Katso kuva!
Sanna Marin

Voihan munkit! Pääministeri Sanna Marin vaihtoi vapaalle ja suuntasi herkuttelemaan ystävänsä kanssa

Kotimaa | 02.05.2021 22:05

Pääministeri Sanna Marin, 35, poseeraa lähes tunnistamattomana tuoreessa Instagram-kuvassaan.  Keväisessä kuvassa pääministeri istuu Tuomiokirkon portailla kansanedustaja Ilmari Nurmisen (sd.) kanssa. Aurinkoiseen iltapäivään aurinkolasein varustautuneet ystävykset olivat päättäneet kävelylenkkinsä päätteeksi nauttia portailla munkkikahvit. 

Ulkoilma on paras paikka tavata ystäviä terveysturvallisesti. Jaksetaan vielä hetki, niin kesä on parempi meille kaikille. Kävely ja munkkikahvit aurinkoisessa Helsingissä tekivät hyvää rankan työrupeaman jälkeen, pääministeri kannustaa.

Lue myös: Poikkeuksellisen rohkeaa! Pääministeri Sanna Marin vilauttaa paljasta pintaa Trendi-lehdessä: poseeraa pelkkä bleiseri yllään - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Yhdennäköisyys hämmentää

Lähes 50 000 tykkäystä ja satoja kuvia kerännyt julkaisu on saanut runsaasti suitsutusta ympäri maailman. Kommenteissa ihmetellään sitä, kuinka tavallisesti Suomessa pääministeri voi viettää vapaa-aikaansa. 

– Vai onko tuo Tom Felton, kyselee yksi kommentoija englanniksi viitaten Ilmarin yhdennäköisyyteen brittinäyttelijän kanssa.

Lue myös: Time-lehti nosti Suomen pääministerin kanteen - näin Sanna Marin reagoi saamaansa suitsutukseen

Tom Felton
Harry Potter -elokuvista tuttu Tom Felton vuonna 2016.

Suomi on varmaa niitä ainoita harvinaisia maita jossa pääministeri voi kävellä rauhassa ja nauttia päivästä ulkona pääkaupungissa.

– Tämä on sellainen kuva, jota emme tule ikinä näkemään esimerkiksi Ranskan presidentin virallisella tilillä. Poliitikot ovat niin erilaisia pohjoisissa maissa, kirjoittaa eräs kommentoija vapaasti suomennettuna.

Ministeri vaihtoi vapaalle

Monet ovat myös olleet tyytyväisiä siitä, että pääministeri näyttää omalla esimerkillään mallia siitä, kuinka tärkeää on toisinaan vaihtaa vapaalle.

Ihanaa Sanna että sinäkin voit välillä LEVÄTÄ ja RELATA. Olet mega-ahkera pääministeri enkä voi kuin ihmetellä miten vaikutat aina olevan niin skarppi.

Hyvä muistutus että on ihan okei levätäkin välillä. Siitä se ihminen saa energiaa taas jaksaa.

Hienoa, että päämisterikin saa joskus edes vähän levähdysaikaa.

– Ihastuttavaa nähdä sinua vapaalla. Hyvin ansaittu, kirjoittaa eräs kommentoija englanniksi.

Lue myös: Sanna Marin ja Markus-aviomies ostoksilla alennusmyynneissä: "Ihan tuiki tavallinen pariskunta" – katso paparazzikuvat!

Tunnistamaton Sanna

Suosittu mielipide näyttäisi myös olevan se, että Sanna näyttää kuvassa arkisessa ulkoilutyylissään lähes tunnistamattomalta.

Enpä olis tunnistanut rouva pääministeriä, jos olis tuolla lookilla tullut vastaan.

Moni ei varmasti tunnista, en kyllä olisi itsekään jos vastaan olisi tullut.

Lue myös: Pääministeri päiväkävelyllä! Sanna Marin lenkkeili ihmispaljoudessa – kuva!

Pääministeri kertoi viime elokuussa Instagram-tilillään, että hän ja Markus Räikkönen menivät naimisiin Kesärannassa. Sanna ja Markus ovat olleet yhdessä vuodesta 2004 asti, ja he kihlautuivat vuonna 2017. Pariskunnalla on 3-vuotias tytär Emma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Lue myös: Pääministeri Sanna Marinin jymy-yllätys: meni salaa naimisiin Markus-rakkaansa kanssa viikonloppuna: "Kiitos, että olet vierelläni" - upeat kuvat!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!