fbq
Uutiset
27.01.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
janica westerback. Kuva Matti Matikainen
Kutistunut kaunotar! Katso Bikini fitness -kisoihin tähtäävän BB-Janican muodonmuutoskuvat: ”Olen tainnut jäädä vähän koukkuun"
Uutiset
27.01.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Vuonna 2011 Suomen Big Brotherin voittanut Janica Westerback o.s. Kortman on treenannut ahkerasti 10 viikkoa bikini fitness -kisoja varten.  

Kaunotar on laihtunut huomattavasti, kuten hänen Instagramissa julkaisemista kuvista voi huomata.  

- Olen kutistunut, mutta paino ei ole pudonnut ollenkaan eikä se ole tarkoituskaan, Janica kertoo.

Tositelevisiosta tunnetun naisen taival kisoihin on vielä kesken, sillä hänen valmentajansa Tape Valkosen mukaan todellinen treeni on vasta alkamassa. Vaikein asia kisoihin harjoittelussa Janicalle on yhä syömistottumuksessa, koska hänen ruokailutottumuksensa ovat muuttuneet paljon entisestä. 

- Söin jo aiemminkin terveellisesti, mutta entiseen verrattuna määrät ovat nyt niin suuria.

Lue myös: BB-Janica Westerback rehellisenä kivuliaasta vaivastaan: "Lääkärit eivät tiedä mistä johtuu" - kuvat kertovat kaiken 

BB-talossa härskeillä tempuillaan järisyttänyt Janica kuitenkin nauttii kuntosalilla käymisestä todella paljon. 

- Rakastan salilla eniten sitä kunnon treenin jälkeistä pitkää, kuumaa suihkua. Se tuntuu niin nautinnolliselta, kun lihakset on vähän hellänä. ”Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos edes sitäkään”. Salilla käyminen on ihanaa omaa aikaa, omien ajatusten kanssa, kiireisen elämän ja perhe arjen keskellä. Olen tainnut jäädä vähän koukkuun. Harmi, etten aiemmin aloittanut, mutta parempi varmasti myöhään kuin ei milloinkaan, Janica iloitsee.

Päivityksensä kahdeksan kuvan sarjassa Janica poseeraa ensin kuntosalilla tummissa urheiluvaatteissa. Salikuvien jälkeen julkaisussa on myös bikinikuvia, joista voi helposti huomata lihasten kehityksen. 

Härski asukas

Janica herätti runsaasti huomiota BB-talossa vuonna 2011, kun hän sokeerasi härskeillä paljastuksillaan, roiseilla tempuillaan sekä seksillä BB-talossa.

Lue lisää: Juuri eronnut BB-Janica Westerback julkaisi yllättäen vanhat hääkuvansa - avautuu avioerostaan, rankasta lapsuudesta ja alkoholi-isästään

Big Brother -kuvausten aikana Janica pääsi myös asukasvaihtoon Norjaan, missä hän ihastui paikalliseen Robertoon, jonka kanssa hän harrasti seksiä. Lisäksi hän hämmästytti naapurivaltiotamme geishakuula-show'lla, jonka hän järjesti kameroiden edessä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »