fbq
Kotimaa
22.02.2021 20:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
janica westerback. Kuva Matti Matikainen
Neitsyys lähti niin että heilahti! Janica Westerback paljastaa miltä pelottava tilanne tuntui: ”Jälkeenpäin fiilis aivan ihana”
Kotimaa
22.02.2021 20:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Vuonna 2011 Suomen Big Brotherin voittanut Janica Westerback o.s. Kortman päätti kokeilla itselleen ennen tuntematonta aktia, mikä on ollut hyvin suosittua tänä talvena Suomessa. 

Bikini fitness kisoihin treenaava Janica innostui avantouimaan ensimmäistä kertaa elämässään. Hän kertoo kokemuksestaan Instagram-tilillään. 

- Sinne meni avanto neitsyys. Pitihän munkin, kun kaikki muutkin. Ei se ollutkaan niin paha, ja jälkeenpäin fiilis aivan ihana. Minä luulin, etten pystyisi, koska rakastan lämpöä, ja uskon syntyneeni väärälle leveysasteelle.

Lue myös: BB-Janica Westerback rehellisenä kivuliaasta vaivastaan: "Lääkärit eivät tiedä mistä johtuu" - kuvat kertovat kaiken 

Janica jakoi päivityksessään kolme mustavalkoista kuvaa, joista näkee hänen pulahduksensa jäiden keskellä. Kuvissa hänellä on päällään pelkästään bikinit ja pipo.

 Hänen ilmeestään päätellen vedessä kastautuminen tuntui ainakin sillä hetkellä hieman tukalalta. 

Tähtää kisoihin

Tositelevisiosta tunnettu nainen on treenannut jo 14 viikkoa bikini fitness -kilpailuihin. Hän on jakanut sosiaalisessa mediassa paljon kuvia huimasta kehityksestään, vaikka hankaluuksia Janicalle on tuottanut syöminen. 

- Söin jo aiemminkin terveellisesti, mutta entiseen verrattuna määrät ovat nyt niin suuria, Janica on tuskaillut aiemmin. 

Lue myös: Kutistunut kaunotar! Katso Bikini fitness -kisoihin tähtäävän BB-Janican muodonmuutoskuvat: ”Olen tainnut jäädä vähän koukkuun"

Helsingin käräjäoikeuden laajamittaisessa oikeudenkäynnissä syyttäjän penkille kuuluva Risto ”Tape” Tapani Valkonen, 60, on valmentanut Janicaa ahkerasti kilpailuja varten. He aloittivat Janican todellisen treenin kuitenkin vasta 4 viikkoa sitten, eikä Tapea nähty käräjillä valmisteluistunnossa 16. helmikuuta.

Lue myös: Muistatko kaikki Big Brother -voittajat? Näin paljon he tienasivat - Niko Nousiaisen tulot hätkähdyttävät, Janica Westerback nettosi vaatimattomasti!