BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Telkkari | 16.09.2020 17:00

BB-Valvomon Ero-extrassa keskustellaan alkaneen Big Brother -kauden ylivoimaisesti kohutuimmasta käänteestä sanoja säästelemättä.

Big Brother -talossa viikon asunut Sini poistui talosta maanantaina, kun hän kuuli aviomiehensä laittaneen avioeron vireille viime perjantaina (11.9.). Talossa ollessaan Sini kiehnäsi koko ajan Artun kanssa, ja hänen käytöksensä muun muassa Minnaa kohtaan herätti rajua keskustelua sosiaalisessa mediassa. Sinin käytös koettiin kiusaamiseksi, kun hän naljaili Minnan olevan ihastunut Arttuun.

Lue myös: Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa!

Lisäksi Sini kertoi henkilökohtaisia asioita avioliitostaan ja laukoi hieman piikitteleviä kommentteja työstään ja alaisistaan.

BB-Valvomon Eroextrassa BB-Valvomon juontaja Jonna Saari ja Seiskan toimittaja Antero Alhonen keskustelevat Sinin BB-taipaleen kohukäänteistä sanojaan säästelemättä.

- Sini sanoi päiväkirjahuoneessa, ettei hän ole nukkunut Artun kanssa. He ovat halailleet ennen nukkumaanmenoa, mutta… Sinä olet BB-talossa. Et voi peittää mitään, ja kaikki kuvataan myös yöllä! Siellä he nukkuivat lusikassa ja pitivät toisiaan käsistä kiinni. Surullisen huvittavaa on se, että hän piti kiinni vielä sillä kädellä, jossa hänellä on vihkisormus, Antero lataa.

Lue myös: Avioerokohun keskellä oleva Big Brother -Sini pohti tekemisiään päiväkirjahuoneessa jo päiviä sitten: ”Olen kuitenkin naimisissa!”

Ennen BB-taloon menoa Sini kertoi Seiskan haastattelussa pelkäävänsä maineensa ja uransa menettämistä. Hän kertoi pohtineensa asiaa jo viime keväästä asti. Jonnan mielestä on suorastaan järkyttävää, miten nopeasti Sinin erikoinen toiminta BB-talossa alkoi.

- Aina sanotaan, että kaikilta Big Brotheriin meneviltä menee maine, mutta sen voi ryssiä aika monella tavalla. Tämä on aika iso keissi. Viikossa! Jos avioeroa on haettu viime perjantaina, niin viidessä päivässä, Jonna kauhistelee.

- Jos olet noin korkeasti koulutettu, niin miten voit munata noin pahasti, hän jatkaa.

Lue myös: Big Brother -Sini järjesti aviomiehelleen syntymäpäiväyllätyksen – oli tietämätön miehensä avioerovirityksistä!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Oho! Lauri Tähkä loukkaantui keikalla – hurja video ontumisesta julki!

Katso video!

Taiga-hauva mukana Jasper Pääkkösen juhlahumussa: poistuivat kesken synttäreiden pissareissulle – video!

TIS-Meiju haluaa sinkkukomistuksen treffeille kanssaan – eroottinen laatikko saa innostumaan: ”Eikös tämä ole lasidildo?”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!