtien. Hän on esitellyt kovan työnsä tuloksia Instagram-tilillään aiemminkin, mutta ennen hänen muskelinsa eivät ole näyttäneet näin upeilta. 

Tuoreimpien treenikuvien mukaan alkaa entiseltä tosi-tv-tähdeltä taittua tarvittavat poseeraustaidotkin, sillä hän seisoo hyvin mallikkaasti julkaisunsa ensimmäisessä otoksessa. 

Lue myös: Kutistunut kaunotar! Katso Bikini fitness -kisoihin tähtäävän BB-Janican muodonmuutoskuvat: ”Olen tainnut jäädä vähän koukkuun"

Silminnähtävästä kasvusta hän kiittää valmentajaansa Tape Valkosta, 60, vaikka ei alkuun uskonutkaan tämän lupauksiin nopeasta kehityksestä. 

- Ajattelin aluksi, että hän kehuu ja kannustaa vain, jotta saisin voimaa ja motivaatiota treenaamiseen. Ymmärsin nyt, että hän ei sanoisi, jos ei sitä todella tarkoittaisi. Sen lisäksi, että hän on hieno ihminen, hän kyllä todella tietää, mistä puhuu ja mitä ohjeita antaa. Olen kiitollinen siitä, että sain juuri hänet valmentajakseni, Janica kehuu.

Päivityksessä on kokonaisuudessaan kahdeksan kuvaa, joista puolet ovat otettu urheilu-uran alkutaipaleelta. Kaikki otokset näet klikkaamalla kuvan reunassa olevaa pientä nuolta. 

Hyistä kyytiä

Entinen reality-tähti innostui talven aikana kokeilemaan uusia kokemuksia, kun hyppäsi ensimmäistä kertaa avantoon helmikuussa. Hän innostui hyisessä vedessä pulikoimisesta, koska avantouiminen on ollut suuressa suosiossa tänä vuonna. 

Lue myös: Neitsyys lähti niin että heilahti! Janica Westerback paljastaa miltä pelottava tilanne tuntui: ”Jälkeenpäin fiilis aivan ihana” 

- Sinne meni avantoneitsyys. Pitihän munkin, kun kaikki muutkin. Ei se ollutkaan niin paha, ja jälkeenpäin fiilis aivan ihana. Minä luulin, etten pystyisi, koska rakastan lämpöä ja uskon syntyneeni väärälle leveysasteelle.

Lue myös: BB-Janica Westerback rehellisenä kivuliaasta vaivastaan: "Lääkärit eivät tiedä mistä johtuu" - kuvat kertovat kaiken 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram, Bernhard J Miettinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!