Katso kuva!

Viime kaudelta tuttu BB-Sini julkaisi näyttävän bikinikuvan - antaa samalla raikkaan tuuletuksen juristien konservatiivisille arvoille: "En ala pukeutua mihinkään kaapuun"

Kotimaa | 10.05.2021 20:30

Viime kaudella Big Brother -ohjelmassa kilpaillut Sini julkaisi näyttävän bikinikuvan Instagram-tilillään. 

Lue myös: Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa!

Tärkeä viesti

Asianajajana ja varatuomarina työskentelevällä Sinillä on myös painavaa sanottavaa kuvansa yhteydessä. Sinin paikkamerkinnän mukaan bikinikuva on otettu Seychelleillä. 

Voisko tämä korona pikkuhiljaa kuolla pois, että pääsee taas reissaamaan? Kuva siis ajalta ennen koronaa. Kuvan ottamisen aikoihin en olisi tätä kuvaa uskaltanut julkaista, vaikka seuraajia olisi ollut 5, Sini aloittaa.

Lue myös: Big Brother -Sini avautui avioliiton vieneestä BB-kokemuksestaan - hukkuu viesteihin: ”Jollakin on niin kireällä vanne päässä”

Nyt on hieman enemmän, mutta julkaisen silti, vaikka: 1. rasvaprosenttini on enemmän kuin 15, ja 2. todella suuri osa ihmisistä ajattelee, että konservatiivisten ammattien edustajien tulisi käyttäytyä siten, miten "paremmat ihmiset" käyttäytyy, kaunotar pamauttaa.

Haki lopullista avioeroa

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin Sinin hakeneen yksin lopullista avioeroa miehestään Satakunnan käräjäoikeuteen huhtikuussa jättämällään hakemuksella. Sinin BB-taival sai ikävän päätteen, kun hän jätti kisan kesken tuotantoyhtiön kerrottua näyttävälle asianajajalle tämän aviomiehen laittaneen eroprosessin vireelle kesken Sinin kisailun.

Lue myös: IS: Big Brother -kilpailun keskeyttänyt Sini hakee lopullista avioeroa yksin

BB-Sini
Sini Big Brother -talossa ensimmäisenä iltana.

Sinin Big Brother -taival herätti ihmettelyä varatuomarin vietettyä runsaasti aikaa toisen BB-kilpailijan, Artun, kanssa. Sini vaikuttaisi myös viittaavan Big Brother -talossa vierailuunsa, kertoessaan kuulleensa kollegoiltaan kritiikkiä ”syksyisestä reissustaan”.

Varsinkin jotkut juristit ovat tykänneet kritisoida syksyistä reissuani, koska olisi pitänyt "istua jakkupuku päällä seipään nielleenä juttelemassa jostain 'parempien ihmisten' jutuista". Fuck off tämä ajatusmaailma. Koulutukseni ja ammattini ei tee minusta (eikä kenestäkään juristista) yhtään parempaa ihmistä kuin esimerkiksi matalapalkka-alalla olevat kouluttamattomat ihmiset.

Tuulettaa konservatiivisia arvoja

Juristi poseeraa aurinkoisessa kuvassaan mustat bikinit päällään vaalealla hiekkarannalla, takanaan turkoosi meri, jota reunustaa liki samanvärinen taivas. Sini kritisoi suorasanaisesti kuvatekstissään myös sitä, kuinka osa juristeista pitää ammattia niin konservatiivisena, ettei ammatin edustajien olisi hyvä julkaista itsestään vähäpukeisia kuvia.

Asianajajana en ala pukeutua mihinkään kaapuun aurinkoa ottaessani, koska "bikinit ovat liian paljastavia". Aion myös muutenkin jatkaa valitsemallani tiellä ja tehdä mitä haluan enkä miettiä, mitä voin tai saan tehdä näin konservatiivisen ammatin edustajana. Jos jonkun mielestä ammattitaitoni häviää esim. tämän kuvan myötä, niin ei ole minun ongelma.

Lue myös: BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Seuraajilta kannustusta

Sini on saanut kuvaansa paljon kannustavia kommentteja.

Hienoa että joku uskaltaa olla oma itsensä, kirjoittaa yksi kommentoija sydämien ja hurrausemojin kera.

Mä luulen, että sillä tavalla olis helpointa elää, Sini vastaa kommenttiin.

Lue myös: Ohhoh! Erokohun keskellä oleva BB-Sini laukoo suorat sanat somevideolla: "Mun ei ehkä kannattais tehdä tätä..."

Ammatti ei todellakaan määrittele miten tulee käyttäytyä. En istu minäkään mielikuvaan oman ammatin edustajasta, mut mitä sit, komppaa toinen.

Sulla on niin hyvä asenne!

Hyvä Sini, just näin. Pitää saada olla oma itsensä riippumatta siitä, mitä työtä tekee.

Lue myös: Avioerokohun keskellä oleva Big Brother -Sini teki paluun sosiaaliseen mediaan: ”…ni mäki pääsisin lähtemään joskus”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Jukka Alasaari, Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!