fbq
Uutiset
16.12.2020 10:14
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Janica Westerback
BB-Janica Westerback rehellisenä kivuliaasta vaivastaan: "Lääkärit eivät tiedä mistä johtuu" - kuvat kertovat kaiken
Uutiset
16.12.2020 10:14
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Big Brother 2011 -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman), 39, avautuu nyt kiusallisesta ja kipeästä vaivastaan, josta hän kärsi 11 vuotta.

Janica kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään ja julkaisi seitsemän kuvaa selventääkseen, mistä on kyse. Osassa kuvista Janicalla on terveet kädet, kun taas osassa kuvia kädet ovat kuivat ja rakkulaisia.

- Kämmeniin ilmestyy pieniä vesikelloja, ihon sisäisiä rakkuloita, ne kutisevat niin, että ei meinaa saada nukutuksi...Kuuma vesi kämmenissä tuntuu todella hyvältä.. vesikellot kuivuvat ja iho halkeilee.. Kädet ovat todella kipeät. Kierros alkaa taas alusta.. Janica kirjoitti somessa.

Lue myös: Muistatko kaikki Big Brother -voittajat? Näin paljon he tienasivat - Niko Nousiaisen tulot hätkähdyttävät, Janica Westerback nettosi vaatimattomasti!

- Lääkärit eivät tiedä mistä vaiva johtuu ja määräävät vain erilaisia kortisoni voiteita.. Ne aluksi helpottavat, mutta seuraava puuska on taas voiteen takia niin kamala, että jätät mielummin käyttämättä.. Kaikki on kokeiltu. Voi kumpa se vaan lähtisi pois..

Ongelma vaivasi kaunotarta pitkään, mutta viimeinen vuosi on tuonut valoa elämään.

- Tästä ongelmasta kärsin noin 11 vuoden ajan. Nyt on pian mennyt vuosi terveillä käsillä ja siksi haluankin jakaa tämän asian, jos voin auttaa sillä ihmisiä, ketkä ovat joutuneet kärsimään samasta vaivasta, Janica kertoi.

Arkistovideo: BB-Janica tankotanssii häissä

- Se ei tarttunut muihin ja oli vain kämmenissä, joten mietin, että sen on pakko johtua jostain mihin kosken, niinpä päätin olla koskematta mihinkään. Uskon pahimman aiheuttajan johtuvan shampoosta tai pesuaineista esimerkiksi fairysta. Aloin käyttämään nitriilihanskoja kaikissa tilanteissa missä kosken johonkin tuotteeseen. Suihkussa shampoota ja hoitoainetta levittäessä, ruoanlaitossa, kun riisuin kuraisia vaatteita lapsilta jne..

- Ainoa mihin voin koskea on luonnollinen Aleppo palasaippua ja vesi. Nyt käsien tervehtymisen vuoksi voin onneksi käyttää myös käsidesiä, mikä ei aikaisemmin käsi ihottuman kanssa olisi voinut tulla kuuloonkaan, Janica totesi.

Lue myös: Juuri eronnut BB-Janica Westerback julkaisi yllättäen vanhat hääkuvansa - avautuu avioerostaan, rankasta lapsuudesta ja alkoholi-isästään

Katso kaikki seitsemän kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

Tiukka treeniputki

Janica on treenannut kuukauden päivät valmentajansa Tape Valkosen ohjaamana. Janica on keskittynyt kuntosalitreeneihin, ja jakanut myös edistymisestään kuvia sosiaalisessa mediassa. Pari päivää sitten Janica kertoi jälleen edistymisestään.

- Tässä nyt vertailu kuvia kuukauden treenaamisen jälkeen. Itse huomaan muutosta. Kaikkein vaikein osio on ollut syödä tarpeeksi ja riittävän usein. (Viimeinen kuva asennosta on se lähtötilanne 14.11.2020. Otimme aamulla vielä kuvat päivänvalossa ulkona, kun oli niin pimeää illalla sisä kuvissa), Janica kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös: Huh, mikä bikinikroppa! Viisi tyrmäävää kuvaa BB-Janica Westerbackista edestä, takaa ja sivulta - treenaa tosissaan Tape Valkosen opeilla!

Katso kaikki kahdeksan kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella sijaitsevaa nuolinäppäintä.

Arkistovideo: BB-Janica mökillään

Lue myös: Oho, BB-Janica palasi julkisuuteen rehellisellä tukkapaljastuksella: "Vähän 'kuraveden' värinen" - kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »