fbqPoikkeuksellisen rohkeaa! Pääministeri Sanna Marin vilauttaa paljasta pintaa Trendi-lehdessä: poseeraa pelkkä bleiseri yllään - katso! | Seiska
Katso kuvat!
Sanna Marin

Poikkeuksellisen rohkeaa! Pääministeri Sanna Marin vilauttaa paljasta pintaa Trendi-lehdessä: poseeraa pelkkä bleiseri yllään - katso!

Uutiset | 09.10.2020 09:49

Pääministeri Sanna Marin (sd) yllättää tuoreessa Trendi-lehdessä poseeraamalla poikkeuksellisen rohkeasti.

Marin, 34, esittelee Trendi-lehden ja Kalevala Korun sosiaalisessa mediassa julkaisemassa kuvassa suomalaisen korufirman koruja ja hänellä on kuvassa yllään vain tumma bleiseri ilman aluspaitaa. Kuva näyttää jonkin verran paljasta pintaa, kun Marinin dekoltee on otoksessa varsin syvä ja paljastaa hieman pääministerin rintamusta. Kuvaa voidaankin pitää poikkeuksellisen rohkeana pääministerille.

Trendi-lehti mainostaa Instagram-kuvallaan tuoretta haastatteluaan Marinin kanssa.

Myös Kalevala Koru kertoo olevansa ylpeä, että pääministeri kantaa yrityksen vintagekoruja muotilehden kuvissa. Kuvan korut ovat Paula Häiväojan ja Björn Weckströmin 1960-luvulla suunnittelemia koruja

- Olemme todella otettuja, että tällainen esikuva kantaa korujamme, Kalevala Koru kertoo Instagram-päivityksessään.

Marin on pääministeriurallaan tullut tunnetuksi siitä, että hän pukeutuu usein suomalaiseen designiin, joten tuore koruvalinta ei ole siinä mielessä yllätys.

Meni naimisiin kesällä

Pääministeri Marinilla on ollut koronapandemian aiheuttamista haasteista huolimatta onnea henkilökohtaista elämässä viime aikoina, sillä hän avioitui 1. elokuuta miehensä Markus Räikkösen kanssa. Marin paljasti naimisiinmenon sosiaalisessa mediassa 2. elokuuta.

Katso: Pääministeri Sanna Marinin jymy-yllätys: meni salaa naimisiin Markus-rakkaansa kanssa viikonloppuna: "Kiitos, että olet vierelläni" - upeat kuvat!

Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, pääministeri kirjoitti julkaisuun. 

Sanna ja Markus ovat olleet yhdessä vuodesta 2004 asti, ja he kihlautuivat vuonna 2017. Pariskunnalla on 2-vuotias tytär Emma

Tänä vuonna Sanna Marin on joutunut kokemaan myös menetyksen, sillä hänen isänsä Lauri Marin menehtyi kesäkuussa.

Lue lisää: Pääministeri Sanna Marinin isä Lauri Marin on kuollut

Pääministeri ei ollut kovin läheisissä väleissä biologisen isänsä kanssa, sillä Marin eli lapsuuttaan äitinsä ja tämän naisystävän kasvattamana. Hänen vanhempansa erosivat, kun Sanna oli pieni.

Sanna Marin ei osallistunut isänsä hautajaisiin heinäkuussa.

Lue lisää: Sanna Marin jätti hautajaiset väliin – pääministerin Lauri-isälle pidettiin kaunis ja koruton siunaustilaisuus

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!