fbqPääministeri Sanna Marinin jymy-yllätys: meni salaa naimisiin Markus-rakkaansa kanssa viikonloppuna: "Kiitos, että olet vierelläni" - upeat kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Sanna Marin

Pääministeri Sanna Marinin jymy-yllätys: meni salaa naimisiin Markus-rakkaansa kanssa viikonloppuna: "Kiitos, että olet vierelläni" - upeat kuvat!

Uutiset | 03.08.2020 10:20

Pääministeri Sanna Marin, 34, paljasti yllätysuutisen sosiaalisessa mediassa eilen sunnuntaina.

Lue myös: Isän alkoholismi ja vanhempien avioero varjosti lapsuutta – Sanna Marin nousi köyhyydestä maailman nuorimmaksi pääministeriksi!

Sanna ilmoitti Instagram-tilillään, että hän ja Markus Räikkönen menivät naimisiin lauantaina 1. elokuuta. Sanna ja Markus ovat olleet yhdessä vuodesta 2004 asti, ja he kihlautuivat vuonna 2017. Pariskunnalla on 2-vuotias tytär Emma

- Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, pääministeri kirjoitti julkaisuun. 

Lue lisää: Sanna Marinin Markus-rakas paljasti kohutussa Vogue-haastattelussa pariskunnan ensitapaamisen – pääministerillä toisenlainen näkemys! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin) on

"Lämmin kiitos onnitteluista"

Sanna julkaisi eilen illalla toisen kuvan hääjuhlastaan ja kiitti naisia, jotka auttoivat häiden järjestelyissä.

- Lämmin kiitos onnitteluista. Kiitos myös upeille naisille, jotka teitte päivästämme unohtumattoman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin) on

Perheenlisäystä tulevaisuudessa?

Marin kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa kesäkuussa haaveilevansa perheenlisäyksestä. Pääministerin pesti kuitenkin hankaloittaa haaveita.

- Toivoisin kovasti perheenlisäystä, pikkusisarusta Emmalle. Nykyinen työni tekee kuitenkin asiasta vaikean. Ministerin tehtävä lienee Suomessa ainoa, jossa ei ole oikeutta minkäänlaiseen vanhempainvapaaseen, hän kertoi lehden haastattelussa. 

Seiska uutisoi myös heinäkuun alussa, että Sannan isä Lauri Marin on kuollut. Maistraatista saamien tietojen mukaan Lauri Marin kuoli tiistaina 23. kesäkuuta. Hän oli kuollessaan 65-vuotias. Lauri taisteli elämänsä aikana päihdeongelmien kanssa, ja hän kertoi niistä avoimesti Seiskan haastattelussa viime vuoden lopussa.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen"

Laurin hautajaiset järjestettiin 25.7. Sanna jätti menemättä isänsä hautajaisiin. 

Lue myös: Sanna Marin jätti hautajaiset väliin – pääministerin Lauri-isälle pidettiin kaunis ja koruton siunaustilaisuus

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!